Rychlost.cz Poskytovatelé připojení PODA Hodnocení poskytovatele připojení

PODA - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

73 % zákazníků doporučuje
PODA
z celkem 34 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení PODA poskytuje připojení přes bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika. Tato firma má sídlo v obci/městě Ostrava - Moravská Ostrava a poskytuje připojení v okresech Praha hl.m., Praha-východ, České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Pelhřimov, Strakonice, Tábor, Klatovy, Brno-město, Brno-venkov, Jihlava, Znojmo, Bruntál, Frýdek-Místek, Karviná, Nový Jičín, Opava, Ostrava. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 4730 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí PODA v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
02.04.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
98 %
+
Rychlost garantována, nízká cena bez každoročního vyhrožování, věrnostní body, které jde vyměnit za programy navíc, navýšení rychlosti atd.
-
Nevím o žádném.
Nemám již boule na čele od věčného mlácení hlavou o stůl, že to nefunguje jako UPC.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.03.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
-vysoce stabilní připojení
-možnost upravit si poměr příchozí a odchozí rychlosti
-perfektní upload dat
-velmi rychlá instalace, velmi profesionální přístup technika
-dostupnost zákaznické podpory, okamžitá reakce na potřeby zákazníka
-
po více než 3 měsících užívání žádné nevidím žádné nedostatky
Vyzkoušel jsem již hodně poskytovatelů (UPC, O2, A1M....), jsem nadprůměrný uživatel internetu a mohu všem potencionálním zákázníkům tuto společnost a její služby jen doporučit. Navíc cenově je to srovnatelné a často i levnější než jiní operátoři. Je to skutečně připojení optikou až do bytu zákazníka. Navíc dalším velmi potěšujícím faktem bylo zjištění, že se jedná o českou společnost, která je na trhu více než 20 let. Jestli je tedy připojení i u Vás...., určitě neváhejte.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.02.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Velika spokojenost. Profesionalni a zaroven osobni pristup p.Drmotu. Instalace sjednana v prubehu par dni. Smlouvy vyresene primo doma elektronicky. Dodatecne zmeny zapracovany na pobocce na pockani. Rychlost a odezvy internetu vyborne. Velka vyhoda, lze zamenit upload/download.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.02.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Mega rychle vyrizeni, do tydne uz vsechno nainstalovane, frci naprosto bezvadne. Zakoupen internet 400/100 - podle skutecneho mereni - 418.62 / 104.02, Ping 7ms. Komunikace jak s prodejcem, tak s technikem velmi prijemna. Sluzbu naprosto doporucuji.
-
Zatim zadne a doufam, ze to tak zustane.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.12.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Podle smlouvy mám tarif 100/30 od 1.12. zvednutý na 120/30. Aktuální výsledek je zde: http://rychlost.cz/vysledek/20184826410-fbbb/ . Připojení naprosto stabilní, s konstatní odezvou (měřeno dlouhodobě), max 4 mS. Źádné výpadky, ani packet loss. Technicky je to opravdu 21. století. Vlákno až do bytu a v celém bytě jen dvě díry o průměru 6 mm. ONT standardní Huawei pouze s pásmem 2.4 GHz, kdo potřebuje lépe pracovat bezdrátově, dá se za zařízení zapojit vlastní jakýkoliv 5 GHz router. Instalace do 3 dnů, za 40 minut hotovo, žádné nastavování ani experimentování. Nájezd všeho je i po restartu automaticky. Výborná IPTV s funkčním zpětným shlédnutím. TV aplikace do mobilu zdarma.
-
Nemá
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.11.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Od včera mám tarif GPON FIBER RYCHLÝ.Instalace proběhla bez komplikací,technik vše zapojil,vysvětlil, byl rychlý a uklidil si po sobě. Rychlost stahování je úplně luxusní. Pokud to tak zůstane stále, nebudou výpadky , tak jsem moc spokojený.
Musím poděkovat panu Drmotovi, který má velmi profesionální přístup k zákazníkovi.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.10.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Od včerejška mám tarif 100/30, skutečná rychlost 120/55. Změřeno zde: http://rychlost.cz/vysledek/20183969519-349b/
Instalace proběhla v rychle, vše je hned připojené, optické vlákno natažené až do routeru v bytě.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.10.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Internet mohu přepínat z asymetrie na symetrii (podotýkám, že zadarmo). Při nastavení 165/165 Mbs mi to běhá 200/200 a více.
Ti co si tu stěžují, že to nechodí buď kecají, a nebo jsou líní zavolat na klientskou linku a žádat nápravu.
Když už jsem to zmínil, klientská linka funguje KAŽDÝ DEN, žádný hlasový automat, zvedá to živý!! operátor, který vám navíc většinou poradí sám, v horším případě vás přepojí na specialistu.
No a to vše za bezkonkurenční cenu.
Jo a navíc jako jejich stálému klientovy mi nechodí dopisy - emaily o tom, že v "rámci zkvalitňování služeb, mi bude služba zdražena o....", ale naopak, že za své věrnostní body si mohu koupit voucher do Alzy, Mall atd. prostě paráda.
A ještě zmíním instalaci. Technik přišel, natáhl optické vlákno, uchytil jej ke stěně tak, že nikde neplandá a nevadí. Uklidil po sobě atd. V porovnání se samo instalací od UPC? super.
-
Je to moc rychlé a nestíhám? Třeba si časem zvyknu.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.08.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
35 %
+
Když funguje, tak na normální používání v pořádku
-
pravidelné, dlouhodobě se opakující výpadky, skákání odezvy od 5 do 10 sekund, nejenom že se nedají hrát online hry, ale vadí to i při prohlížení stránek, streamy se zastavují
trvá vždy několik desítek minut, pak je klid, několik hodin, možná pár dní, poté se to celé opakuje. již několik měsíců
nikdy více, mám to v podnájmu již zřízené a brzy se stěhuji, jinak bych trval na změně poskytovatele. Naprosto otřesné.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.02.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
61 %
+
Občas se stává že jde internet normálně..
-
Nestabilní a pomalý internet
S tímto poskytovatelem nejsem vůbec spokojený, internet mi furt vypadává a je pomalý, oproti jiným poskytovatelům je to hrůza. Na prohlížení emailů, sociálních sítí je dostačující ale pokud by jste s tím chtěli hrát hry tak si zahrajete leda tak singleplayer a větší soubory budete stahovat den a více.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.06.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
99 %
+
Skutečné připojení po optickém vlákně až do bytu, žádný kecy o osmy vláknovém optickém kabelu ze kterého se vyklube UTP kabel (A1M) ani "optika" vedená po koaxiálu (UPC), K tarifu zdarma TV do mobilu atd. Nízká stabilní cena. Klientské dostupné každý den a to až do 20 hodin! TV reaguje rychle a plynule.
-
Připojení po wifi je pomalejší než připojení po kabelu, pokud to budu chtít řešit, znamená to zainvestovat do kvalitnějšího wifi routeru než zdarma dodávají. Pro nenáročného uživatele (např. moje manželka) v pohodě.
Solidní firma, žádné finty s cenou pro nové klienty (viz. UPC). Naopak jsem odměňován za to, že tam jsem.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.06.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
14 %
-
velice nestabilní připojení, naprosto nevyhovující
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.04.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
59 %
-
v poslední době se opět zhoršila rychlost i stabilita připojení v ranních hodinách
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.08.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
62 %
+
"Funguje"
-
Mám mít internet 40/40...naměřené hodnoty mám 4,75/22. Rychlost je už tak 14 dní dost bídná někdy i pod 2MBs. Měřil jsem jak ve dne tak v noci. Pořád na nic. Na nějaké hraní her s internetem PODA zapomeňte
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.07.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
stabilita
rychlost
technická podpora
za poslední dobu 4 problémy twitch chyba na straně twitch youtube taky chyba na straně youtube pak vypadlá konektivita některé weby se nenačetly a některé načetly pomalu chyba odstraněna díky výpadku elektřiny byl problém s DNS vše nahlášeno přes email a odstraněno
-
nic mě nenapadá
Poda a.s. patří do top 20 sítí poskytovatelů v republice pokud je vašem okolí možnost připojení přes Poda a.s. neváhejte a připojte se
jedu přes router ASUS RT-N10E
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.04.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
-
nic co by mě napadlo
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.03.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
28 %
-
rychlost
Připojení mám od poloviny roku 2015. 4 měsíce jsem byl spokojen. Ale od ledna 2016 rychlost špatná. Z 30M naměřeno 4-8M. Po nahlášení problému 1 den dobrý.
Snad si nemyslí, že lidi jsou tak hloupí.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.01.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
96 %
+
stabilní, rychlé, žádné problémy
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
18.01.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
79 %
+
Stabilní
-
rychlost...
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
91 %
+
Stabilní rychlost, možnost změny rychlosti
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
95 %
+
Stabilní rychlost,agregace 1:1, levná TV s možností zpětného přehrávání, nahrávání, takže nečučím na reklamu, TV v mobilu v ceně, po prvním roce smlouva na dobu neurčitou.
-
TV v mobilu je náročná na data (ale která není) a občas se sama od sebe zrychlí.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
1 %
+
Občas jede do dobře
-
pomalý, nedá se nic stahovat či hrát nebo uploadovat na internet, hrozná cena za pomalý internet
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.09.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Super poskytovatel kabelové TV a internetu, orpti UPC parádní přístup a férové jednání.
-
O žádných podstatných nevím
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.08.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
48 %
+
většinou to jede tak jak má
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.08.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Nejlepší provider na severní Moravě!!!
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.05.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
88 %
+
Bezproblémový provoz a individuální přístup k zákazníkům. Výhodou je též pobočka v Praze.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.04.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
99 %
+
Dobrá cena, kvalita připojení, rychlá montáž
-
zatím nic
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.03.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
48 %
+
rychlost instalace
donedávna i průměrná rychlost netu
příznivá cena
-
poslední 4 měsíce je kvalita ubohá
od nového roku sice navýšili rychlost připojení z 20 Mb na 30 Mb, ale přidali agregaci 1/2... A výsledkem je problém dosáhnout průměru 15 Mb ...
horší než loni
Nejsem spokojen s připojením od PODY, pokaždé když si stěžuji, rychlost se na pár dní zvýší , ale pak se vše vrací do starých kolejí - hrůza
Pokud se nezlepší,zruším připojení.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.03.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
88 %
+
Pro mně místní poskytovatel - výhoda
Omezení provozu minimální - stabilní
Jsem u PODA poskytovatele jeden rok, přechod od dřívějšího poskytovatele byl plynulý - bez problémů
Uzavřel jsem akční smlouvu na dva roky za výhodnou cenu
-
Značně kolísavá rychlost
Podle smlouvy mám tarif RYCHLÝ TANDEM 100/30 Mbps, ale nedosahuju podle měření rychlosti ani polovinu sjednané rychlosti
Tak nevím, jestli to nemám reklamovat
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.03.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
84 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
99 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace