Rychlost.cz Poskytovatelé připojení O2 Hodnocení poskytovatele připojení

O2 - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

41 % celkové hodnocení
O2
z celkem 123 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení O2 poskytuje připojení přes dsl/adsl, bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika, mobilní připojení. Tato firma má sídlo v obci/městě Praha a poskytuje připojení na území celé republiky. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 58468 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí O2 v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Strana:1 2 3
Registrovaný uživatel
12.11.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
25 %
+
nevím
-
pomalé
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.11.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
14 %
+
žádné
-
nekvalitní služba už nikdy více
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.11.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
22 %
+
Vubec nic
-
Když se připojí víc lidí na chytrou sit LTE tak rychlost klesne i na 2Mbit
Moje komunikace s O2 guru
Ja
Jestli tu nestabilitu dela agregace tak Dekuji chytrou sit O2 si nechci
O2 guru
Hezký den,
není třeba nám posílat další měření. To minulé bylo postačující k prověření lokality. Na lokalitě je dle kontroly vyšší vytíženost, proto kolísání rychlosti je odrazem více připojených uživatelů (přibližně 150). Je mi líto, ale s rychlostí nepůjde více udělat a nejde pevně nastavit rychlost kterou požadujete, jelikož se jedná o LTE připojení, které může být kolísavé při vytíženosti.
Monča, O2 Guru
Ja:Hezky den chytra sit..Lze udelat jenom jedno pockat az vyprsi za rok smlouva u udelat chytre siti Pa pa
O2 guru:Takové rozhodnutí je pouze na Vás, bohužel počet připojených uživatelů neovlivním a o možnostech agregace uvádíme v Ceníku, ke které přistupují všichni poskytovatelé, co mají internetové připojení. Je mi tak líto, ráda bych Vám více pomohla, ale vzhledem k zatížení vysílačů ve Vašem okolí nemůžeme více udělat.
Monča, O2 Guru
Ja:Jestli mi nedokazete garantovat stabilni rychlost mezi 15 az 20 tak chodce do pirdele
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.09.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
6 %
+
nic
-
-rychlost
-neni den co by to jelo normalne
-kazdou hodinu klesne signal na totalni minimum a trva to tak dve minuty nez se opet vrati do normalu
tragedie
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.07.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
32 %
+
nic
-
rychlost,podpora,smlouvy
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.07.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
2 %
+
-nevím o žádném
-
-rychlost
-stabilita
-cena
-technická podpora
-neschopnost 02
-Máme doma dvoje připojení k internetu,obě od 02.Jedno připojení adsl se skutečnou rychlostí 1mb/s s cenou 399Kč/měsíc.Toto připojení je poměrně stabilní,vypadává zhruba párkrát za den,Vyšší rychlost jsme ještě nenaměřily.
Druhé připojení k internetu je LTE bezdrátové připojení s průměrnou rychlostí okolo 0,8MB/s a s cenou 499Kč/měsíc.Toto připojení je hodně nestabilní,v noci to občas překročí 1mb/s, přes den to jde i pod 0,1mb/s.Dva internety máme proto že potřebujeme připojení na dvou pc a jedno připojení na to nestačí ani náhodou.U toho LTE si člověk přečte článek na wiki či jízdní řád,ale k poslechu hudby,zkouknutí videa či obrázků se nehodí.Abych to shrnul kvůli nedostupnosti internetu ostatních poskytovatelů dohromady za obě připojení platíme 899Kč při rychlosti dohromady 1,8mb/s.Dále bych 02 vytknul absolutní neschopnost lidí na pobočkách,co měsíc chodíme do prodejny aby nám naůčtovaly modem v příští faktuře,vždy to na pc zařídí a řeknou nám že v příští faktuře to už bude.zatím jsme to byli na prodejně vyřizovat 12x a pořád nám chodí modem na splátky.Dále ve fakturách jsou opravdu často chybné údaje hlavně co se tyče cen ve prospěch 02.Další věc je že nás modemy o2 kvůli jejich poruchovosti yšli za posledních pár let co připojení máme na zhruba 14 tisíc korun.A kolik jsme přeplatily kvůli chybným fakturám ani nespočítám.Bohužel vzhledem k tomu že je to u nás jediný dostupný poskytovatel a nemůžeme být úplně bez internetu jsme nuceni v těchto podmínkách setrvat.Každopádně kdo má na výběr tak o této společnosti neuvažujte.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.05.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
+
Žádné
-
Rychlost
Hrozné. Přijel technik který neměl ani vybavení, musel jsem si ho půjčovat od sousedů a ještě mu asistovat. Táhlo se to asi 3 týdny, s technikem pak 2 hodiny. Podpora strašná, když řeknu že mám problém, dělají jakési testy nebo co, které nepomůžou absolutně ničemu. Prý, že 50MB/s, ale ať už přes Torrent, steam, nebo uloz.to stahuju max. 5mb/s, momentálně 500kb/s :) Tolik k nim, počkám až dojede smlouva a už jim nevysypu ani korunu. Zloději, lháři.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.05.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
23 %
+
Žádné.
-
- Nejhorší společnost.
- Nulová komunikace.
- Internet neustále padá.
- Vysoké ceny.
Pokud jen uslyšíte o O2... utíkejte.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.05.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
-
Nejhorší společnost kterou jsem kdy zažil

Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.05.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
25 %
+
Asi jediny, ze pobocku mam blizko
-
Prebral jsem smlouvu po predchozim najemci a naletel jsem

sptne pripojeni internetu

ve smlouve neuvedena minimalni rychlost internetu, ktera doshuje tak od 6-10, ikdyz mam 20 - podvod se skryva ve slovíčku AŽ
Nedoporucuji O2, jsou podvodníci a jeste vam nekolikrat vnuti simku
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.04.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
36 %
+
Nainstalovano rychle. Relativne dobra cena.
-
Misto slibovaneho stomegabitu rychlost kolisa cca 20 mbps, obcas spadne i pod jeden megabit! Technicka podpora to uz dva tydny "resi", vysledek zadny.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.03.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
+
nic
-
rychlost,cena a technické služby
world of tanks ping:999,war thunder ping:999,battlefield V ping:999,wotb ping:999

zkrátka nedoporučuju nikomu
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.03.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
20 %
+
Nic
-
Seká se a rychlost taky neodpovídá tomu co platím
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.03.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
44 %
+
Snaží se modernizovat.
-
Dosti drahé služby.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.01.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
37 %
+
žádné
-
za moc peněz málo muziky
možná někde mají lepší přípojky, ale tady jsou neschopni
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.01.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
6 %
+
wifi router mi za drahou rychle nainstalovali
-
rychlost, neochota, vysoká cena.
nedoporučuji, lituji toho, že jsem do tohoto providera investoval čas a peníze.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.09.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
12 %
-
Rychlost a kvalita mizivá, ceny přemrštěné (v porovnání kvalita služeb a cena za danou službu).
Technická podpora otřesná, v podstatě Vám nedokáží poradit s problémem.
Odkáží vás na reklamaci, kde taky nic nevyřeší, internet v jednom kuse nefunguje, ale nezapomenou vám jej vyúčtovat. Ve finále se zjistí, že je chyba na jejich straně, protože mají přetíženou rozvodnu, ale platit za službu musíte, i přesto, že vám ji neposkytují :)
Takže rozhodně O2 nedoporučuji.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.09.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
34 %
+
prakticky žádné
-
Bez poměrně častého důrazu na kvalitu a telefonátu do O2 nám přátelé právě z O2 poskytují internet který si účtují, jako ten co je námi placen ale je nejméně o polovinu slabší!
Nikdy více k O2
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
54 %
+
komunikace
-
rychlost poskytovaného internetu
LTE internet na doma
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
21 %
-
Technická podpora
internet
všechno
Zaregistroval jsem se jen proto, abych se mohl napsat negativní recenzi.

Neustále problémy s internetem, technická podpora tvrdí, že je problém na naši straně, zakoupen tedy nový, prémiový modem.

Problémy s internetem přetrvávají, výpadky internetu, kolísavá odezva. Technická podpora neschopná, neustále tvrdí, že problém je opět na naši straně a u nich je vše v pořádku. Jako způsob řešení nabízí experti z technické podpory například změnu názvu sítě nebo například hesla.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.02.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
35 %
Strašně mě zklamala práce a možnosti personálu O2. Když jsme přiletěli do Egypta, na telefonním čísle mé dcery (774582998) vynikl problém, nemohla se připojit k žádné síti. Když jsme volali na O2 linku, nic rozumného nám neporadili ( dne 31.1.2018) a celý další týden dcera neměla možnost používat služby O2. Po návratu domů telefon nefungoval a tak jsme se obrátili na pobočku O2 v Karlových Varech na ul. T.G. Masaryka dne 6. 2. 2018. Pracovnice nám řekla, že telefonní číslo je zablokováno kvůli špatně nastavenému STOP limitu a navrhla řešit tento problém bud´ navýšením limitu, nebo výměnou SIM karty. S naším souhlasem navýšila limit na 800 kč a slíbila nám, že tel. Číslo bude aktivní za asi hodinu. Ale ani za hodinu, ani další den nebylo číslo aktivní. Zase jsme šli na pobočku a další pracovník řekl, že 800 nestačí a máme ještě navýšit na 2000 kč ale varoval nás, že to může trvat delší dobu, cca. 24-48 hodin. Na můj dotaz, jestli nejde nahradit jinou SIM kartou kvůli nucenému nepoužití tarifu odpověděl, že ano, ale musíme za to zaplatit 200 kč. Když jsem se divil, že v tak progresivní společnosti, jako je O2 se tak jednoduchý problém řeší tak dlouho, začal se mnou arogantně diskutovat o tom, že jinde to mají snad lepší? , a od toho momentu u něj nebyla vidět žádná snaha mi pomoct. Místo toho zavolal specialistce pro reklamace Iloně Horové a řekl jí, že má otravného klienta, který ho neposlouchá a řve na něj, a žádá kompenzaci za to, že dočasně nemůže používat telefon. Pak mi předal sluchátko a paní se se mnou snažila mluvit co nejrychleji, furt mi lezla do řeči a nenechávala mě nic říct, protože prý už o všem ví. Pak mě začala obviňovat, že během hovoru měním svá vysvětlení a názory, a pak mi rychle sdělila, že moje reklamace nebyla uznána za oprávněnou, a proto prý nemohu počítat s žádnou kompenzací. Z pobočky jsem odešel se stále stejným problémem. Počkal jsem hodinu a začal jsem už sám volat na infolinku O2. Konečně se mi podařilo spojit s normálním pracovníkem, který mě pozorně a ochotně vyslechl, spojil mě s technickou podporou a tam mi vysvětlili, že se navýšením limitu můj problém neřeší, protože jakékoliv změny nastavení limitu začnou fungovat jen od začátku dalšího vyúčtovacího období a doporučili mi, že nejrychlejším způsobem jak tento problém vyřešit, je úplně zrušit limit a pak ho v případě nutnosti znovu nastavit. S tím jsem souhlasil a za pár minut dceřino tel. číslo už fungovalo. Otázka : Proč to nešlo vyřešit hned?! Proč jsem musel tak dlouho čekat?! Odpověď je jasná, to kvůli špatnému školení a neochotě pracovat u některých pracovníků. Takoví by na pobočkách neměli co dělat!
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.01.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
14 %
+
zadne
-
v 21. století rychlost připojení v Praze od O2-tragedie!!!!!!!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.01.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
71 %
+
Rychlost stahováni,nahrávání a ping super, nemůžu si stěžovat ba naopak myslím si že je to o něco rychlejší než v prosinci
-
zatím žádné
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.01.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
10 %
+
Jediný klad xDSL připojení na doma od O2 je, že je to jediné možné připojení, které lze na naší adrese získat. O2 monopol si je tohoto dobře vědom a proto si může dovolit neřešit kvalitu svých služeb a může existovat i s obrovskou kritikou, kterou na internetových recenzích má. Spíše mě překvapuje, že samotnému vlastníkovi Kellnerovi nevadí, že má službu, která je doslova odpad. Mě jako podnikateli by toto například vadilo a dělal bych maximum proto, abych svou službu vylepšil.
-
- upload 4MB/s (400 kb/s) je v dnešní době naprosto nedostatečná rychlost, kterou převálcují i uploady mobilního internetu. Nevím jestli technologie, kterou využívá O2 nedovolí větší upload než je 4MB/s nicméně již 6 let je upload stejný bez jakéhokoliv progressu.

- Výpadky internetu, které se pravidelně opakují. Z pravidla 1-2x denně na 5 minut random výpadek sítě. Tento problém také registruji za dobu 6 let zkušeností s O2. Mezi tím bylo používáno X typů modemů tzn. chyba je 100% na straně O2. Pro většinu lidí akceptovatelný výpadek, pro někoho kdo k práci potřebuje internetové připojení 24/7 katastrofa.

- Technická podpora absolutně nulová. Wannabe online guru na internetu pouze copy pastují již od počátku existence O2 online podpory politicky korektní odpovědi, které se snaží zpomalit a prodloužit komunikaci s klientem, který následně komunikaci vzdá. Případně je odbyt pateticky se opakujícími frázemi ''u nás bohužel nevidíme žádný problém'', ''zkuste si objednat nový modem'' nebo ''technik se Vám na to podívá'' into copy paste email po týdnu ''neshledali jsme žádný problém atd.

- Cena je také naprosto přestřelená vzhledem ke kvalitě služeb.
Neznám nikoho kdo by měl připojení od O2 a měl k dispozici na své adrese i kvalitnějšího poskytovatele připojení. Opravdu k tomu není žádný důvod a lidi opravdu nevolte připojení od O2 pokud to není jediné a poslední připojení, které lze na Vaší adrese získat.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.12.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
93 %
+
Stabilita
Rychlost
Technická podpora
-
cena by mohla být nižší
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.11.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
62 %
+
Výborný servis (technik přijede vždy nejdéle do druhého dne a je zdarma)
Technická podpora je ochotná, trpělivá a příjemná
Udávaná rychlost internetu odpovídá a téměř nikdy neklesá pod slibovanou hodnotu (Náchod)
Stabilní internet, velice zřídkakdy výpadky a když, tak rychlá oprava
-
Enormní cena připojení (20Mbps za 500Kč/měsíc je v dnešní době do nebe volající)
Nemožnost připojení optickým kabelem (hlavní třída, kousek od centra města Náchoda)
O víkendu technická podpora nefunguje a technici nejezdí
Od smlouvy není takřka možno odstoupit a když, tak s velkým penále
Asymetrické připojení (download 2,5 MBps / upload 200kBps)
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.10.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
19 %
+
skoro žádne
-
Odporný internet
nikdy nebyla dosažena maximální rychlost
nadprůměrná cena
jsou-li připojení 3 uživatelé na internetu, už se začína sekat a nezvláda to.
Opravdu nedoporučují, berte cokoliv kromě O2
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.10.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
41 %
+
funguje, vůbec že to jde
-
šíleně pomalé
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.10.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
57 %
-
garantované rychlosti jsem nikdy nedosáhl, nejvíce tak 70%
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.10.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
8 %
-
Nejhorsi a nejpomalejsii internet a to mame tu nejdražší variantu nedoporučuji
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.09.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
88 %
+
Rychlost
-
Cena
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.08.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
+
Žádné klady nemá
-
- Pomalé
- Hrozný download
- Upload skoro ani nejde
- Cena několika násobná
- Hodinové video sledujete tři hodiny, protože internet je hrozný
Málo rychlosti za hodně peněz.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.06.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
14 %
+
ADSL - asi je skoro vsude.
-
Pomale, nestabilni pripojeni.
Technicka podpora (k nicemu) umi jen restart modemu. Eventulne vymenu modemu (za 300,-).
Modem Zyxel je polofunkcni smejd s neodladenym firmware a bezpecnostnimi dirami.
Kdyz nic jineho neni, tak hold nic jineho neni. Kazdopadne pokud je v miste neco jineho, tak by se rozhodne vyplatilo to zkusit.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
96 %
+
Je to spolehlivé připojení.
wi-fi má budoucnost
-
občasné kolísání rychlosti
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
51 %
+
dostupnost
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
45 %
+
- Jediné použitelné připojení v mé lokalitě.
- Snížená cena s úvazkem na rok jde prodloužit automaticky na další rok.
-
- 6 let starý DSLAM, který umožňuje max 20Mb/s (potvrzeno O2), i v mnohem menších obcích nabízí až 80Mb/s (opět info od O2).
- Časté výpadky spojení, otřesné modemy. Zlatý Huawei. Modemy Comtrend a ZyXel od O2 jsou polofunkční šmejd.
- Pokud nejste blízko DSLAMu, tak je rychlost mizerná.
- Neustále obťěžují s nabídkami O2 TV a mobilních tarifů a to i 10x týdně, dokud je nepošlete do háje. Ovšem za nějakou dobu to zkouší znova.
- Když byl na velké části Moravy výpadek DSL, tak O2 mlčelo a podpora tvrdila, že je linka v pořádku. Až O2 guru na twitteru vysvětlil, co se děje. Ovšem bez přístupu k internetu bylo obtížné ono info vůbec získat.
- Prvotní instalace proběhla až 6 týdnů od objednání a to jsem musel ještě několikrát volat, kde ten technik je. Jinak bych se asi nedočkal.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
62 %
+
Snaha a technická podpora. Vždy se snaží vyřešit problém. Pokud se na ně dostanete.
-
Minimální informovanost operátorů na bezplatné lince. Pokud chci řešit něco, co nemají v manuálu, odpovídají naučeně. Člověk se přes ně musí probojovat na technickou podporu, nebo na informovanějšího kolegu-kolegyni.
Vzhledem k mému bydlišti MUSÍM komunikovat POUZE s tímto poskytovatelem, ostatní jsou se signálem ještě horší, takže si nemohu vybrat. Připomíná to trochu časy minulé a občas na to poskytovatel hřeší.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
22 %
+
Dokáže se alespon zapnout.
-
Stahuje 7OOkb/s
Ping : 700
Upload speed : 0,34
Nedoporučuju je uplně k ničemu radši UPC
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.02.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
27 %
+
Vlastně už žádné
-
Zpomalovani internetu na nehoraznou mez pokud neprikoupite navic naky balicek ktery vam nabizej
Neprime jednani
Po odmitnuni balicku kde me nabizeli ze me zrychli , me velmi casto zpomaluji natolik ze nemuzu v podstate nic na sledovani videa muzu zapomenout o stahovani nemluve neni to stale ale kdyz to prijde stoji to za to... U mne problem neni mel sem tu technika , doma vse v poradku , takze je jasne odkud vitr fouka a jak tak sleduji dizkuze hodne lidi ma podobny problem , opravdu perfektni politika ja osobne koncim , porad jen restartuje router o vanocich ze neco predelavali ze pak to bude ok , nic neni ok spise naopak...
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.02.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
27 %
+
Už žádné nevidím...
-
Internet by měl sloužit jako internet a ne jako zbraň poskytovatele služeb O2 k omezení internetu pokud si nekoupíte služby O2
Internet by měl sloužit uživateli tak jak si ho zaplatí, ale O2 vede novou politiku.Co to znamená.Především Vám pořád nabízí doplňujicí služby, ale já chi opravud jen internet (má k tomu i pevnou linku).V posledních dvou měsící mě se odpoledne zpomaloval internet, hlavně na on line filmy, při stahování (to už se nedalo používat).Pozval jsem si firmu (myslel jsem si že závada je u mě).Ale po všech měření jsme dospěli k názoru, že O2 schválně stahuje rychlost na free službách, on-line filmech a v podstatě věcech, které nejsou k nim zpoplatněny.Podal jsem již žádost o vysvětlení na O2 kde mě to v podstatě potvrdili.Závěrem internet za 500,- Kč mě odpoledne může sloužit jen jako prohlížeč, leč stahování je po omezení naprosto nereálné.Tímto se zase posouváme o 10 let zpět a opravdu já chci jen internet a ne, že ze mě bude o2 sosat prachy za služby , které nechi a nepotřebuji a na úkor toho začne snižovat rychlost...
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.02.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
stabilní připojení
technická podpora
zřízení zdarma
-
modem by mohl být v ceně internetu
V centru prahy asi moc internet od O2 neni dobrý protože je to tam přětížené pevnými linkama apod.V okolí Kobylisy a Ládví Doporučuju :)
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.01.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
25 %
+
stabilní přípojení
-
neúměrná cena, neschopnost zaměstnanců řešit problémy, nejednotnost názorů na zákaznické lince
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.01.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
91 %
+
Rychlost je naprosto v pořádku, až 50mg a chytám 35-40mg ping 15-20 je super.... s O2 TV nemám problém vše šlape tak jak má.
Technik od objednané služby přijel do druhého dne což u T-mobilu jsem čekal na technika 10 dnu což je otřes......
Kvalita O2 služeb nemužu si stěžovat
-
Nemám vubec žádné, možná by mohl být lepší ovladač k O2 TV
Prostě nemám nic co bych vytknul
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.01.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
6 %
-
Neustálé problémy s funkčností kabelové TV, občas i internetu. Když chce člověk řešit problém (s O2 bohužel téměř neustále), tak pokud se vůbec dovolá, narazí na neschopné, ale zato velice arogantní zaměstnance (ať už na telefonu, nebo na pobočkách - nejhorší zkušenost mám s tou u Muzea, kde mi sdělili, že budu platit VRATNOU zálohu za zapůjčení zařízení, když to, které mi předtím dali, bylo v opravě kvůli nefunkčnosti, podotýkám že v záruční lhůtě a když jsem si přišla zařízení vyzvednout, sdělili mi, že žádnou zálohu mi vracet nebudou, že to byl poplatek za opravu... naprostá nehoráznost, arogance, neprofesionalita). Lžou, podávají mylné a chybné informace a jen chtějí z lidí tahat peníze navíc. Jedna z nejhorších zkušeností z pohledu zákazníka pro mě vůbec.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.12.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
26 %
+
Stále poskytuje po telefonním kabelu
Snaha
-
Rychlosti
Komunikace
Stabilita
Sliby
Komunikace - při řešení problémů se vám operátoři snaží nacpat další doplňkové služby, O2 TV, Tablet atd..
Sliby - zrychlujeme, můžeme se vám ozvat příští týden abychom službu aktivovali? Volají další týden, situace je stejná ...
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.12.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
94 %
Konečně pořádné připojení od O2.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.11.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
95 %
+
garantované připojení skutečně garantují,
za posledních několik roků jsem zaznamenal pouze jeden menší výpadek jinak nic,
jsou super, miluju je !!!
-
žádné
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.10.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
67 %
+
-stabilita
-dostupnost
-technicka podpora zdarma linka
-velky operator
-neomezene
-snazi se zrychlovat
-
-zastarale pripojeni
-velmi pomaly narust rychlosti
-cena za 35Mb/s neni nic moc
Snazi se zrychlit ale prilis se to nedari. Pridaji upload na 5Mb/s srazi se download na 35Mb/s (pred tim jel 41mb/s)
vs cena ktera neni nic moc. O2 se tak placa nekde do 40Mb/s, pokud ma nekdo stesti tak do 50Mb/s a tam konci. Nabidka 80Mb/s je uz jen pro hrstku jelikoz to je do 500m od ustredny. A to ja sam jsem ve meste do 1km.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.10.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
81 %
+
U nás v Haňovicích máme novou ústřednu,takže rychlost jede max 40megabit
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.09.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
20 %
+
1 týdně se dostanu na Email
-
Připojení furt padá
Neni den aby to jelo normálně
Hlavně že slibujete kvalitní připojení horšího poskytovatele jsem v životě neviděl
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace