Rychlost.cz Články Vodafone jako jediný operátor spojil síly s Prima+. Uživatelé automaticky získají tarif PREMIUM

Vodafone jako jediný operátor spojil síly s Prima+. Uživatelé automaticky získají tarif PREMIUM

Autor článku: Jakub Janíček | 27.05.2024

Vodafone se stal prvním a jediným operátorem v České republice, který spojil síly se streamovací platformou Prima+. V rámci služby Vodafone TV+ uživatelé nyní automaticky získají tarif Prima+ PREMIUM, který jim zpřístupní více než 2 000 českých a zahraničních titulů.

Vodafone jako jediný operátor spojil síly s Prima+. Uživatelé automaticky získají tarif PREMIUM

Společnost Vodafone oznámila novinku, která potěší všechny milovníky televizní zábavy. Ve spolupráci se skupinou Prima totiž přináší jako první a jediný operátor na českém trhu streamovací službu Prima+. Jak se změní Vodafone TV a na kolik vás vyjde její sledování?

Prima+ PREMIUM jako součást Vodafone TV+

Vodafone TV přichází s velkým vylepšením. Jako jediný operátor se spojil s tuzemskou streamovací platformou Prima+. Spolu s touto změnou přichází také rebranding, díky čemuž se bude internetová televize nově jmenovat Vodafone TV+.

Pro všechny uživatele bude k dispozici nejvyšší tarif Prima+ PREMIUM. Diváci se mohou těšit na více než 2 000 českých i zahraničních titulů, originální tvorbu Prima Group a archiv již odvysílaných pořadů. To vše bez reklam a často s předstihem před televizním vysíláním.

Zvýhodněná cena a prémiové funkce

Samotné předplatné služby by vás vyšlo na 149 Kč/měsíc. Spolu s Vodafone TV+ vás bude stát buď 390 Kč/měsíc, nebo 220 Kč/měsíc, pokud máte u Vodafonu mobilní tarif či internetové připojení. Vodafone TV+ nabízí také řadu dalších funkcí.

K dispozici je nahrávání pořadů s virtuálním prostorem 100 hodin, zpětné přehrávání až 7 dní nebo streamování obsahu na různá zařízení pomocí Chromecast a Airplay. Diváci mohou sledovat obsah až na šesti zařízeních současně, a to na televizi přes set-top box, na tabletu, mobilu či ve webovém prohlížeči.

Hledáte rychlý a spolehlivý internet? Zadejte adresu a vyberte si.
Vyplňte adresu přípojky (ulice a č.p.):