od adam moderátor hodnocení reakce: 1 | Zde můžeme řešit podněty a připomínky na novou verzi webu Rychlost.cz. Případně mě to napsat do vzkazu. Novou verzi si můžete zobrazit kliknutím na "PŘEPNOUT NA NOVOU TESTOVACÍ VERZI!" vlevo nahoře nad logem webu. |
---|---|
od svestka příspěvků: 143 IP: (zobrazit) | po testu, dole, v tabulce s posledními 10 testy, jsou špatné jednotky v záhlaví tabulky internet brno a okolí |
---|---|
od adam moderátor | Pravda, děkuji, opravím. |
---|---|
od tomasek1234 příspěvků: 438 IP: (zobrazit) | Pri zobrazeni podrobnosti k testu nejsou u uploadu zadne hodnoty. |
---|---|
od svestka příspěvků: 143 IP: (zobrazit) | max. odezvu 39.333333333333ms by to chtělo zaokrouhlit :) p.s. u nás se místo desetinné tečky používá čárka, ale to už je detail internet brno a okolí |
---|---|
od adam moderátor | Rád, na jaké přesné adrese to mám takto nešikovně? |
---|---|
od apendix84 příspěvků: 48 IP: (zobrazit) | http://rychlost.cz/rh/20145154673-c928af2ba4.html stará verze http://rychlost.cz/rs/20145154684.png nová verze U nové verze mi totálně špatně funguje měření uploadu. |
---|---|
od svestka příspěvků: 143 IP: (zobrazit) | hned po ukončení teststu, když rozkliknu podrobnosti internet brno a okolí |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) | v jakym prohlížeči? download i upload měří novej měřák celkem obstojně http://rychlost.cz/rs/20145158667.png jenom co je trochu blbý, tak na novym webu nemůžu vybrat jiný čtvrti :/ fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od apendix84 příspěvků: 48 IP: (zobrazit) | Všechno na nejnovějším Firefoxu, říkám, ty dvě měření proběhly od sebe v rozmezí snad minuty. Pokaždé když to zkusím, tak mi stará verze ukazuje hodnoty správně a nová verze mi ukazuje totálně chybný upload. |
---|---|
od adam moderátor | Hádám, že to může být jiným testovacím bodem. Tj na v současné době je používán Sitel, na nové je primárně Active24. Ještě bude nějak dořešeno. |
---|---|
od james-luminol příspěvků: 1 IP: (zobrazit) hodnocení reakce: 1 | Nová verze přináší méně přesné měření uploadu a nefunkčnost na starších prohlížečích. Nejhorší je, že nenabízí měřění stability a při psaní do diskuzních fór nenabízí změnu barvy textu! Nenabízí rovněž také testování ze serveru Praha-Casablanca. Ale hezky vypadá. |
---|---|
od adam moderátor | To uz je jen vec nazoru, ale klidne napiste podrobnosti a ja to zkusim zapracovat. Takhle to je jen vykrik. |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) hodnocení reakce: -2 | v tom případě je třeba počítač odnýst do servisu a prohlížeč si nechat aktualizovat, když to nejde svépomocí fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od adam moderátor | U flash verze uploadu je podle me presnost absolutni :) (k danemu testovacimu bodu) - jeste mozna upravim testser aby se upload spustil na kazdy z tech aktualne 3 pouzivanych testovacich bodu zvlast a vybralo se nejvyssi cislo - pokud se spusti flash verze nemusi byt tento podtest prilis dlouhy - urcite je potreba o dost mene casu nez u Javascriptu, ktery z duvodu cachovani v prvni sekunde az dvou nadsazuje |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.