Rychlost.cz Články Vodafone přišel s novou kampaní. Nově nabízí tarify i pevný internet za 299 Kč s TV zdarma

Vodafone přišel s novou kampaní. Nově nabízí tarify i pevný internet za 299 Kč s TV zdarma

Autor článku: Jakub Janíček | 22.08.2024

Hledáte výhodný mobilní tarif nebo rychlý internet do domácnosti? Vodafone přichází s nabídkou, která vás nadchne. Neomezené tarify i pevný internet s rychlostí až 1 Gb/s nyní pořídíte za jednotnou cenu 299 Kč měsíčně. K vybraným tarifům získáte i Vodafone TV+ na tři měsíce zdarma.

Vodafone přišel s novou kampaní. Nově nabízí tarify i pevný internet za 299 Kč s TV zdarma

Vodafone přichází s novou kampaní, která slibuje ty nejlepší služby za bezkonkurenční ceny. Ať už toužíte po neomezeném mobilním tarifu s 5G či po bleskově rychlém internetu do domácnosti, Vodafone má pro vás řešení šité na míru. Služby jsou dostupné bez závazků a navíc vám k nim Vodafone přibalí bonus v podobě Vodafone TV+.

Neomezená mobilní zábava za hubičku

Už žádné počítání gigabajtů a hlídání spotřeby. S neomezenými tarify od Vodafonu si můžete užívat surfování, streamování i stahování bez omezení. Ať už zvolíte tarif Premium 5G s nejvyšší rychlostí nebo některý z výhodných tarifů Super+, Super či Basic+, první tři měsíce vás vyjdou na pouhých 299 Kč měsíčně.

A aby toho nebylo málo, k tarifu Premium 5G získáte na tři měsíce zdarma i službu Vodafone TV+, která vám otevře dveře do světa filmové a seriálové zábavy.

Bleskový internet domů za neodolatelnou cenu

Vodafone myslí i na vaši domácnost a nabízí pevný internet v nejrůznějších rychlostech až po 1 Gb/s za jednotnou cenu 299 Kč měsíčně. Tato akční nabídka je platná pro prvních šest měsíců.

I v tomto případě si Vodafone pro své zákazníky připravil bonus v podobě služby Vodafone TV+. Ta vám zpřístupní více než 100 programů a bohatou videotéku s více než 2 000 tituly.

Vodafone TV+ si můžete užívat až na šesti zařízeních současně, a to jak doma, tak na cestách. Díky funkci přehrávání 7 dní zpětně vám už neunikne žádný oblíbený pořad a s možností nahrávání si můžete své oblíbené filmy a seriály vychutnat, kdykoliv budete mít chuť.

Hledáte rychlý a spolehlivý internet? Zadejte adresu a vyberte si.
Vyplňte adresu přípojky (ulice a č.p.):