připojení v obci Machnín u Liberce

připojení v obci Machnín u Liberce

Doporučení připojeni v .......
Strana:1 2 3 4 5 6 7 8
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Kaslete na to..nehadejte se.Jen me stve,ze mam zaplaceny kredit na volani,ktery se neda vyuzit.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak se zkuste přepojit na chvíli k anetu, a uvidíte jak vám bude VOIP a net šlapat. zařízení máte určitě svoje takže víceméně nemáte co zkazit protože v případě vlastního zařízení je přepojení zdarma. Co se týče rušení v machníně tak tam téměř žádné není, a vaše vypadávání způsobuje určitě několik páteřních spojů v cestě a nebo špatně nastavený shaping (a nebo stahování přes p2p sítě). Naproti školce je nový mini vysílač, na který na 80% uvidíte.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Anet: Ja jsem v Chrastave..

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Nojo, lidi neradi slyší(čtou) pravdu :o) Jinak je mi osobně úplně jedno co, jak a kde ADV nabízí. Ještě bych rád podotknul, že ač píšu pod IP adresou od A-netu, nemám s jejich aktivitami nic společného. Jsem jen jejich spokojený zákazník využívající bezproblému VoIP(nebydlím v paneláku) a narozdíl od jiných si můžu měsíčně stáhnout i víc než 10GB...když chci. To je vše.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

to anet: pokud neznate topologii nasi site, nevyjadrujte se k ni, placate tu totiz nesmysly o nekolika spatnych spojich, ktere proste nejsou pravda. Jirka 278 neni jediny zakaznik na AP, kde je pripojen, a problem je opravdu bohuzel AP-->klient.

to aneťák: za toto "kopani" pro Anet teto firme gratuluji, dle diskusi na tomto foru je aspon nekdo spokojen. Jen se prosim prestante stale ohanet s tou demagogii 10GB za mesic, jak jsem jiz nekolikrat psal, je to doporuceni, ktere se uplatnuje pouze u chronickych stahovacu, naprosto stejne, jako to dela Anet, viz. male minus na http://www.anetliberec.cz/cs/vyhody/. Samotny uzivatel Jirka278 ma pravidelne kazdy mesic nastahovano kolem 10-15GB, a jiste mi potvrdi, ze jiz nejakou dobu zadny shaping neuplatnujeme.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Jak uz jsem psal vyse,prestante se hadat a michat do toho me!!Budte tak laskavy..Dneska jsem byl ve Studance a tam ma Anet totalni vypadek site,lidi jsou nasrani!!Me nikdo datove zatim neomezuje a to mam urcite velky objem dat..jak tu uz padlo..Ale taky od toho internet mam..

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

jinak tady se muzete podivat na mou rychlost pripojeni...

Posledních 10 testů pro IP 82.150.170.38

Datum a čas Poskytovatel a typ připojení

hostname / IP Down
kbit/s Up
kbit/s Odezva
min(ms) Stabilita
%
02.09 21:14 -.gw.cz 1887 515 38,5 90,9
31.08 09:30 -.gw.cz 1973 518 32,1 95,9
22.08 18:07 -.gw.cz 1015 310 98,2 29,0
22.08 16:57 -.gw.cz 163 153 154,3 79,5
20.08 20:24 -.gw.cz 611 160 138,8 62,6
20.08 19:00 -.gw.cz 220 135 48,9 50,7
20.08 16:39 -.gw.cz 1723 518 46,2 44,1
19.08 14:24 -.gw.cz 465 230 250,8 74,2
19.08 09:11 -.gw.cz 1977 522 30,3 90,0
18.08 22:16 -.gw.cz 715 327 107,7 58

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Těch pár lidí, co si tu stěžuje na A-net, jsou víceméně ti, kteří mají problém se svým zavirovaným a nefungujícím počítačem a jsou přesvědčeni, že chyba je zásadně na straně poskytovatele. Mimochodem i na ADVnet se dá na internetu najít několik reakcí nespokojených (bývalých) zákazníků. To, že tato firma už neuplatňuje datová omezení je samozřejmě jenom dobře, ono to v jejich případě už ani jinak nejde, pokud chtějí i nadále obstát v tak silné konkurenci, jaká zde na Liberecku bezpochyby je. Jinak ještě před rokem u nich nebyl problém sehnat agregovanou linku 512kbit s limitem 3GB za pět stovek bez daně. Jojo, pomalu ale jistě se u nás začínají nad bezdrátem schylovat mračna. Jak by také ne, když všude ve vyspělé Evropě, kam všichni zajisté tak usilovně směřujeme, se krom ADSL, kabelovek a pár lokálních přeprodejců DSL nikdo další nechytá.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Wifi do 3-5 let chcipne, cimz netvrdim, ze i jeho poskytovatele... o-t-ka ;-) Tak si to drazi ISP uzivejte a vydelavejte na duchod dokud to jde (bez dratu).

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

jo,jo..opet Anet nezklamal a jejich slecna nebo pani Barbora tez..

Kdyz se totiz na ne dovolate,Barborka slibi,ze se technik ozve,vezme si cislo telefonu a tim to zkonci.Pokud volate znova,uz volani ignoruje,bo vi,kdo a proc vola.

Jedna otazka na uvedenou firmu:

Proc vubec podnikate a vodite zakazniky za nos??

Vase neustale slibovani,ze vse bude druhy den v poradku a pritom se to tahne tyden,dva....

Vas absolutni nezajem o stavajici zakazniky!!!

Jo,kdyz obchazite domacnosti,to slibujete vse nemozne!!ale potom??

Hnus je Vase firma a preji Vam,at Vas nekdo konecne nahlasi na zivnostenskym urade!!

PS:Jedine stesti,ze takovehleho poskytovatele nemam a nikdy mit nebudu!!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

1 mega,játro:)

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak na toto musím reagovat, Jak může si může zákazník od advnetu stěžovat na dlouhé servisy když používá net od adv. Co se týče poruch závažné jsou řešeny ještě den od nahlášení a ty méně závažné druhá den. Co se týče nějakého obcházení zákazníků a slybování tak toto vůbec nemáme za potřebí. Co se týče servisu o stávající zákazníky tak, je jasné že je pro nas jednoduší uspokojit stávajicho zákazníka než-li připojovat nového. A v neposlední řadě do připojení nikoho nenutíme, takže je to každého svobodná volba a kdyby to bylo jak doopravdy píšete tak nebudeme připojovat cca 10 nových přípojek každý den.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak na toto musim taky zareagovat.Jestli Ty nemas zadne zname,tak Te lituju..ja je mam a bohuzel je mezi nima i zakaznik A-netu..Ktery takoveto trable mel s nima uz 2x!!Jednou bylo na dome,kde maji antenu leseni,podruhe bylo vadne AP!!A nesnazte se to tady nekdo zpochybnit!!Sam jsem u toho byl!!Pro nekoho pochopitelne,pro nekoho ne!!

Ano,ja jsem zakaznikem ADV,a muzu Vam rict,ze takovy servis,jako poskytuji asi maloktery provozovatel dela!!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

tento váš známí zákazník musí být z oblasti krásné studánky nebo stráže, Protože jediné AP které mělo spoustu problémů (s tim lešením se nám to stalo prvně takže určitě tam) je právě na pokrytí studánky. Bohužel se tam vyjímečně stalo že šel internet cca týden velice špatnou kvalitou, ale každému kdo hlásil problém jsme zdělili jaká je situace a odpustily měsíční platbu, popřípadě zvedly potom rychlost, ale to asi asi u toho známě ho nestalo.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

to anetak ze 6.9. vira nemam ani jednoho a stejne je kolikrat ta rychost na hovno. takze schvalovat problemy s pripojenim na vira je detske.

to . ze 6.9. presne tak. wifi pujde do hajzlu a uz aby to bylo. jakmile to pujde jdu zpatky do dratu a kdyz se prenesu pres to, jaky jsou outu kreteni a ze se s nima neda jednat, tak to bude bomba pripojeni. zadny kolisani rychlosti, zadny vypadky, okamzitej servis a dostatecnej datovej limit.

to anet - o vikendu je lepsi na internet vubec nelozit, protoze to je kolikrat o nervy, neco jako za mlada s vytacenym pripojenim. to je takovy problem posilit spoj? pochybuju ze to je zarusenim. taky bych rekl ze pouzivate na urcity porty filry, pac vic jak 6kB z nich nevytahnu at tlacim jak tlacim. nevim proc pisete neomezeny pripojeni, kdyz to neni pravda.

 
Strana:1 2 3 4 5 6 7 8

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.