Rychlost.cz Fórum O rychlost.cz Diskuze o nové verzi webu Rychlost.cz

Diskuze o nové verzi webu Rychlost.cz

Diskuze o nové verzi webu Rychlost.cz

O rychlost.cz
Strana:1 2 3 4 5 6 7 8 9
od adam
moderátor
hodnocení reakce: 1

Zde můžeme řešit podněty a připomínky na novou verzi webu Rychlost.cz. Případně mě to napsat do vzkazu.

Novou verzi si můžete zobrazit kliknutím na "PŘEPNOUT NA NOVOU TESTOVACÍ VERZI!" vlevo nahoře nad logem webu.

 
od svestka
příspěvků: 143
IP: (zobrazit)

po testu, dole, v tabulce s posledními 10 testy, jsou špatné jednotky v záhlaví tabulky

internet brno a okolí
 
od adam
moderátor

Pravda, děkuji, opravím.

 
od tomasek1234
příspěvků: 438
IP: (zobrazit)

Pri zobrazeni podrobnosti k testu nejsou u uploadu zadne hodnoty.

 
od svestka
příspěvků: 143
IP: (zobrazit)

max. odezvu 39.333333333333ms by to chtělo zaokrouhlit :)

p.s. u nás se místo desetinné tečky používá čárka, ale to už je detail

internet brno a okolí
 
od adam
moderátor

svestka:27.12.2014 22:26max. odezvu 39.333333333333ms by to chtělo zaokrouhlit :)

p.s. u nás se místo desetinné tečky používá čárka, ale to už je detail

Rád, na jaké přesné adrese to mám takto nešikovně?

 
od apendix84
příspěvků: 48
IP: (zobrazit)

http://rychlost.cz/rh/20145154673-c928af2ba4.html stará verze

http://rychlost.cz/rs/20145154684.png nová verze

U nové verze mi totálně špatně funguje měření uploadu.

 
od svestka
příspěvků: 143
IP: (zobrazit)

Adam | 27.12.2014 22:31

Rád, na jaké přesné adrese to mám takto nešikovně?

hned po ukončení teststu, když rozkliknu podrobnosti

internet brno a okolí
 
od x-rated
příspěvků: 193
IP: (zobrazit)

apendix84:28.12.2014 12:07http://rychlost.cz/rh/20145154673-c928af2ba4.html stará verze

http://rychlost.cz/rs/20145154684.png nová verze

U nové verze mi totálně špatně funguje měření uploadu.

v jakym prohlížeči? download i upload měří novej měřák celkem obstojně http://rychlost.cz/rs/20145158667.png

jenom co je trochu blbý, tak na novym webu nemůžu vybrat jiný čtvrti :/

 
od apendix84
příspěvků: 48
IP: (zobrazit)

Všechno na nejnovějším Firefoxu, říkám, ty dvě měření proběhly od sebe v rozmezí snad minuty. Pokaždé když to zkusím, tak mi stará verze ukazuje hodnoty správně a nová verze mi ukazuje totálně chybný upload.

 
od adam
moderátor

apendix84:29.12.2014 13:17
x-rated | 28.12.2014 16:40

v jakym prohlížeči? download i upload měří novej měřák celkem obstojně http://rychlost.cz/rs/20145158667.png

jenom co je trochu blbý, tak na novym webu nemůžu vybrat jiný čtvrti :/

Všechno na nejnovějším Firefoxu, říkám, ty dvě měření proběhly od sebe v rozmezí snad minuty. Pokaždé když to zkusím, tak mi stará verze ukazuje hodnoty správně a nová verze mi ukazuje totálně chybný upload.

Hádám, že to může být jiným testovacím bodem. Tj na v současné době je používán Sitel, na nové je primárně Active24. Ještě bude nějak dořešeno.

 
od james-luminol
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: 1

Nová verze přináší méně přesné měření uploadu a nefunkčnost na starších prohlížečích. Nejhorší je, že nenabízí měřění stability a při psaní do diskuzních fór nenabízí změnu barvy textu! Nenabízí rovněž také testování ze serveru Praha-Casablanca. Ale hezky vypadá.

 
od adam
moderátor

james-luminol:30.12.2014 16:00 Nová verze přináší méně přesné měření uploadu a nefunkčnost na starších prohlížečích. Nejhorší je, že nenabízí měřění stability a při psaní do diskuzních fór nenabízí změnu barvy textu! Nenabízí rovněž také testování ze serveru Praha-Casablanca. Ale hezky vypadá.

To uz je jen vec nazoru, ale klidne napiste podrobnosti a ja to zkusim zapracovat. Takhle to je jen vykrik.

 
od x-rated
příspěvků: 193
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: -2

james-luminol:30.12.2014 16:00 Nová verze přináší méně přesné měření uploadu a nefunkčnost na starších prohlížečích. Nejhorší je, že nenabízí měřění stability a při psaní do diskuzních fór nenabízí změnu barvy textu! Nenabízí rovněž také testování ze serveru Praha-Casablanca. Ale hezky vypadá.

v tom případě je třeba počítač odnýst do servisu a prohlížeč si nechat aktualizovat, když to nejde svépomocí

 
od adam
moderátor

U flash verze uploadu je podle me presnost absolutni :) (k danemu testovacimu bodu) - jeste mozna upravim testser aby se upload spustil na kazdy z tech aktualne 3 pouzivanych testovacich bodu zvlast a vybralo se nejvyssi cislo - pokud se spusti flash verze nemusi byt tento podtest prilis dlouhy - urcite je potreba o dost mene casu nez u Javascriptu, ktery z duvodu cachovani v prvni sekunde az dvou nadsazuje

 
Strana:1 2 3 4 5 6 7 8 9

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.