Rychlost.cz Články Sledujte vrchol světového fotbalu: Premier League se vrací na O2 TV

Sledujte vrchol světového fotbalu: Premier League se vrací na O2 TV

Autor článku: Jakub Janíček | 16.07.2024

Fotbaloví fanoušci, zbystřete. Anglická Premier League se vrací na obrazovky O2 TV. Chcete vědět, jak si zajistit přístup ke špičkovému fotbalu a co vás čeká v nové sezóně? Připravte se s námi na jízdu plnou emocí a nezapomenutelných momentů.

Sledujte vrchol světového fotbalu: Premier League se vrací na O2 TV
Anglická Premier League, synonymum pro strhující fotbalové bitvy a hvězdné výkony, je zpět. S ní ale vyvstává i otázka, kde si můžete tuto podívanou užít. Naštěstí se Premier League opět vrací na obrazovky O2 TV. Díky dohodě s Canal+ Sport, který je držitelem vysílacích práv, si tak můžete vychutnat zápasy nejvyšší anglické ligy v pohodlí svého domova.

O2 TV – brána do světa prémiových sportovních utkání

O2 TV se dlouhodobě prezentuje jako poskytovatel bohaté nabídky sportovních přenosů. Na dosah ruky přitom máte nejen zápasy Premier League, ale i dalších prestižních soutěží, jako je Liga mistrů, hokejová extraliga a mnoho dalších.
 
Služba nabízí širokou škálu programů rozdělených do tří základních balíčků. Pro sledování Premier League potřebujete program Canal+ Sport, který je součástí pouze balíčku O2 TV Zlatá.
 
Pokud chcete sledovat jen Premier League a o další výhody nestojíte, můžete si předplatit základní balíček O2 TV Bronzová a přikoupit k němu balíček Sport Premium. Přehled všech balíčků máte k dispozici v tabulce níže.
 

Balíček

Cena

Canal+ Sport

Popis

O2 TV Bronzová

399 Kč/měsíc

Ne

Základní balíček s menším počtem programů. Hodí se pro nenáročné diváky.

O2 TV Stříbrná

549 Kč/měsíc

Ne

Nejpopulárnější balíček s vyváženým poměrem ceny a obsahu. Obsahuje sportovní, filmové i dětské kanály.

O2 TV Zlatá s HBO/Voyo

899 Kč/měsíc

Ano

Prémiový balíček se všemi dostupnými programy, včetně HBO a široké nabídky sportovních kanálů. Součástí je také Canal+ Sport a Canal+ Action.

Sport Premium

399 Kč/30 dní

Ano

Balíček obsahuje všechny oblíbené sportovní kanály, včetně Canal+ Sport a Canal+ Action.

O2 TV nabízí skvělou možnost sledovat vaše oblíbené pořady prakticky kdekoliv a na čemkoliv. Vlastníte-li chytrou televizi, stačí si stáhnout aplikaci na novější modely Samsung, LG nebo Android TV. 
 
Pokud máte klasickou televizi, musíte si pronajmout O2 TV Box za 69 Kč/měsíc. O2 TV lze sledovat i na počítači přes webové stránky nebo v mobilu pomocí aplikace.
 

Kde Premier League na O2 TV najdete?

Po aktivaci balíčku se vám otevřou dveře k Premier League a dalším sportovním událostem.
 
Samotné zápasy můžete sledovat na dvou kanálech, a to:
 
- Canal+ Sport –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Hlavní kanál pro přenosy Premier League, který nabízí 5 až 6 zápasů každý víkend s českým komentářem. Nechybí ani doprovodné studiové programy a rozbory s experty.
- Canal+ Action –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Nabízí jeden souběžně hraný zápas Premier League živě, takže vám neunikne žádný důležitý moment ani v případě paralelních zápasů.

Kde jinde můžete Premier League sledovat?

Pokud hledáte alternativy k O2 TV, máte hned několik možností. Například satelitní televize Skylink nabízí balíčky s programem Canal+ Sport. Stanici najdete i ve vybraných balíčcích Magenta TV od T-Mobile.

Kdy se hraje Premier League?

Anglická Premier League je právoplatně považována za jednu z nejatraktivnějších a nejvyrovnanějších fotbalových soutěží na světě. Její tempo a nepředvídatelnost ji katapultovaly mezi nejsledovanější sportovní události planety.
 
Dvacet nejlepších anglických klubů svádí nelítostné boje o mistrovský titul, prestižní pohárové trofeje a udržení se mezi elitou. Připravte se na zápasy gigantů, jako je Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea a Manchester City.
 
Sezóna 2024/2025 slibuje další kapitolu plnou dramatických zvratů, dechberoucích výkonů a nezapomenutelných momentů. Vše započne již 17. srpna 2024 a skončí 19. března 2025. Během 38 kol se utká každý s každým doma i venku, díky čemuž se můžete těšit celkem na 380 zápasů plných emocí a napětí.
Hledáte rychlý a spolehlivý internet? Zadejte adresu a vyberte si.
Vyplňte adresu přípojky (ulice a č.p.):