Rychlost.cz Články T-Mobile přináší bleskovou rychlost internetu až 250 Mb/s. Navýšení se mu podařilo dosáhnout díky 5G technologii

T-Mobile přináší bleskovou rychlost internetu až 250 Mb/s. Navýšení se mu podařilo dosáhnout díky 5G technologii

Autor článku: Jakub Janíček | 08.04.2024

Chtěli byste internet rychlostí blesku? T-Mobile vám ho dokáže nabídnout díky nejmodernější 5G síti. Od dubna přichází s novými tarify bezdrátového internetu s extrémními rychlostmi až 250 Mb/s. Základní tarif s 20 Mb/s vyjde na 449 Kč měsíčně, zatímco tarif s 250 Mb/s na 749 Kč. Instalace je snadná, přičemž u vyšších rychlostí ji zajistí technik.

Ilustrační obrázek

Toužíte po rychlém a spolehlivém internetu, který vás nikdy nezradí? T-Mobile přichází s řešením, které by mohlo posunout kvalitu internetového připojení v České republice na novou úroveň. Od 2. dubna totiž mohou uživatelé využívat nové tarify bezdrátového internetu, které nabízejí rychlost připojení až 250 Mb/s. A to vše díky nejmodernější 5G technologii.

Nové tarify od T-Mobile

T-Mobile myslí na všechny své zákazníky, a proto přináší hned tři nové tarify bezdrátového internetu. Vybrat si můžete z rychlostí 20, 50 nebo 100 Mb/s. Ceny začínají již na 449 Kč měsíčně. Ať už potřebujete internet pro práci, studium nebo zábavu, T-Mobile vám podle svých vlastních slov poskytne spolehlivé a stabilní připojení.

Tarify mohou uživatelé využívat, aniž by museli čekat na dojezd jednoho z techniků. Celou instalaci totiž dokážou kompletně sami. Stačí zapojit modem do zásuvky, a vše je hotové. Žádné zdlouhavé čekání na technika ani otravné vrtání.

Pro náročné uživatele je k dispozici rychlost až 250 Mb/s

Patříte mezi ty, kteří chtějí od internetu víc? T-Mobile myslí i na vás. V druhé polovině dubna bude k dispozici bezdrátový internet až s rychlostí 250 Mb/s. Cena tohoto tarifu činí 749 Kč měsíčně. V tomto případě vám musí s nastavením pomoci technik, který zajistí bezproblémové fungování vnitřního i vnějšího zařízení.

Pokud se rozhodnete pro tarif s rychlostí 50 Mb/s a vyšší, máte nyní šanci ušetřit. Noví zákazníci bezdrátového internetu od T-Mobile mohou využít speciální akci, kdy za tento tarif zaplatí prvních šest měsíců pouze 299 Kč měsíčně.

Hledáte rychlý a spolehlivý internet? Zadejte adresu a vyberte si.
Vyplňte adresu přípojky (ulice a č.p.):

Společnost CETIN rozšiřuje své portfolio o služby kybernetické bezpečnosti pod značkou CETIN X. Reaguje tak na rostoucí hrozbu kybernetických útoků a nabízí firmám i veřejné správě komplexní ochranu, včetně nepřetržitého monitoringu, analýzy hrozeb a pokročilých testů.

Projekt Starlink od SpaceX slibuje globální vysokorychlostní internet, ale bývalá fyzička NASA Dr. Sierra Solter-Hunt varuje před jeho možným dopadem na magnetické pole Země. Tisíce satelitů Starlink totiž vytvářejí vodivou vrstvu v atmosféře, která by mohla narušit magnetosféru chránící Zemi před kosmickým zářením.

Umělá inteligence (AI) mění svět zákaznické péče. Společnost O2 implementuje AI nástroje, včetně aplikace Virtual Buddy, která pomáhá zaměstnancům rychle a efektivně řešit dotazy klientů. Díky AI se zkracuje doba řešení dotazů, zvyšuje se efektivita práce a zlepšuje se spokojenost zákazníků.

O2 a Air Bank rozšiřují spolupráci pod hlavičkou projektu Unity. Společní zákazníci mohou získat k novému telefonu Samsung Galaxy S24 zdarma 50palcovou LED televizi Samsung. Pokračuje také odměna 300 Kč měsíčně za placení faktur O2 z běžného účtu Air Bank. Všechny výhody Unity si mohou klienti aktivovat v online samoobsluze. Do budoucna se počítá se zapojením dalších firem ze skupiny PPF.

Čtyři nejnebezpečnější počítačové viry, které aktuálně útočí na české uživatele, jsou spyware Agent Tesla a Formbook, malware Rescoms, umožňující vzdálené ovládání, a adware Andreed napadající Android. Škodlivé kódy se šíří hlavně přes podezřelé e-maily a falešné aplikace.