Comtrend VR-3026e

Comtrend VR-3026e

Síťový hardware
Strana:1 2 3 4
od jirka-karlik
příspěvků: 2
IP: (zobrazit)

DartVader:28.01.2012 00:00Access point. V podstatě router. Je to další krabička, z pravidla s externí anténkou, pomocí níž se můžeš připojit. Funguje i jako repeater, takže pokud máš svůj Comtrend bez externí antény a očekáváš nebo dokonce máš nízký signál v určité části domu, repeater tento signál zachytí a přepošle. Protože je vybaven anténou, pokrytí má vyšší.

No, fajn a který router repeater doporučuješ? J.

 
od felixd
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

Chtěl bych jen poprosit o radu mám k dispozici tento modem Comtrend VR-3026e

nicméně internet mám vzřešený.

Chtěl bych jej proto nastavit jako AP. Chci přivést internet do lan konektoru a comtrendem visílat wifi.

(pokud by to bylo možné připojit zároveň dodalšího lan další PC bylo by to fajn)

Díky moc za radu.

 
od honzatrx
příspěvků: 17
IP: (zobrazit)

felixd:01.05.2012 21:53Chtěl bych jen poprosit o radu mám k dispozici tento modem Comtrend VR-3026e

nicméně internet mám vzřešený.

Chtěl bych jej proto nastavit jako AP. Chci přivést internet do lan konektoru a comtrendem visílat wifi.

(pokud by to bylo možné připojit zároveň dodalšího lan další PC bylo by to fajn)

Díky moc za radu.

Pro tento způsob zapojení není tento modem určen. Pro zmíněné účely je nutné použít běžný wi-fi router,kdy net po LAN je zapojen do WAN konektoru a pak je distribuován přes router do wifi a případně ostatních LAN konektorů.

 
od veronika565
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli někdo neví, jaké jsou parametry konektoru a celkově napájecího kabelu pro tento modem? Případně kde náhradní kabel sehnat? Děkuji

 
od piere1
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

Dobrý den,

při stahování dat z jednoho PC nejde na druhém PC načíst žádná stránka a nelze se na druhém PC dostat ani do webového rozhraní modemu. Vypadá to jako by modem přiřadil maximální rychlost prvnímu PC. Je možné modem nějak nastavit, aby rozdělil rychlost na obě PC rovnoměrně?

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

piere1:27.03.2013 23:04Dobrý den,

při stahování dat z jednoho PC nejde na druhém PC načíst žádná stránka a nelze se na druhém PC dostat ani do webového rozhraní modemu. Vypadá to jako by modem přiřadil maximální rychlost prvnímu PC. Je možné modem nějak nastavit, aby rozdělil rychlost na obě PC rovnoměrně?

pokud se stahuje pres torrent, tak je celkem evidentni ze to pojede na druhem pc naprd. Obvykle tyto routery rozdeli rychlost mezi pripojeni a torrent jich ma treba 200.

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

veronika565:22.03.2013 17:50Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli někdo neví, jaké jsou parametry konektoru a celkově napájecího kabelu pro tento modem? Případně kde náhradní kabel sehnat? Děkuji

Nejak to nechapu. Tim napajecim kabelem je myslen adapter? Parametry jsou napsane na tom adapteru.

 
od mpako
příspěvků: 3
IP: (zobrazit)

honzatrx:03.01.2012 17:07Mizerný dosah wifi jsem vyřešil jednoduše.Wifi vypnul a do jednoho z LAN portů jsem připojil AP. Tak pokryji nejen celý dům, ale spolehlivé připojení je na ulici až do vzdálenosti 100m v městské zástavbě.

mizerne wifi jsem vyresil nakupem na dx.com wifi opakovace.

strcil jsem ho do zasuvky, behem 2minut nastavil a pak strcil do zasuvky v patre a je vyreseno.

asi 25dolaru s dopravou zdarma za cca.14dni

http://dx.com/p/portable-2-4ghz-802-11b-g-n-300mbps-wireless-wifi-repeater-ac-100-240v-107457

 
od aje
příspěvků: 19
IP: (zobrazit)

Tak dnes jsem obdržel tento modem a má 2 wifi antény.

http://www.2i.cz/42b97a5083

 
od mpako
příspěvků: 3
IP: (zobrazit)

aje:22.04.2013 16:00Tak dnes jsem obdržel tento modem a má 2 wifi antény.

http://www.2i.cz/42b97a5083


jako od o2? k netu?

 
od aje
příspěvků: 19
IP: (zobrazit)

mpako:15.05.2013 23:33jako od o2? k netu?

jojo.

 
od frantas
příspěvků: 14
IP: (zobrazit)

aje:16.05.2013 09:28jojo.

Já měl ještě před tímto modemem s dvěmi anténami stejný ale bez antén, signál i tak byl v panelovém domě v Lovosicích dostačující.

 
od honzatrx
příspěvků: 17
IP: (zobrazit)
Poskytovatel: O2

piere1 | 27.03.2013 23:04

Dobrý den,

při stahování dat z jednoho PC nejde na druhém PC načíst žádná stránka a nelze se na druhém PC dostat ani do webového rozhraní modemu. Vypadá to jako by modem přiřadil maximální rychlost prvnímu PC. Je možné modem nějak nastavit, aby rozdělil rychlost na obě PC rovnoměrně?

Ano, to je konstrukční necnost Comtrendu, se kterou nelze nic moc dělat. Nastavení QqS vůbec nepomůže.

 
od petrdoe
příspěvků: 2
IP: (zobrazit)
Rychlost (Mbits): 15,5/2,30
Poskytovatel: O2

Dobrý den,

mám modem Comtrend VR-3026e na VDSL, pokud je připojený kabelem přímo k počítači, je rychlost downloadu 23 Mb/s, pokud jej připojíme kabelem na router (a ten opět kabelem k počítači), klesne rychlost na 15 Mb/s. Router je naprosto nový Linksys EA 8500. Nechápu, kde se ztrácí těch 8 Mb/s, modem mám nastavený na "Internet only". Netušíte někdo?

Děkuji předem...

 
od anders
příspěvků: 421
IP: (zobrazit)
Rychlost (Mbits): 31,1/20,4
Poskytovatel: JaroNet

Pokud vládnete angličtinou, doporučuji projít toto https://community.linksys.com/t5/Wireless-Routers/EA3500-Slow-Internet-Speeds-Wired-amp-Wireless/td-p/629708 ,zřejmě jde o stejný problém.

 
Strana:1 2 3 4

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.