Rychlost.cz Poskytovatelé připojení O2 Hodnocení poskytovatele připojení

O2 - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

45 % zákazníků doporučuje
O2
z celkem 347 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Poptejte připojení přes Rychlost.cz

Hodnocení v poptávkách: výborné

Poskytovatel připojení O2 poskytuje připojení přes dsl/adsl, bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika, mobilní připojení. Tato firma má sídlo v obci/městě Praha a poskytuje připojení na území celé republiky. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 61367 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí O2 v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Strana:1 2 3 4 5 6 7
Registrovaný uživatel
23.03.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
+
nic
-
rychlost,cena a technické služby
world of tanks ping:999,war thunder ping:999,battlefield V ping:999,wotb ping:999

zkrátka nedoporučuju nikomu
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.03.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
20 %
+
Nic
-
Seká se a rychlost taky neodpovídá tomu co platím
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.03.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
44 %
+
Snaží se modernizovat.
-
Dosti drahé služby.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.01.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
37 %
+
žádné
-
za moc peněz málo muziky
možná někde mají lepší přípojky, ale tady jsou neschopni
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.01.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
6 %
+
wifi router mi za drahou rychle nainstalovali
-
rychlost, neochota, vysoká cena.
nedoporučuji, lituji toho, že jsem do tohoto providera investoval čas a peníze.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.09.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
12 %
-
Rychlost a kvalita mizivá, ceny přemrštěné (v porovnání kvalita služeb a cena za danou službu).
Technická podpora otřesná, v podstatě Vám nedokáží poradit s problémem.
Odkáží vás na reklamaci, kde taky nic nevyřeší, internet v jednom kuse nefunguje, ale nezapomenou vám jej vyúčtovat. Ve finále se zjistí, že je chyba na jejich straně, protože mají přetíženou rozvodnu, ale platit za službu musíte, i přesto, že vám ji neposkytují :)
Takže rozhodně O2 nedoporučuji.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.09.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
34 %
+
prakticky žádné
-
Bez poměrně častého důrazu na kvalitu a telefonátu do O2 nám přátelé právě z O2 poskytují internet který si účtují, jako ten co je námi placen ale je nejméně o polovinu slabší!
Nikdy více k O2
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
54 %
+
komunikace
-
rychlost poskytovaného internetu
LTE internet na doma
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
21 %
-
Technická podpora
internet
všechno
Zaregistroval jsem se jen proto, abych se mohl napsat negativní recenzi.

Neustále problémy s internetem, technická podpora tvrdí, že je problém na naši straně, zakoupen tedy nový, prémiový modem.

Problémy s internetem přetrvávají, výpadky internetu, kolísavá odezva. Technická podpora neschopná, neustále tvrdí, že problém je opět na naši straně a u nich je vše v pořádku. Jako způsob řešení nabízí experti z technické podpory například změnu názvu sítě nebo například hesla.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.02.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
35 %
Strašně mě zklamala práce a možnosti personálu O2. Když jsme přiletěli do Egypta, na telefonním čísle mé dcery (774582998) vynikl problém, nemohla se připojit k žádné síti. Když jsme volali na O2 linku, nic rozumného nám neporadili ( dne 31.1.2018) a celý další týden dcera neměla možnost používat služby O2. Po návratu domů telefon nefungoval a tak jsme se obrátili na pobočku O2 v Karlových Varech na ul. T.G. Masaryka dne 6. 2. 2018. Pracovnice nám řekla, že telefonní číslo je zablokováno kvůli špatně nastavenému STOP limitu a navrhla řešit tento problém bud´ navýšením limitu, nebo výměnou SIM karty. S naším souhlasem navýšila limit na 800 kč a slíbila nám, že tel. Číslo bude aktivní za asi hodinu. Ale ani za hodinu, ani další den nebylo číslo aktivní. Zase jsme šli na pobočku a další pracovník řekl, že 800 nestačí a máme ještě navýšit na 2000 kč ale varoval nás, že to může trvat delší dobu, cca. 24-48 hodin. Na můj dotaz, jestli nejde nahradit jinou SIM kartou kvůli nucenému nepoužití tarifu odpověděl, že ano, ale musíme za to zaplatit 200 kč. Když jsem se divil, že v tak progresivní společnosti, jako je O2 se tak jednoduchý problém řeší tak dlouho, začal se mnou arogantně diskutovat o tom, že jinde to mají snad lepší? , a od toho momentu u něj nebyla vidět žádná snaha mi pomoct. Místo toho zavolal specialistce pro reklamace Iloně Horové a řekl jí, že má otravného klienta, který ho neposlouchá a řve na něj, a žádá kompenzaci za to, že dočasně nemůže používat telefon. Pak mi předal sluchátko a paní se se mnou snažila mluvit co nejrychleji, furt mi lezla do řeči a nenechávala mě nic říct, protože prý už o všem ví. Pak mě začala obviňovat, že během hovoru měním svá vysvětlení a názory, a pak mi rychle sdělila, že moje reklamace nebyla uznána za oprávněnou, a proto prý nemohu počítat s žádnou kompenzací. Z pobočky jsem odešel se stále stejným problémem. Počkal jsem hodinu a začal jsem už sám volat na infolinku O2. Konečně se mi podařilo spojit s normálním pracovníkem, který mě pozorně a ochotně vyslechl, spojil mě s technickou podporou a tam mi vysvětlili, že se navýšením limitu můj problém neřeší, protože jakékoliv změny nastavení limitu začnou fungovat jen od začátku dalšího vyúčtovacího období a doporučili mi, že nejrychlejším způsobem jak tento problém vyřešit, je úplně zrušit limit a pak ho v případě nutnosti znovu nastavit. S tím jsem souhlasil a za pár minut dceřino tel. číslo už fungovalo. Otázka : Proč to nešlo vyřešit hned?! Proč jsem musel tak dlouho čekat?! Odpověď je jasná, to kvůli špatnému školení a neochotě pracovat u některých pracovníků. Takoví by na pobočkách neměli co dělat!
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.01.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
14 %
+
zadne
-
v 21. století rychlost připojení v Praze od O2-tragedie!!!!!!!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.01.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
71 %
+
Rychlost stahováni,nahrávání a ping super, nemůžu si stěžovat ba naopak myslím si že je to o něco rychlejší než v prosinci
-
zatím žádné
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.01.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
10 %
+
Jediný klad xDSL připojení na doma od O2 je, že je to jediné možné připojení, které lze na naší adrese získat. O2 monopol si je tohoto dobře vědom a proto si může dovolit neřešit kvalitu svých služeb a může existovat i s obrovskou kritikou, kterou na internetových recenzích má. Spíše mě překvapuje, že samotnému vlastníkovi Kellnerovi nevadí, že má službu, která je doslova odpad. Mě jako podnikateli by toto například vadilo a dělal bych maximum proto, abych svou službu vylepšil.
-
- upload 4MB/s (400 kb/s) je v dnešní době naprosto nedostatečná rychlost, kterou převálcují i uploady mobilního internetu. Nevím jestli technologie, kterou využívá O2 nedovolí větší upload než je 4MB/s nicméně již 6 let je upload stejný bez jakéhokoliv progressu.

- Výpadky internetu, které se pravidelně opakují. Z pravidla 1-2x denně na 5 minut random výpadek sítě. Tento problém také registruji za dobu 6 let zkušeností s O2. Mezi tím bylo používáno X typů modemů tzn. chyba je 100% na straně O2. Pro většinu lidí akceptovatelný výpadek, pro někoho kdo k práci potřebuje internetové připojení 24/7 katastrofa.

- Technická podpora absolutně nulová. Wannabe online guru na internetu pouze copy pastují již od počátku existence O2 online podpory politicky korektní odpovědi, které se snaží zpomalit a prodloužit komunikaci s klientem, který následně komunikaci vzdá. Případně je odbyt pateticky se opakujícími frázemi ''u nás bohužel nevidíme žádný problém'', ''zkuste si objednat nový modem'' nebo ''technik se Vám na to podívá'' into copy paste email po týdnu ''neshledali jsme žádný problém atd.

- Cena je také naprosto přestřelená vzhledem ke kvalitě služeb.
Neznám nikoho kdo by měl připojení od O2 a měl k dispozici na své adrese i kvalitnějšího poskytovatele připojení. Opravdu k tomu není žádný důvod a lidi opravdu nevolte připojení od O2 pokud to není jediné a poslední připojení, které lze na Vaší adrese získat.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.12.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
93 %
+
Stabilita
Rychlost
Technická podpora
-
cena by mohla být nižší
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.11.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
62 %
+
Výborný servis (technik přijede vždy nejdéle do druhého dne a je zdarma)
Technická podpora je ochotná, trpělivá a příjemná
Udávaná rychlost internetu odpovídá a téměř nikdy neklesá pod slibovanou hodnotu (Náchod)
Stabilní internet, velice zřídkakdy výpadky a když, tak rychlá oprava
-
Enormní cena připojení (20Mbps za 500Kč/měsíc je v dnešní době do nebe volající)
Nemožnost připojení optickým kabelem (hlavní třída, kousek od centra města Náchoda)
O víkendu technická podpora nefunguje a technici nejezdí
Od smlouvy není takřka možno odstoupit a když, tak s velkým penále
Asymetrické připojení (download 2,5 MBps / upload 200kBps)
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.10.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
19 %
+
skoro žádne
-
Odporný internet
nikdy nebyla dosažena maximální rychlost
nadprůměrná cena
jsou-li připojení 3 uživatelé na internetu, už se začína sekat a nezvláda to.
Opravdu nedoporučují, berte cokoliv kromě O2
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.10.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
41 %
+
funguje, vůbec že to jde
-
šíleně pomalé
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.10.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
57 %
-
garantované rychlosti jsem nikdy nedosáhl, nejvíce tak 70%
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.10.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
8 %
-
Nejhorsi a nejpomalejsii internet a to mame tu nejdražší variantu nedoporučuji
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.09.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
88 %
+
Rychlost
-
Cena
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.08.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
+
Žádné klady nemá
-
- Pomalé
- Hrozný download
- Upload skoro ani nejde
- Cena několika násobná
- Hodinové video sledujete tři hodiny, protože internet je hrozný
Málo rychlosti za hodně peněz.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.06.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
14 %
+
ADSL - asi je skoro vsude.
-
Pomale, nestabilni pripojeni.
Technicka podpora (k nicemu) umi jen restart modemu. Eventulne vymenu modemu (za 300,-).
Modem Zyxel je polofunkcni smejd s neodladenym firmware a bezpecnostnimi dirami.
Kdyz nic jineho neni, tak hold nic jineho neni. Kazdopadne pokud je v miste neco jineho, tak by se rozhodne vyplatilo to zkusit.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
96 %
+
Je to spolehlivé připojení.
wi-fi má budoucnost
-
občasné kolísání rychlosti
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
51 %
+
dostupnost
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
45 %
+
- Jediné použitelné připojení v mé lokalitě.
- Snížená cena s úvazkem na rok jde prodloužit automaticky na další rok.
-
- 6 let starý DSLAM, který umožňuje max 20Mb/s (potvrzeno O2), i v mnohem menších obcích nabízí až 80Mb/s (opět info od O2).
- Časté výpadky spojení, otřesné modemy. Zlatý Huawei. Modemy Comtrend a ZyXel od O2 jsou polofunkční šmejd.
- Pokud nejste blízko DSLAMu, tak je rychlost mizerná.
- Neustále obťěžují s nabídkami O2 TV a mobilních tarifů a to i 10x týdně, dokud je nepošlete do háje. Ovšem za nějakou dobu to zkouší znova.
- Když byl na velké části Moravy výpadek DSL, tak O2 mlčelo a podpora tvrdila, že je linka v pořádku. Až O2 guru na twitteru vysvětlil, co se děje. Ovšem bez přístupu k internetu bylo obtížné ono info vůbec získat.
- Prvotní instalace proběhla až 6 týdnů od objednání a to jsem musel ještě několikrát volat, kde ten technik je. Jinak bych se asi nedočkal.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
62 %
+
Snaha a technická podpora. Vždy se snaží vyřešit problém. Pokud se na ně dostanete.
-
Minimální informovanost operátorů na bezplatné lince. Pokud chci řešit něco, co nemají v manuálu, odpovídají naučeně. Člověk se přes ně musí probojovat na technickou podporu, nebo na informovanějšího kolegu-kolegyni.
Vzhledem k mému bydlišti MUSÍM komunikovat POUZE s tímto poskytovatelem, ostatní jsou se signálem ještě horší, takže si nemohu vybrat. Připomíná to trochu časy minulé a občas na to poskytovatel hřeší.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
22 %
+
Dokáže se alespon zapnout.
-
Stahuje 7OOkb/s
Ping : 700
Upload speed : 0,34
Nedoporučuju je uplně k ničemu radši UPC
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.02.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
27 %
+
Vlastně už žádné
-
Zpomalovani internetu na nehoraznou mez pokud neprikoupite navic naky balicek ktery vam nabizej
Neprime jednani
Po odmitnuni balicku kde me nabizeli ze me zrychli , me velmi casto zpomaluji natolik ze nemuzu v podstate nic na sledovani videa muzu zapomenout o stahovani nemluve neni to stale ale kdyz to prijde stoji to za to... U mne problem neni mel sem tu technika , doma vse v poradku , takze je jasne odkud vitr fouka a jak tak sleduji dizkuze hodne lidi ma podobny problem , opravdu perfektni politika ja osobne koncim , porad jen restartuje router o vanocich ze neco predelavali ze pak to bude ok , nic neni ok spise naopak...
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.02.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
27 %
+
Už žádné nevidím...
-
Internet by měl sloužit jako internet a ne jako zbraň poskytovatele služeb O2 k omezení internetu pokud si nekoupíte služby O2
Internet by měl sloužit uživateli tak jak si ho zaplatí, ale O2 vede novou politiku.Co to znamená.Především Vám pořád nabízí doplňujicí služby, ale já chi opravud jen internet (má k tomu i pevnou linku).V posledních dvou měsící mě se odpoledne zpomaloval internet, hlavně na on line filmy, při stahování (to už se nedalo používat).Pozval jsem si firmu (myslel jsem si že závada je u mě).Ale po všech měření jsme dospěli k názoru, že O2 schválně stahuje rychlost na free službách, on-line filmech a v podstatě věcech, které nejsou k nim zpoplatněny.Podal jsem již žádost o vysvětlení na O2 kde mě to v podstatě potvrdili.Závěrem internet za 500,- Kč mě odpoledne může sloužit jen jako prohlížeč, leč stahování je po omezení naprosto nereálné.Tímto se zase posouváme o 10 let zpět a opravdu já chci jen internet a ne, že ze mě bude o2 sosat prachy za služby , které nechi a nepotřebuji a na úkor toho začne snižovat rychlost...
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.02.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
stabilní připojení
technická podpora
zřízení zdarma
-
modem by mohl být v ceně internetu
V centru prahy asi moc internet od O2 neni dobrý protože je to tam přětížené pevnými linkama apod.V okolí Kobylisy a Ládví Doporučuju :)
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.01.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
25 %
+
stabilní přípojení
-
neúměrná cena, neschopnost zaměstnanců řešit problémy, nejednotnost názorů na zákaznické lince
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.01.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
91 %
+
Rychlost je naprosto v pořádku, až 50mg a chytám 35-40mg ping 15-20 je super.... s O2 TV nemám problém vše šlape tak jak má.
Technik od objednané služby přijel do druhého dne což u T-mobilu jsem čekal na technika 10 dnu což je otřes......
Kvalita O2 služeb nemužu si stěžovat
-
Nemám vubec žádné, možná by mohl být lepší ovladač k O2 TV
Prostě nemám nic co bych vytknul
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.01.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
6 %
-
Neustálé problémy s funkčností kabelové TV, občas i internetu. Když chce člověk řešit problém (s O2 bohužel téměř neustále), tak pokud se vůbec dovolá, narazí na neschopné, ale zato velice arogantní zaměstnance (ať už na telefonu, nebo na pobočkách - nejhorší zkušenost mám s tou u Muzea, kde mi sdělili, že budu platit VRATNOU zálohu za zapůjčení zařízení, když to, které mi předtím dali, bylo v opravě kvůli nefunkčnosti, podotýkám že v záruční lhůtě a když jsem si přišla zařízení vyzvednout, sdělili mi, že žádnou zálohu mi vracet nebudou, že to byl poplatek za opravu... naprostá nehoráznost, arogance, neprofesionalita). Lžou, podávají mylné a chybné informace a jen chtějí z lidí tahat peníze navíc. Jedna z nejhorších zkušeností z pohledu zákazníka pro mě vůbec.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.12.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
26 %
+
Stále poskytuje po telefonním kabelu
Snaha
-
Rychlosti
Komunikace
Stabilita
Sliby
Komunikace - při řešení problémů se vám operátoři snaží nacpat další doplňkové služby, O2 TV, Tablet atd..
Sliby - zrychlujeme, můžeme se vám ozvat příští týden abychom službu aktivovali? Volají další týden, situace je stejná ...
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.12.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
94 %
Konečně pořádné připojení od O2.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.11.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
95 %
+
garantované připojení skutečně garantují,
za posledních několik roků jsem zaznamenal pouze jeden menší výpadek jinak nic,
jsou super, miluju je !!!
-
žádné
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.10.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
67 %
+
-stabilita
-dostupnost
-technicka podpora zdarma linka
-velky operator
-neomezene
-snazi se zrychlovat
-
-zastarale pripojeni
-velmi pomaly narust rychlosti
-cena za 35Mb/s neni nic moc
Snazi se zrychlit ale prilis se to nedari. Pridaji upload na 5Mb/s srazi se download na 35Mb/s (pred tim jel 41mb/s)
vs cena ktera neni nic moc. O2 se tak placa nekde do 40Mb/s, pokud ma nekdo stesti tak do 50Mb/s a tam konci. Nabidka 80Mb/s je uz jen pro hrstku jelikoz to je do 500m od ustredny. A to ja sam jsem ve meste do 1km.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.10.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
81 %
+
U nás v Haňovicích máme novou ústřednu,takže rychlost jede max 40megabit
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.09.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
20 %
+
1 týdně se dostanu na Email
-
Připojení furt padá
Neni den aby to jelo normálně
Hlavně že slibujete kvalitní připojení horšího poskytovatele jsem v životě neviděl
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.09.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
44 %
+
Pevná linka
-
Nabízejí co nechci a neochota nebo snad neschopnost řešit problém.
Bavím se nad stížnostmi většiny zdejších hodnotitelů kteří nejsou spokojeni s rychlostí připojení např.6mb.Nám to totiž "běží"rychlostí od 0,2mb do 0,6 0,7 a vzácně se dostaneme i k 1mb,to už pak máme pocit že už to docela jde.Ale povedlo se nám už naměřit i 0,14.Je to naprostá katastrofa a ostuda pro takovou velkou společnost,že nedokážou udržet kvalitu služby alespoň na stejné úrovni.Místo řešení problému nám nabízejí bezdrátový modem ovšem za 2300kč,což nepovažuji za fér protože jestliže poskytovatel služby nedokáže udržet kvalitu na přijatelné úrovni,měl by to řešit na své náklady.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.08.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
52 %
+
Spolehlivost
Nízký ping
Dostupnost
-
Rychlost
Nepoužitelná rychlost uploadu (i nahrávání menších fotek - 500kB trvá dlouhou dobu)
V době zřizování (cca 10 let zpátky) to byla pecka, po nespolehlivé WI-FI, která většinu času nefungovala, aktuálně spíše nepoužitelný internet. Rychlost je opravdu tristní (download cca 3,3Mb/s), o uploadu ani nemluvě (necelých 0,25Mb/s), dále mě trošku vadí jakási neschopnost slečen u O2, které chvíli tvrdí že na určitou adresu vede rychlejší internet, pak zase tvrdí že nic takového v životě nikdo neřekl. Další problém je cena, kdy člověk platí za necelé 4Mb cca stejně jako za 20Mb.
Co musím ocenit je spolehlivost připojení, za těch 10 let používání jsem zaznamenal asi pouze tři výpadky (z toho jeden delší, když byla poškozená linka) a dva kratší.

Pokud to jde doporučuji spíše nějakého místního poskytovatele WiFi internetu, pokud to táhne na 5GHz (což v dnešní době už většina dělá) a umí to, nabídne vám daleko rychlejší (a stejně spolehlivý) internet, za stejnou cenu..
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.08.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
12 %
+
Známý poskytovatel, dobře se hledá pobočka.
-
Velmi pomalá síť v některých oblastech, Kyslík (O2) patrně nepracuje na jejím zdokonalení a tak mi kolikrát rychlost dwnld klesne na nějakých 50kb/s a běžně je na 100 - 250kb/s... toto mě se*e dlouhodobě.
V jiných oblastech může poskytnout uspokojivou rychlost. Především ale v malých městech / vesnicích buďte s kyslíkem velmi opatrní.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.07.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
5 %
+
vůbec žádné, O2 mě velice zklamalo svými službami !!!
-
změna datového připojení po uzavření smlouvy
za hodně peněz málo muziky
platíte si tarif, odstřihnou vám po vyplýtvání data a chtějí, aby jste si za další peníze obnovili objem
Dobrý den,
Velice mne služby O2 zklamaly, přestěhovala jsem do vesnice, kde nebyl vůbec žádný signál. O2 bylo jediné, které tu mělo pokrytí a tak jsem hodně dlouho váhala nad tím, jestli je dobré nechat se upsat na 2 roky.Nic jiného mi nezbývalo, protože jsem přes 2 měsíce byla úplně bez internetu a tak ty data byly jediné, co mi pomohlo to vydržet už i skrze školu. Jelikož jsem student a tarif mi platí rodiče, nemůžu si dovolit nic extra drahého, nabídli mi na prodejně studentský tarif 120 min do všech sítí, SMS zdarma do O2 a 200 MB dat, s tím, že po vyčerpání bude zařízení pouze zpomaleno. Po 7 měsících, co jsem se na tuto smlouvu podepsala mi přišla zpráva, že po vyčerpání dat nebude zařízení pouze zpomaleno, ale úplně vypnuto. Pro případ, obnovení dat si můžu zaplatit dalších 100,-. Tarif mám za 300,- a k tomu si budu doplácet data, za který si už jednou platím ??? ihned jsem zašla do prodejny, protože o tomhle se vůbec nemluvilo a smlouva se uzavírala s tím, že to bude pouze zpomaleno a ne vypnuto! Paní mi začala vykládat, že si spousta lidí na recenzích stěžuje, že je připojení příliš pomalé a kdesi cosi, a že rozšiřují LTE a dávají do toho spoustu peněz. Data využívám v podstatě pořád, už skrze cestování, kdy nemám na dosah WIFI síť. Teď šetřím data jak nejvíc můžu, neustále se v něčem omezuji, protože vím, že po vyplýtvání si i tak budu platit za tarif, který nemám. Přemýšlím o odstoupení od smlouvy, ale dát jen tak přes 1000,- za tohle je pěkně neskutečná částka. Po ukončení smlouvy s taťkou od těchto služeb odstupujeme a rozhodně nedoporučuji, je to veliké zklamání. Těm co nevadí si na placený tarif zaplatit ještě další peníze je to dobré, ale mě to přijde jako nesmysl, i když můžeme fungovat se zpomalenými daty, jaká je šance, že vám to bude fungovat i když nastavili tento nový program a po pár chvílích se to nevrátí zase zpět ke zpomalení ???
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.07.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
24 %
+
žádné
-
Čim větší město, o to je pomalejší připojení. Proto v Praze je horší připojení než někde v lese.
O2 rozhodně nemohu doporučit, jen lžou o kvalitě připojení a vytahují z vás peníze.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.06.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
12 %
+
Asi nic, leda tak vzhled routeru :D
-
Úplně děsný poměr cena:výkon, za hodně peněz hodně málo muziky
Podpora vůbec nespolupracuje
Slibují mnohem lepší a rychlejší internet
Opravdu chci přejít k jinému poskytovateli
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.06.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
13 %
+
Dostupnost téměř všude, poslední dobou rychlá oprava při přerušení kabeláže.
Možná odezva při klidu (žádné stahování ani nahrávání)
-
Totální neschopnost vyměnit kabeláž. Při snížené ceně o cca 50 Kč, jelikož už jsme si xkrát stěžovali, se vůbec nevyrovná rychlosti, kterou slibují. Download 7 Mbit/s při slibech až 20 Mbit/s a Upload 0,44 Mbit/s je už přes rok neúnosné. Prostě nedoporučuji v žádném případě.
Na telefonu se jenom vymlouvají a omlouvají. Místo toho, aby raději problémy řešili a opravili internet, když jsou majoritním dodavatelem, je ostuda. STYĎTE SE HOVADA
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.05.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
10 %
+
Jediným kladem je, že k přípojce internetu poskytovatel služby nabízí i TV
-
Velmi nízká a kolísavá rychlost internetu,alibisticky do smlouvy napíšou AŽ 40 Mb/s, ale po změření dosahuje od 19-21, při reklamaci technik O2 "naměřil 31", takže je prý vše v pořádku , protože ve smlouvě je AŽ do 40Mb/s
zastaralé wifi přístroje, které si musíte koupit v tzv samoinstalačním balíčku, jsou předražené 100 násobně klumpy z Číny, které už nikdo nevyrábí, "úžasná wifi " s TV za téměř 900,-Kč měsíčně nedosáhne ani do vedlejší místnosti...
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.04.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
31 %
+
žádné
-
vždy jde jen takovou rychlostí aby nebyla možná reklamace cca 51% rychlosti
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.03.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
47 %
+
přesun linky a zapojení
-
snížení rychlosti, i když byla dostupná stejná rychlost jako na bývalé adrese, složité vyřizování po telefonu, vždy se mezi tou partou ochotných a v pohodě našel někdo kdo byl nepříjemný, všechno dlouho trvá
zvýšení rychlosti až na požádání, i když jsem měl WDSL router ale jen ADSL připojení, trvající doba než se to "zrychlí"
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.03.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
42 %
+
pokud by internet po drátku fungoval tak jak má a jednání O2 ohledně smluv a plateb by bylo průhledné a solidní, tak je to vynikající služba
-
nesolidnost operátorů na telefonu - za každou cenu něco vnutit viz "vánoční akce"
sami si mění smlouvu jak se to hodí - navýšení plateb
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace