připojení v obci Machnín u Liberce

připojení v obci Machnín u Liberce

Doporučení připojeni v .......
Strana:1 2 3 4 5 6 7 8
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Nevim,proc sem davas odkazy,ktere nejdou...Uz Anetaci nevite kudy kam,ze??

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

http://www.dsl.cz/clanky.php?clanek=477

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

to Jirka278:

Ten odkaz sám o sobě funguje, nicméně po odeslání na server rychlost.cz se v něm za php vytvoří nesmyslná mezera a tím už jaksi přestává být funkční. Taky nemůžu předvídat vše, že...

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

anetak:Jasne v pohode...kdo chce,poradi si,ze...

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

to Jirka278: Děkuji za funkční odkaz :-)

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

to aneťák: prosim nechte si uz sve vylevy proti ADV, nikdo Vas nenuti tyto sluzby vyuzivat a take se nenavazi do skvele fungujici komunikace slecny Barbory. Do fora pise jak diva, ale zvedat telefony je asi problem, jak se da docist a doslechnout na mnoha mistech ... FUP je u ADV zavadena pouze na pripady, kdy dojde k narazovemu pretizeni site (nebo spise konkretniho AP), a jak jsem jiz psal vyse - NEMUSI byt vetsinou vubec aplikovana. NAVIC vsichni zakaznici jsou jeste pred objednanim sluzby o moznosti zavedeni FUP informovani. Naprosta vetsina z nich nema problem se do limitu vejit, a zakaznici kteri maji potrebu stahovat jedno DVD za druhym mohou jit jinam, je to jejich svobodna volba.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Nejak to tu umrelo,ne???

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Nikdo zde nemá žádné výlevy, jen se tu diskutuje o poskytovatelích, kteří nás připojí v Machníně. Pokud si někdo myslí, že zrovna ADVnet je dobrá volba, nechť se přes tuto společnost připojí. Jinak si hošani od ADVnetu asi moc nevidí do pusy, když tu pokaždé tvrdí něco jiného, zkrátka to, co se jim zrovna hodí do krámu. Naštěstí ne všichni návštěvníci tohoto serveru jsou natolik neznalí věci, aby jim jaksi nedošlo, že jediné o co jim jde, je ušetřit za konektivitu. Z toho samozřejmě vzniká jejich problém „úzkého hrdla“ kde každý stahovač, byť je omezen třeba jen na 32 kbit není žádoucí. Každý volný kilobit totiž přijde v tomto případě k dobru. Já jsem se nechal nejprve zlákat na připojení od jednoho libereckého „chytráka“ co taky čaroval s nesmyslně nízkými datovými limity a myslel si, že jeho nonstop servis a skoro až podbízivý přístup mě snad ohromí. Nakonec mě ohromil natolik, že jsem si zavolal kluky z A-netu a jeho nonstop servis rád oželel. A najednou jsem měl internet bez jakýchkoliv omezení a doplatků za nadlimitní data, prostě jako všude jinde ve vyspělé Evropě. Bohužel náš divoký kapitalismus zatím dává vydělávat i těm, kteří chtějí zbohatnout přes noc a tak své zákazníky škubou a škubou co to jde. Takže hoši, ždímejte ty vaše zákazníky dokud je ještě čas, UPC právě zrušilo zcela své datové limity, nakonec se přidá i O2 a až padne paušál za pevnou linku, můžete to vy a všichni vám podobní rovnou zabalit.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Proto rikam, ze pokud je to jen trochu mozne financne i technicky, tak se WIFI vyhnout. Jinak konektivita uz neni tak draha jak byvala, takze jestli nekdo setri na konektivite, tak je to povl. WIFI poskytovatele zdimaji pokud to jeste jde. Typickej USraelskej kapitalismus. Odirat a krast jde Cechum nejlepe.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Strelec:Tak uved,jake pripojeni myslis,kdyz ne wifi..

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

"strelec" je pravděpodobně jeden ze "stahovačů", myslím že bydlí někde poblíž kapličky. Tento uživatel měl denní přenos přes několik gigabajtů, po snížení priority rychlost samozřejmě kolísala, takže pokud nejel v kuse 2Mbit/s tak byl nespokojený protože si tady myslí jako spousta dalších lidí že má ty 2Mbit jen pro sebe a že za jeho (směšné)peníze poskytovatel zaplatí veškerou jeho režii i konektivitu. Ale opak je pravdou, protože z 90% stahovačů stahujou ze zahraničních stránek a 1Mbit/s do zahraničí něco stojí. jak UPC,O2, tak kohokoliv jiného. Takže pokud si někdo myslí že si za 500kč měsíčně bude moct stahovat neomezeně 100vky GB měsíčně(aby to pak stejně smazaly, když to není omezený tak je to přeci jedno kolik stáhnou) tak se hodně plete protože ho vždy něko "nějak" více či méně omezí.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Asi k velkému překvapení některých přispěvovatelů do tohoto vlákna se i já vejdu do toho pomyslného měsíčního limitu 10 GB. Žádné jedno DVD za druhým, jak si zde někteří myslí, opravdu netahám. Jde mi jen o princip, abych nebyl datově omezován za účelem vyššího zisku pro poskytovatele. Samozřejmě je mi jasné, že pokud budu měšíčně tahat stovky GB, omezí mě každý ISP a to kdekoliv na světě.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Aha, takze kdyz ADV na rovinu rekne, ze nad urcitou hranici uzivatele omezi, je to spatne, ovsem kdyz budu tvrdit, ze nikoho neomezuji, ale samozrejme to neni prakticky mozne, protoze konektivita proste stoji trochu vice nez 100Kc/1Mbit, je to podle Vas OK?? Radeji tedy zustaneme u prvni varianty = snaz se vejit do limitu a agregaci vubec nepocitis, nebo stahuj a sdilej svuj podil s ostatnimi tahaci.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

"Jirka278" jakekoli pripojeni po metalu nebo optice

momentalne mi prijde nejlepsi UPC, ale O2 se podle me casem polepsi - i kdyz O2 rad opravdu nemam, je to mamut a neumi se chovat k malym zakaznikum.

"x"

opravdu bych rad mel moznost stahnout nekolik giga denne, ale jednak to nejde a pak nemam cas. Muj odhad na muj nynejsi mesicni download bude neco lehce pres 1 DVD. Myslim, ze pro beznyho uzivatele je 10GB dostacujici.Kdyz jsem mel O2 vesel jsem se do 12GB v pohode. Posledni dobou me pripojeni nezlobi, ale muze to byt i tim, ze se nepripojuji tak casto, coz samozrejme neni reseni. ADV neznam, nicmene pokud je to tak, jak pise "el", tak je mi to sympaticke. To byla jedina pozitivni vec na O2, ze byl dan datovy limit a pokud se neprekrocil, tak to proste jelo na max. i presto , ze ve smlouve meli agregaci. Po vycerpani limitu rychlost snizili. Prijde mi to ferovejsi, kdyz clovek chce neco stahnout, ma to hned, kdyz stahuje pravidelne, musi si holt pockat. Samozrejme nepocitam nevyhody toho, ze u WIFI je pripojeni pres AP.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

U Anetu si může každý stahovač ukojit svoji vášeň denně od jedné do šesti ráno, kdy mu to poběží tak rychle, co to jen technologie wi-fi dovolí. Naopak u ADVnetu má každý, kdo přetáhne 10 GB měsíčně utrum.

to strelec: Ještě pořád ti je nabídka od ADV natolik sympatická?

 
Strana:1 2 3 4 5 6 7 8

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.