Rychlost.cz Poskytovatelé připojení Vodafone Hodnocení poskytovatele připojení

Vodafone - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

50 % zákazníků doporučuje
Vodafone
z celkem 20 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení Vodafone poskytuje připojení přes dsl/adsl, mobilní připojení. Tato firma má sídlo v obci/městě Praha 5 a poskytuje připojení na území celé republiky. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 10751 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí Vodafone v testech rychlosti připojení (download):

poskytovatel
vše

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
26.02.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
48 %
+
Jako klad v mém případě pouze technik při montáži. Díky němu jsme to zprovoznili po 4hodinách telefonování na podporu vodafonu, což byl jejich totální propadák.
-
Nedostupná podpora. Nemáte šanci se s nima přímo domluvit a rychle opravit závady. Místo toho vás budou přepojovat na operátory, kteří nemají tucha co s problémem. Dlouhé čekání na vyřizování reklamace a opravy.
Opravu totální propadák ze strany podpory. Místní provajdr je x rychlejší. Škoda.
A ještě jedna věc. Služba LTE je možná kvalitní ve větších městech, v okrajových částech republiky je síť nestabilní. Velmi časté výpadky nebo běžná rychlost internetu je 6kbs. Čtete dobře :-)))) místo slibovaných 30mbs. Odborná rada podpory je vypnout router a zase zapnout :-)))) To vypovídá o všem.
Po skončení smlouvy prchám. Opravdu nespolehliví a podpora hrozná. Nedoporučuji.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.08.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
98 %
+
- rozumná cena
- kvalita služeb
- dobrá podpora
-
- zatím žádné
Po většinu života jsem kvůli špatné dostupnosti DSL internetu používal místní WiFi poskytovali a musím říct, že s VDSL připojením se to nedá srovnat. Smlouvu mám na 20/2, reálně je rychlost 22/3, pod 20 klesá jen velice zřídka a cena je jen o 50,-Kč vyšší než u místních WiFi poskytovatelů, což je zanedbatelné. Na druhou stranu, asi tomu vděčím díky vzdálenosti 550 metrů od ústředny. Mile mě překvapilo i to, že CETIN už dle vlastních slov prakticky nevyužívá algoritmu pro agregaci a musím potvrdit, že i páteční večery a víkend mi internet jede plnou rychlostí. Kdybych měl v budoucnu měnit připojení, tak už jedině jiné DSL, nebo LTE/5G, ta kvalita je opravdu někde jinde.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.05.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
83 %
+
Rychlost LTE-A v pohodě 150Mbps
Nejlevnější síťový operátor
U nás nejrychlejší síť - O2 i TMO průměr 20-30Mbps,VF průměr 100 Mbps
T. Podpora
-
Ceny (i když nejlevnější)
FUP
Nenabízí neomezená data (respektive nabízí pro firmy)
Data jsou v pořádku, rychlost ve městě až 150Mb, průměr 100. Na vesnici na chatě 60-65Mbps. Jen vysoké ceny, i když nejlevnější v ČR.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.05.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
32 %
+
No,fungoval, dovolal jsem se, výpadky jsem neregistroval...
-
Bohužel se z mého oblíbeného Vodafonu za ta léta stal těžkopádný moloch. Informace operátorů se rozcházejí (jasně, smlouvu můžete vypovědět / ne, vypovíte-li smlouvu, zaplatíte pokutu), arogance operátorů (to je Vaše chyba, že nečtete vyúčtování). Po zkončení smlouvy ji automaticky prodloužili a kasírovali (přesto, že jsem měl jasně zatrženo smlouvu neobnovovat - "to jste měl dát písemnou výpověď"... "A proč tam tedy máte možnost volby smlouvu neprodlužovat??" "To nevím, to nás mrzí, mohu pro Vás ještě něco udělat?") ...
Od Vodafonu odcházím pro jejich naprostou neschopnost vyjít zákazníkovi vstříct. Končila mě smlouva na 2 roky na internet Turbo, který poskytoval "chytrý"FUP. Po vyčerpání dat rychlost neklesla, jen bylo znemožněno stahování dat. Měsíc po prodloužení smlouvy chytrý FUP zrušili. Ano, informaci o chystaném zrušení napsali do vyúčtování. Protože mám paušální platbu, vyúčtování nečtu. Předpokládám, že důležité informace pošlou SMS. Když jsem to zjistil, bylo již pozdě smlouvu vypovědět. Navrhoval jsem smlouvu zrušit, s tím, že u nich hned sepíšu jinou na jiný balíček dat (se stejným paušálem) ale narazil jsem. Ani náznak vstřícnosti, pouze nelze, nelze, nelze, Váš problém, že nečtete vyúčtování. Přitom jsem měl u nich 13 let 4 čísl a platím pravidelně. Když začínali jako Oscar stalo se mi něco podobného a tenkrát to nebyl problém smlouvu přepsat, ale dnes si se mnou "vytřeli zadek". Netvrdím, že to u jejich kartelových přátel je lepší, toto jsou jen zkušenosti z Vodafonu. Dokud mě Vodafon ždímal, ale byl vstřícný, okrádání jsem trpěl, ale pokud se mnou jednají jako s onucí... Navíc když tvrdí, že informace o změnách smlouvy pomocí SMS "si zákazníci nepřejí", nebo, že "zrušením chytrého FUPu vychází vstříct přáním zákazníků"... no nedělejte z nás voly...
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.01.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
13 %
+
Nic
-
Pomalé, Drahé, Náro4né zapojení, dlouhé cekání
Proste hruza
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.11.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
51 %
-
Internet vypadává. Je pomalý. Někdy dokonce nejde celou hodinu, což vzhledem k tomu, že pracuji přes internet, je pro mě nepřijatelné.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.09.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
95 %
+
Dostatečná rychlost, dobré pingy, velice nízká ztrátovost datových packetů, solidní jitter, slušné internetové připojení pro hráče, pokud nemáte k dispozici ADSL.
-
Cena o něco vyšší než u konkurence. Občas problém se sofistikovaně domluvit na technické podpoře o odbornějších detailech připojení, ale to je problém technické podpory všech operátorů.
Solidní internet i pro hráče
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.01.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
64 %
+
Dobrá podpora
-
velice slabá rychlost max 4 Mbit/s
neúměrně vysoká cena
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.07.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Pokrytí
CENA/FUP narozdíl od TM a O2
TP
Prostě VF
-
FUP(ale nej ze všech)
Jako ptáš se mě na rychlost instalace :D Dáš simku, surfuješ :D .
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.02.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
71 %
+
rychlost
jednoduch ainstalace
pokryti
-
zakaznicka pece a technicka podpora narozdil od t-mobile neni moc prijemna, ani vstricna.. sice funguje ale necejti se tam clovek jako zadany zakaznik
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.02.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
80 %
+
slušný VIFI.bezdrát
-
Velké kolísání rychlosti a poslední dobou nízká rychlost-1,5-2,5Mbs.
Cena oproti rychlosti také není nízká!
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
49 %
+
.....
-
.....
.....
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.08.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
48 %
+
-- Celkem ochotný personál na prodejnách
-
-- Nepochopitelně si Vodafone ničí své jméno. Pokud se vrátíte např. z Anglie, přijde Vám české připojení jako návrat o 10 let zpátky.
-- Mimo Prahu je připojení výsměch. Pokud navštívíte hraniční oblasti (Jizerky, Beskydy, Šumava, Podyjí), 0.1 Mbit download/upload je standard.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
15.08.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
58 %
+
..............
-
.......................
........................
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.05.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
87 %
+
Na bezdratovy internet luxus
-
Nenašel jsem
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.03.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
60 %
+
Rychlost LTE (i upload)
-
Přístupová doba
FUP
Cena LTE modemu/routeru (s LAN porty) cca 4000,- Kč
Ruším pomalé ADSL od O2... - v mé lokalitě jen 8 mbit/s, upload cca 600 kbit/s
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.03.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
29 %
+
Nic
-
Všechno,není rychlost jaká byla slibovaná ani první den :-(
čekal jsem od vás víc. Vždy jsem byl s vámi spokojen dokud jsem si pořídil od vás internet na chalupu
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
79 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
93 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
64 %
 
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace