Rychlost.cz Poskytovatelé připojení Unet Hodnocení poskytovatele připojení

Unet - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

16 % zákazníků doporučuje
Unet
z celkem 36 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení Unet poskytuje připojení přes bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika. Tato firma má sídlo v obci/městě Polička a poskytuje připojení v okresech Havlíčkův Brod, Hradec Králové, Chrudim, Pardubice, Rychnov nad Kněžnou, Svitavy, Ústí nad Orlicí, Blansko, Brno-venkov, Prostějov, Žďár nad Sázavou. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 3327 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí Unet v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
09.02.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
2 %
-
Nestabilní rychlost
Na hraní her můžete s tímto poskytovatelem zapomenout
Cena za poskytované služby
Časté výpadky internetu
Internet od tohoto poskytovatele mám již několik let a nikdy nešel jak by měl.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.09.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
+
Žádné
-
Všechno
Horší internet v naší vlasti nenajdete.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
30.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
75 %
+
Technická podpora super.
-
Značně kolísavá rychlost, většinou nízká až velmi nízká nebo často vypadne úplně. V noci se stává, že rychlost se sníží až na 100 kB (při stahování).
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.09.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
31 %
+
+ nevypadává
+ dobře jede pouze v noci, i když taky někdy má své chvilky
-
- nefunkční
- nestabilní
- jsem spíš herní typ a proto bych uvítal i stabilní ping, ale to nemáte šanci se ho dočkat u tohoto poskytovatele, prostě nikdy nevíte jaký ping budete mit za sekundu, jestli 100, 200, 500.. Neexistuje aby jste měli stálý ping déle jak 2 sekundy.
-nesplňují rychlost co je ve smlouvě (mám 15 mbs a realita je tak 8 mbs a to na síti nikdo není až na mě)
-když zavolám na hotline linku tak mi na zpět zavolají tak za 3 hodiny, že tam měli něco, co rušilo tu síť (tohle vám řeknou skoro vždy), ano spraví vám to ale následující den je to stejně na hovno jako předtím než jste tam volali, takže úplná zbytečnost tam volat, ztráta kreditu. Radši si ho šetřete na něco užitečnějšího, tenhle provider vám za to vážně nestojí.
Kdybych mohl tak bych odešel na hned, jenže mám smlouvu na 4 roky ( největší chyba mého života ) a platit nějakou odstupnou pokutu 5 000 se mi vážně nechce tak to musím nějak přetrpět. Tento internet bych nepřál ani mému největšímu nepříteli. Zachraňte se kdo můžete a utíkejte !!!!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.09.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
15 %
+
Rychle vyřídí novou smlouvu vč. zvýšení rychlosti
-
Po podpisu zjistíte , že se rychlost připojení v lepším případě nezvýšila
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.08.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
+
Rychlost připojení pak už na hovno
-
Nejede to platím 650 a nemůžu se toho zbavit....přemýšlím že to dám inspekci na ochranu lidských práv.....stále problém....chci jídla něco nahlásit nebo platit na pobočku nejsou tam....zduvodu nemoci....nedávejte si jejich internet!!!!!!!!je to shit predrazenej a pomalej jak svina......
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.07.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
29 %
-
Unet není schopen dostát svým závazkům a zatímco zákazník musí platit stabilně, jejich připojení stabilní rozhodně není. Jak už zde někdo zmínil, Unet zneužívá svoje postavení na trhu a na kvalitu služeb kašle. Na lince vyřešíte kulový, odbudou vás s tím, že problém je samozřejmě u vás. Jeden ze servisáků, co tu byl, mi bokem řekl, že nemají dostatečnou infrastrukturu pro tolik zákazníků. Navíc v roce 2017 za 500 Kč si s Unetem ve špičce nepustíte ani video v kvalitě 480, o HD si v určitých částech dne můžete nechat jenom zdát. Jsou to hamižní zpátečníci, rychle pryč.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
10.07.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
17 %
+
Nebyly výpadky přesahující desítky minut
-
Všechno.
Připojení je asymetrické 6Mbps/ 0,5Mbps. Zejména upload je rychlostně mimo realitu konkurence.
Deklarovaná rychlost je v Blansku v odpoledních a večerních hodinách nedosažitelná. Realita tak 1-2Mbps/0,2 Mbps. Připojení je pak vzhledem k úrovni služby, kterou dostanete, nesmyslně drahé.
Poslední rok reklamuji připojení co měsíc. Většinou se dozvím, že pásmo bylo zarušeno, nebo že stahuji moc dat tak co se divím, nebo že je agregace 1:5 a pokud se mi to nelíbí, tak si mám koupit lepší tarif.
Problém je mimo jiné i v tom, že pokud máte domácnost s pár telefony, tablety, notebookem, televizí ... tak i nepatrná komunikace těchto zařízení přetíží limit uploadu a výsledkem jsou latence ve stovkách milisekund, které omezí i download.
Po rozhovoru se supportem když jsem reklamoval připojení (půlku neděle jelo 1MBps/0,1Mbps) mi došlo, že se s nimi už trápit nemusím a odcházím jinam. Doporučuji ostatním totéž.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
38 %
+
snad jen podpora je na úrovni

jo a při instalaci jsou super rychlý (na rozdíl od rychlosti připojení)
-
platím si 16/2, ale realita.... když mám 8 ( většinou 2-3) tak to je supr rychlost, jejich sdílení 1/5 je hrozná. Utíkám ke konkurenci!!!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.10.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
33 %
+
Pevná IP v ceně.
Mnoho vysílačů, tzn. vcelku dobré pokrytí signálem.
Hot-line nonstop.
-
Vzhledem k parametrům (rychlost, agregace, velká asymetrie mezi download/upload) šíleně předražené.
Deklarované parametry nedodržují!!!
Další z providerů, který zneužívá své de facto monopolní postavení v dané lokalitě, tj. ve vesnicích Pardubického kraje a Vysočiny, kde nabízí připojení, které kvalitou ani rychlostí rozhodně neodpovídá ceně, za kterou je nabízeno. Mimo špičku sice deklarují neomezenou rychlost, ale i ta je v reálu nízká!!!
Ale jak se říká všeho dočasu - v některých lokalitách už se začíná vynořovat konkurence po které je nutno sice trochu zapátrat, ale která tohoto "providera" naprosto deklasuje a to nejen cenou, ale především parametry připojení, které navíc dodržuje!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.06.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
20 %
-
kolísaní rychlosti, občas vysoká odezva (500 ms a víc), výhodné ceny tarifů jen po uzavření smlouvy na 4 roky
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.01.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
26 %
+
večer to ale funguje docela dobře
-
pomalé připojení
nestabilita internetu
přes den ping/latency kolem 600
za 500,-/měsíc ten internet beru jako výsměch
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
10 %
-
Drahé připojení ale pomalé....
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
34 %
+
alespoň v noci to docela funguje...
-
packet loss, vysoký latence, každodenní výpadky
pro rok 2015 nesmyslné ceny
bohužel v mojí lokalitě není jiná varianta
začali potajmu uplnatňovat zase FUP mám 8Mb/s linku po uplatnění fupu ale jen cca 3Mb/s
Na stránkach ani ve smlouvě o tomhle jednání není ani čárka
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
-
Místo 15Mb/s který platíme VŽDY A ŘÁDNĚ, pouze 6Mb/s když to jde. Servis tak nějak nic a to nic pro nás zajištuje QWEST CZ Žďár nad Sáz.. Návštěva v Coma Polička nic nevyřešila, jen zbytečně najeto cca 50Km. Prostě hrůza.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.10.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Nikdy mi ještě nespadl a to už užívám služeb skoro rok. A hlavně je stabilní.
-
V pozdních hodinách hlavní router maže IP adresy. Což je trochu omezující, ale dá se s tím žít a hlavně je to asi potřeba pro bezchybné fungování.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.08.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
15 %
+
žádné
-
ping 50, po deseti vteřinách vyskočí na 990, po několka dalších vteřinách 150, poté přes 1500, děs a hrůza
rychlost minimální - v žádném případě stejná, jako ve smlouvě
připojení "zamrzá"
velmi časté výpadky - kvůli bouřce, kvůli dešti,kvůli větru,snad i kvůli slunci
Bylo mi řečeno, že pokaždé, když je nějaký problém, mám zavolat,zadat číslo smlouvy a přezkoumají to.Zavolala jsem a ..... nic.Nezavolali, nic se nezlepšilo.Kdo chce mít téměř nefunkční připojení, doporučuji.Pro ty, co na netu pracují, jako já, nedoporučuji v žádném případě, pokud nechtějí skončit na jipce s infarktem. Unet je prostě příšernost
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.08.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
61 %
+
maximálně rychlost a instalace
-
ping 70-200 (obzvlášť, když připojím další elektronické zařízení)=nevhodné pro hraní her
smlouva 8.0 MB/s - reálný download 1-2MB/s
připojeno síťovým kabelem
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.03.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
43 %
+
Žádné
-
Seká se to a to skoro pořád
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
42 %
-
hrozná nestabilita, pomalé
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
86 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
38 %
+
Ryclost instalace
-
Není rychlost co je ve smlouvě
Dobře si rozmyslete udělat smlouvu s tímto dodavatelem
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.03.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
33 %
+
Zpřístupnění max. rychlosti po 24 hodině. Jinak asi nic.
-
Nehorázné ceny na dnešní dobu.
Na výtky od zákazniků nereagují nebo Vás odbydou. Zákazníci jsou pro ně jen verbeš která platí.
Tento "poskytovatel" sází pouze na to, že jiný internet není možné si zaplatit. Cpe se hlavně do lokalit, kde zkrátka jiné připojení neseženete. To je přesně můj problém. Zkoušel jsem asi 5 dalších poskytovatelů a nebyl signál. Tam kde si lidé mohou vybrat i jiného poskytovatele, tam Unet nemá nárok uspět. Bohužel bez netu být nemohu a tak jsem nucen toto pseudopřipojení akceptovat.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.02.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
29 %
+
v noci většinou stabilní, rychlý
-
přes den v 90% nestabilní, vysoké odezvy, výpadky, při hraní online her budete mít NERVY!!
žádná výhra, vhodné pro velmi nenáročné uživatele
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.02.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
85 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.11.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
31 %
+
žádné
-
- pomalé připojení - 12mb/s co platíme to nikdy nedosáhlo
- nestabilita
- když vám vyprší smlouva potichu vám jí prodlouží na dobu neurčitou a nejsou schopni vás na toto ani upozornit,ačkoliv vám každý měsíc pošlou na email zprávu aby jste zaplatil fakturu
- v Havlíčkově Brodě nepříjmení prodejci, kterých když se na něco zeptáte co je psáno ve smlouvě vám nejsou schopni ani pořádně odpovědět
Bohužel jsme u této firmy už 6 let, naposledy jsme prodlužovali smlouvu letos v létě po hádce, když jsem jim řekl, že 550 Kč za 2 mb/s jim prostě už platit nebudem! Nakonec platíme 350 Kč za údajných 12 mb/s... bohužel teď když něco stahuji, tak je to daleko horší než dříve... A PROTO VŠEM Z HAVLÍČKOVA BRODU CO MAJÍ MOŽNOST MÍT INTERNET OD KABELOVÉ TELEVIZE VYUŽIJTE JEJ! TOHLE CO VÁM NABÍZÍ FIRMA UNET JE TOTÁLNÍ VÝSMĚCH!!!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.01.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
81 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.12.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
53 %
+
Za 5 let jen několik krátkých úplných výpadků.
-
- před 5ti lety mi přišli dobří, ale dnes šedá zóna až průser.
- Rychlosti ve smlouvě dosáhnete zpravidla po řadě urgencí a pruzení
- Před pár měsíci zmizela z jejich stránek informace o FUP, což působí dojmem, že se žádné FUP neuplatňuje. Ale opak je pravdou - po 4GB pravidelně padá rychlost na zlomek.
- Upload - připojení je asymetrické, takže upload bída. Při dosažení maxima uploadu začne unet přenos brzdit vkládáním latencí a to tak, že to postihne i zásadním způsobem download.
- Latence výrazně kolísají a ve spojení s předcházejícím bodem vám skáče od desítek po stovky ms. Pokud používáte různé on-line nástroje typu, skype (video), webexy atd... výsledek je jedno velké zklamání
- abych dosáhl konkurenční ceny, šel jsem do 3leté smlouvy. Upřímně - čekám až mi dojede poslední rok a pak utíkat pryč co to jde...
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.12.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
89 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.12.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
9 %
+
I když to trvá někdy i 2 minuty, stránka se přesto načte.
-
* Neuvěřitelně mizerná rychlost, neodpovídající ceně ani smlouvě.

* Když jsem volal na podporu, řekli mi, že je chyba v mém počítači. (vystřídal jsem na stejném připojení 1 počítač a 2 notebooky a rchlost je stále otřesná).

* ping někdy až neuvěřitelných 500m.s
Určitě se tomuto poskytovateli vyhněte !
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.12.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
40 %
+
Klady žádné.
-
Děsivě pomalé připojení, které většinou neodpovídá parametrům smlouvy, mimořádně špatná stabilita, koncový odběratel dostává signál záhadně přeposílaný uvnitř firemní sítě (zjištěno 12 mezistupňů). Pokud to má vůbec fungovat, jsou zejména v zimě nutné buď trvalé reklamace, nebo totální rezignace. Po stížnostech a reklamacích se dosáhne úpravy, ale zlepšení nikdy nevydrží více než několik dní a pak je zase vše při starém. Jwedna z nejvyšších cen v regionu, která vůbec neodpovídá poskytované kvalitě, žádné zvýhodnění stálých zákazníků, nemožnost vypovědět smlouvu i přes zadokumentované nenaplňování sjednaných parametrů signálu dodavatelem.
Bohužel žádný jiný poskytovatel zde není a my net potřebujeme.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.10.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
13 %
-
Děsivě pomalé připojení, které většinou neodpovídá parametrům smlouvy, mimořádně špatná stabilita, koncový odběratel dostává signál záhadně přeposílaný uvnitř firemní sítě (zjištěno 12 mezistupňů). Pokud to má vůbec fungovat, jsou zejména v zimě nutné buď trvalé reklamace, nebo totální rezignace. Po stížnostech a reklamacích se dosáhne úpravy, ale zlepšení nikdy nevydrží více než několik dní a pak je zase vše při starém. Jwedna z nejvyšších cen v regionu, která vůbec neodpovídá poskytované kvalitě, žádné zvýhodnění stálých zákazníků, nemožnost vypovědět smlouvu i přes zadokumentované nenaplňování sjednaných parametrů signálu dodavatelem.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.06.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
16 %
+
-bohužel mě po cca 6 letech nenapadá jediný
-
-směšná rychlost
-mizerná stabilita
-neúměrné ceny
-nulové bonusy pro dlouhodobé
zákazníky
Máte-li jinou možnost, tak se tomuto "poskytovateli" vyhněte velkým obloukem, doposud jsem se nesetkal s tak nestabilním připojením, kde odezvy jsou dlouhé jako týden, silně nedoporučuji na on-line hraní. Lámu hůl a hledám jiného poskytovatele.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
18.03.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
73 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.03.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
40 %
+
Hotline - okamžité řešení situace, pokud nejde vyřešit na dálku, posílají podle domluvy technika
-
Cena
FUP
"věrnostní slevy"
Výhody pro stávající zákazníky by mohli být lépe řešeny. Jsem u nich více jak 8 let a platím skoro stejně, jako kdybych si založil smlouvu jako nový zákazník na 2 roky. Tarif 4096/384kb/s. Teď mi smlouva končí, takže asi zkusím konkurenci.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Jirka
27.12.2011
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
79 %
+
Vcelku slušné připojení,kvalitní servis. 6 let to u mě funguje.
-
V odpoledních hodinách dost kolísá rychlost,ale to je asi u všech poskytovatelů podobné...
i,když bydlím v okresním městě,není mnoho jiných alternativ
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace