připojení v obci Machnín u Liberce

připojení v obci Machnín u Liberce

Doporučení připojeni v .......
Strana:1 2 3 4 5 6 7 8
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>Jirka278:20.01.2007 16:50</legend>Jinak co si budeme povidat...V Machnine je mimo tohoto providera jeste LVI a ANET...LVI vubec nedoporucuji...ANET je na to trosku lip,hlavne,kdyz uz nekoho od nich mate doma na promereni...Protoze moc nekomunikujou a neni na ne absolutne spoleh...Bohuzel vlastni zkusenost...</fieldset>

já mám taky takovou zkušenost,volala jsem a chtěla jsem se zeptat jestli v Machníně je signál,slečna mi řekla že neví a že mi ještě ten den zavolá,čekala jsem týden.pak jsem volala znova dvakrát to zvonilo a pak bylo obsazeno.říkala jsem si, že jestli se chovají taklhe ke každýmu tak jaký mají asi kšefty?na ICQ jsem zjistila že je to mlaďoučký chlapec mého věku ten pan Marek Brož a trochu jsem brouzdala po živnostenském a zjistila že oprávnění poskytovat telekomunikační služby zaniklo vloni v květnu.tak hledám jinou firmu která by mě více vyhovovala.

od smazáno

Máte pravdu..

http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&amp;IDICO=2321323&amp;historie=1

od smazáno

<fieldset><legend>JirkaT:10.03.2007 01:26</legend>Máte pravdu..

http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&amp;IDICO=2321323&amp;historie=1</fieldset>

musím to uvést na pravou míru: živnost - poskytování telekomunikačních služeb zrušily vloni v květnu,tím pádem jí nebude mít nikdo kdo poskytuje připojení k internetu.tímto se omlouvám firmě ANET.

od smazáno

<fieldset><legend>vajva:12.03.2007 11:55</legend><fieldset><legend>JirkaT:10.03.2007 01:26</legend>Máte pravdu..

http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&amp;IDICO=2321323&amp;historie=1</fieldset>

musím to uvést na pravou míru: živnost - poskytování telekomunikačních služeb zrušily vloni v květnu,tím pádem jí nebude mít nikdo kdo poskytuje připojení k internetu.tímto se omlouvám firmě ANET.</fieldset>

JJ...sorry...ANET...

od smazáno

S připojením firmy ANET se bohužel váže omezení v tom smyslu, že i když na www stránkách garantují &quot;datově a časově neomezené připojení&quot;, zároveň na jiném místě &quot;Připojení od A-net Liberec navíc nedoporučujeme „profesionálním“ a chronickým stahovačům filmů, hudby či her, kteří se živí nelegálním vypalováním softwaru&quot;. Je to do jisté míry protiřečení a toto omezení (v praxi pravděpodobně filtrace paketů výměnných sítí) připojení dost degraduje. Komu ovšem stačí obyčejné připojení, nikoli vysokorychlostní, za 245,- kč měsíčně je to postačující volba. Ovšem nestáhnete si... :-) <b></b>

od smazáno

Ze stahováním je to asi tak, že když někdo &quot;stahuje&quot; i když spíše neustále &quot;UPLOADUJE&quot; p2p obsah, tak je mu na p2p služky regulován upload. (toto se týka od několika GB denně). A protože většina p2p programů bez velikého uploadu téměř nestahuje, tak jsme zavedly pravidlo že každý den od 1:00 do 6:00 jsou všechny omezení vypnuty, takže se každému přes noc stáhne co potřebuje. Pokud někomu nestačí cca 50 - 100Gb (cca 70filmů) měsíčně (což se přes noci dá bez problému natahat) tak potom píše jak je připojení omezené atd.

od smazáno

Ale bud se to netyka jen P2P a uploadu, nebo to mate rozbity. Fakt je ten, uspesne vas kontaktovat je heroicky vykon. Kazdopadne se mi uz nekolikrat stalo, ze jsem potreboval neco stahnout z FTP, nebo i webu a jelo to treba i v jednotkach kB (obvykle 15-70kB) pricemz to dost kolisa, a to mam 2Mbit. A zdrojovym serverem to neni, protoze kdyz jsem jel pres O2-2Mbit tak to jelo (100-200kB dle servru). Nekdy to jede i 300kB, ale to je dvakrat do mesice a ve 3 rano. Upload mam minimalni. DC++ a pod. je silne priskrceny, pokud to vubec jde, nepouzivam to. Muj download je podle meho odhadu mensi nez byl u O2, kde byl 12GB/mes (dovoluju si tvrdit, ze tam byl oproti vam neomezeny, pokud jsem byl pod limitem, jelo vse v poradku). Dalsi vec je ze u vas neni moznost si overit, jaky mam download/upload, takze pokud aplikujete, jak vy rikate na notoricke stahovace nejaka omezeni, zajimalo by me, podle jakych kriterii urcite, kdo jim je a kdo neni. Jinak WWW stranky jdou az na vyjimky v poradku(ale opet s rapidshare nebo filefactory jsou problemy). Ping mam okolo 15ms na seznam, ale je to jak kdy, nekdy je to kriricky.A ocenil bych zverejneni kontaktu na spravce jednotlivych AP, protoze se slecnou (nic proti ni) se opravdu tohle resit neda. To je taky duvod, proc pisu sem. Treba zlepsite komunikaci se zakazniky.

od smazáno

Dobry den,

muze se mi nekdo z Anetu ozvat? Psal jsem tri mejly, zkousel jsem se dovolat, ale po dvou tydnech jsem toho nechal. Ted mam posledni chut se jeste jednou spojit s Anetem.

Dekuji.

od smazáno

Nebyl to náhodou pan Daniel Boháč, bývalá firma Awacom s.r.o.? S těmi sem také zakusil.

od smazáno

Nedoufej, že se ti někdo z Anetu ozve, já to vzdal po 14ti dnech a několika odeslaných emailech a ICQ zprávách. Anet naprosto nekomunikuje - udělejte si z toho obázek sami.

od smazáno

O Bohacovi ani nemluvit....Taky jsme se setkali s jeho nabidkou sluzeb a malem to koncilo trestnim oznamenim..

od smazáno

to NeUživatel Anetu: Můžu ti dát kontakt na jiného poskytovatele internetu v Liberci, ten ti na email odpoví hned a připojí tě ještě téhož dne. Jeho skvělé ceny a především datové obstrukce tobě určitě vadit nebudou.

od smazáno

No tak sup sem s nim. Anet si myslim na sebe vydelal, kluci maji na bombony a na firemni auta, myslim ale ze s takovym pristupem pujdou do kopru, nastesti. Rozhodne jim budu delat negativni reklamu, ale pravdivou, narozdil od nich. Nehlede na to, ze vim o dalsich trech lidech, kteri s nima taky nejsou spokojeni.

od smazáno

to strelec: Nechci tu někomu dělat reklamu a někoho dalšího poškodit zároveň. Napíši tedy jen to, že se jedná o jednoho libereckého poskytovatele, který má natolik &quot;výhodnou&quot; nabídku, že pro jistotu na svých webových stránkách ani nemá zveřejněný ceník.

od smazáno

Ja si myslim,ze kazdy jiny poskytovatel at uz i drazsi bude lepsi nez ANET!!Neznamena,ze ten nejlevnejsi je nejlepsi a u Anetu plati,ze i kdyby byl nejdrazsi,nebude stat za nic..

Strana:1 2 3 4 5 6 7 8

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.