od adam moderátor Rychlost (Mbits): 14,3/3,94 Poskytovatel: Bartanet | No to je problém, zpravidla platí poučka že čím více textu/delší text tím méně to lidi čtou a ignorujou. Jinak v tom hodnocení je i faktor hodnocení uživatelem, i když ta váha je prozatím relativně nízko a né každý poptávající nakonec nějaký hlas dá. |
---|---|
od tint příspěvků: 17 IP: (zobrazit) | Dobrý den Já bych jenom poprosil jestli by bylo možno zvětšit aktivní plochu pod číslem stránky diskuse. Pokud něco sleduji a mám to už pročtený, tak z hlaní strany lezu třeba jako teď na osmou stranu a blbě se trefuje. Je to možná hloupost, ale přesto díky. |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 14,3/3,94 Poskytovatel: Bartanet | No není potřeba. Stačí kliknout na název tématu a okamžite se človek dostane na poslední nepřečtené reakce - toto samozřejmě platí pokud je človek přihlášen |
---|---|
od tint příspěvků: 17 IP: (zobrazit) | No neva, ale dík za odpověď. |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 14,3/3,94 Poskytovatel: Bartanet | Ptám se tedy. Stačí toto nebo je nějaký problém to používat? |
---|---|
od tint příspěvků: 17 IP: (zobrazit) | V pohodě. Jsou to tvoje stránky. Já jsem tu deně akorát nepřihlášen. Holt se budu asi přihlašovat. Dík za zájem |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 930/715 Poskytovatel: Centrio | jo, to stránkování neni úplně dokonalý, chtělo by to zvětšit i celou tu klikací plochu - všude... jak nahoře, tak přímo u tématu, teď je klikací jenom samotný číslo a to je hrozně malinký :/ fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 14,3/3,94 Poskytovatel: Bartanet | muzes upresnit co presne mas na mysli? klikaci jsou v zasade odkazy |
---|---|
od tint příspěvků: 17 IP: (zobrazit) | http://www.imgup.cz/image/4EY Koukni na to. Nevím jak to popsat, ale předřečník to také pochopil. |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 930/715 Poskytovatel: Centrio | přesně tak, dát na odkaz display block s nějakou slušnou vejškou a šířkou, třeba čtvereček s pevnejma rozměrama :) fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 14,8/4,02 Poskytovatel: Bartanet | Aha, ja myslel ze resite jiny strankovani. Ze seznamu temat. |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 14,8/4,02 Poskytovatel: Bartanet | Tak snad takto? |
---|---|
od tint příspěvků: 17 IP: (zobrazit) Poskytovatel: AQUA moravanet | Ano je to lepší. Za mě díky. |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 930/715 Poskytovatel: Centrio | jo, takhle je to fajn, ale myslel sem všude - na seznamu témat i u stránkování témat :) fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od josee příspěvků: 4 IP: (zobrazit) Poskytovatel: Airwaynet | Dobrý den, chci se zeptat zda je nějaké logické vysvětlení rozdílů měření mezi speedtest a rychlost? Například PING mám na speedtes v řádu jednotek a na rychlost v řádu desítek. Stejně tak upload se líší až o 90% oproti speedtest. Přitom když jsem se domlouval s různými ISP o kvalitě připojení tak mne vždy odkázali na speedtest, který vykazuje výrazně lepší kvalitu připojení. Momentálně tento problém řeším s Airwaynet, ale stejné to bylo s O2 či T-mobile. Díky za vysvětlení. Pepa |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Vyzkoušejte náš speedtest. Fungující i bez Flashe, čistě na Javascriptu.