od dom50 příspěvků: 33 IP: (zobrazit) Poskytovatel: O2 | Hele, nevím co dál:D Co tam ještě donastavit, aby to fungovalo? Pořád nejsem připojený. https://ctrlv.cz/VCoV |
|---|---|
od dom50 příspěvků: 33 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 292/266 Poskytovatel: Vodafone | Tak jsem to nějakým způsobem nastavil, chyběl tam 848 ještě, ale rychlost je pořád stejná..To mě tak neskutečně sere..Přes WiFi to prostě víc než 200-300 nedá..a kabelem jsem nezkoušel, ale nepohnulo se to, takže kabel zkusím až ve čtvrtek, jelikož teď nemám NTB u sebe. Ale i tak, čekal jsem, že tam bude aspoň 700-900.. |
|---|---|
od x-rated příspěvků: 226 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 2029/1015 Poskytovatel: Vodafone | asi taky vyfoť ten comtrend, minimálně pro zajímavost, protože já měl za to, že cetin dává jenom innbox :I a máš teda optickej kabel ze zásuvky do toho comtrendu a z comtrendu utp kabel do asusu, jo? :O fórum o službách vodafonu -> techforum.cz |
|---|---|
od dom50 příspěvků: 33 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 304/279 Poskytovatel: Vodafone | Ano, dívej: |
|---|---|
od dom50 příspěvků: 33 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 304/279 Poskytovatel: Vodafone | IPv6 jsem už taky nastavil a i upgradoval firm |
|---|---|
od dom50 příspěvků: 33 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 305/326 Poskytovatel: Vodafone | Tady máš poslední test: Podívejte se na můj výsledek testu rychlosti připojení k internetu! Jak rychlé je tvoje připojení? https://rychlost.cz/vysledek/20261589503-8358/ |
|---|---|
od x-rated příspěvků: 226 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 2029/1015 Poskytovatel: Vodafone | no tak teď teprve je to záhada :O a kde přesně to tomu týpkovi jelo 950 Mb/s? myslim tohle "do toho svého zařízení tam to běželo 950 obojí" a nastala taky situace, že ani jemu to někde nejelo těch 950? ještě mě napadá, nepoužíváš v počítačí a telefonu nějakej úžasnej přídavnej antivir / firewall? :I fórum o službách vodafonu -> techforum.cz |
|---|---|
od dom50 příspěvků: 33 IP: (zobrazit) Poskytovatel: O2 | Tohle zařízení měl: A jinak jop, jelo mu to na pracovním tabletu úplně stejně a to samý na telefonu a přes kabel cca 500-600 max mu to dalo a pak to stejně padalo:D aj ke 150 po dalším testu:D Prostě mám smůlu asi no nevím už. |
|---|---|
od x-rated příspěvků: 226 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 2029/1015 Poskytovatel: Vodafone | jo jenom na tomhle, to ale neni žádnej reálnej počítač nebo router a kdo ví, co přesně to vlastně ukazuje :D no hele, vyzkoušels nejspíš úplně všechno, všechno máš poladěný na maximum včetně kabelů a takhle to rozhodně jet nemůže, tak nezbejvá asi nic jinýho, než kontaktovat technickou podporu vodafonu https://www.vodafone.cz/kontakty/ :I a odkud vlastně seš? já žil v představě, že všude dávají jenom innbox (i když i ten comtrend je úplně maximálně vyhovující zařízení) fórum o službách vodafonu -> techforum.cz |
|---|---|
od dom50 příspěvků: 33 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 305/326 Poskytovatel: Vodafone | Tak ale má to asi nějaký svoje protokoly když mu to na té lince dalo těch 950:D před chvílí jsem mluvil s paní, volala mi ještě jak tu byl ten technik poprvé od té instalačky, tak jsem ji říkal, že teda mám novej router za pětku a že to dělá to samý..Nastavil jsem úplně vše dobře co šlo a nepomohlo, tak ji napadlo jestli nesnizime tarif, říkám že ne, já chci, abyste kontaktovali CETIN a zkusili to s nima nějak vyřešit..tak paní mě bude ještě kontaktovat, takže uvidíme..ale nemyslím si, že to vyřeší :D Je to marný.. Jo ten innbox jsem paní říkal, že ho máš a že je to v pohodě, no a ona že teda ještě můžeme to ONT vyměnit. Takže uvidíme :D Ale jinak je to dostačující, vždyť to má 10G podporu přece :D Někde je zakopaný pes a podle mě to má CETIN někde :D Jsem z Ústí nad Orlicí |
|---|---|
od x-rated příspěvků: 226 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 2029/1015 Poskytovatel: Vodafone | no určitě to bude problém někde u cetinu, tohle je jejich kus sítě, vodafone je až dál, takže ve vodafonu musej kontaktovat cetin a cetin to bude muset řešit :I a jak on to měřil na tom přístroji, tak byl připojenej do zásuvky nebo do toho comtrendu? :O fórum o službách vodafonu -> techforum.cz |
|---|---|
od dom50 příspěvků: 33 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 305/326 Poskytovatel: Vodafone | Právě..potřebuju teda aby to vyřešili s cetinem:D přecházet na jinýho operátora asi nemá smysl že? Tyjo hele to už si upřímně nepamatuju ale vím že vytahoval ten optický kabel no z toho ONT ale pak to zkoušel i z ONT normálně LAN a to bylo stejný právě, takže je fakt možný že je špatný ten Comtrend. |
|---|---|
od x-rated příspěvků: 226 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 2029/1015 Poskytovatel: Vodafone | tak jestli zkoušel obě varianty a přes comtrend to šlo pomalu a přímo ze zásuvky rychle, je víc než pravděpodobný, že zakopanej pes bude v tom comtrendu :I buď může bejt vadnej, nebo může bejt jenom nějak špatně nastavenej na dálku a změna operátora nic neřeší, tohle je síť cetinu a ten tam dává svý ont, tohle vypadá, že je prostě jenom někde něco špatně nastavenýho, ale trasa je v pořádku fórum o službách vodafonu -> techforum.cz |
|---|---|
od dom50 příspěvků: 33 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 305/326 Poskytovatel: Vodafone | Jó, to je dost možný no:D já to ty paní říkal, tak uvidíme s čím se zas za pár dnů ozve:D Pokud mi vymění ONT nebo tenhle nějak přenastaví a nepojede to, tak už fakt nevím:D |
|---|---|
od x-rated příspěvků: 226 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 2029/1015 Poskytovatel: Vodafone | si přece řikal, že na tom svym zařízení naměřil 950, to bylo nejspíš to měření přímo ze zásuvky, tim pádem to na 99,9999 % souvisí s tim comtrendem a nemá cenu zatim vymejšlet nejčernější scénáře :D hlavně aby jim to netrvalo tejden :I zatim si můžeš zkrátit čekání prohlížením jinýho ont, co dávají třeba v praze (resp. mně ho dali na začátku března) https://kontron-slovenia.com/wp-content/uploads/broadband-solutions/assets/I-X24-5452/Iskratel-Innbox-X24-Datasheet-EN.pdf je to ta varianta jenom s modrym konektorem fórum o službách vodafonu -> techforum.cz |
|---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.