Rychlost.cz Poskytovatelé připojení UPC internet Hodnocení poskytovatele připojení

UPC internet - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

69 % zákazníků doporučuje
UPC internet
z celkem 198 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení UPC internet poskytuje připojení přes pevné připojení - kabel/optika, kabelová tv. Tato firma má sídlo v obci/městě Praha Nusle a poskytuje připojení v okresech Praha hl.m., Kladno, Kolín, Kutná Hora, Mělník, Mladá Boleslav, Nymburk, Praha-východ, Praha-západ, Příbram, Rakovník, České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Pelhřimov, Prachatice, Strakonice, Domažlice, Cheb, Karlovy Vary, Klatovy, Plzeň-město, Plzeň-sever, Rokycany, Sokolov, Tachov, Česká Lípa, Děčín, Chomutov, Jablonec nad Nisou, Liberec, Litoměřice, Louny, Most, Teplice, Ústí nad Labem, Hradec Králové, Chrudim, Jičín, Náchod, Pardubice, Rychnov nad Kněžnou, Semily, Svitavy, Trutnov, Ústí nad Orlicí, Blansko, Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Zlín, Hodonín, Kroměříž, Třebíč, Uherské Hradiště, Vyškov, Znojmo, Bruntál, Frýdek-Místek, Karviná, Nový Jičín, Olomouc, Opava, Ostrava, Přerov, Šumperk, Vsetín. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 21936 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí UPC internet v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Strana:1 2 3 4
Registrovaný uživatel
01.04.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
71 %
-
nestabilní připojení, velmi nekvalitní modemy, pro které neexistuje alternativa.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
10.01.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
28 %
+
Komunikace se zákazníky
-
Rychlost připojení
Dosah připojení
Navýšení ceny
Při ukončení smlouvy doplácení "slevy" za službu (směšné)
Rychlost internetu neodpovídala tomu, za co jsem platila. Po roce došlo k automatickému navýšení rychlosti a ke zdražení "zlevněných" služeb. Reálně ale k žádné změně rychlosti připojení nedošlo. S připojením k wifi jsem měla problém ve všech místnotech až na tu, ve které byl modem umístěný. A byt opravdu nebyl až tak velký. Připojení k wifi tedy bylo značně slabé a vůbec nepokrývalo celý byt tak, jak je všude s novým modemem deklarováno. Museli jsme si proto pořídit wifi extender, díky kterému se rychlost o to více zhoršila. Nemluvě o neustálých výpadcích. Bohužel jsem si myslela, že u takto velké společnosti se mi dostaví kvalitních služeb, ale opak je pravdou. Příště stejnou chybu neudělám. Tohoto poskytovatele internetu rozhodně nedoporučuji. Jediné co mohu pochválit je komunikace se zákazníky.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.10.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
86 %
+
+ rychlost za dobrou cenu, ping 14-50 běžně 24ms podle připojených zařízení
+ sice inzerují optiku, ale do bytu vede koax. vedení
+ technická podpora reaguje na telefon ihned, lze s nimi řešit dobře výpadky služby, objednání nových služeb a pod. ne technické věci, jako jak a kam vedou kabely
+ mají věrnostní slevy na 12 měsíců + různé jiné akce
+ internet je bezpečný, za 9 let nás nepotkal vir
-
- občas špatné rozdělení rychlosti modemem mezi 2 zařízení
- neodpověděli mi na dopis ohledně kvality služeb na internetu
- občas mám problémy zjistit nějaké informace v podobě v jaké chci, výsledky jsou do určité míry omezené na určitý okruh, což je škoda a snad i poškozování
- internet je nějak omezený "uzavřený" jen na osoby, se kterými jste osobně ve styku, špatně se hledá seznámení, komunikuje na dálku - nestalo se za 9 let
S jinými prodejci nemám zkušenost, ale kvalita a obsah - to je to nejhlavnější je stejné i u O2 v mobilu, takže občas smůla a je to asi všude stejné a nezávisí to na připojení ale na jiných věcech, které ovlivňuje nějak někdo jiný. Velmi mi vadí, že není ochoten se mnou nikdo řešit kvalitu informací, které k nám po internetu přijdou a mám si prý všechno řešit vždy případně s tou konkrétní službou, což je blbost a není to možné a nejsou k tomu nikdo ochotní nad rámec poskytnutých informací nápovědou nebo je blbá i pošta. S internetem jsem spokojen, ale je potřeba se s určitými věcmi smířit, není to zlatý důl ale internet do domácnosti v Liberci.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.07.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Inet i kabelová televize od UPC skvělá věc. Za 4 roky co ho mám jeden jediný výpadek. Když jsem zavolal na KC okamžitě jsem byl spojen. Do 15min inet opět fungoval bez problémů. Údržbu sítě provedou vždy v nočních hodinách po půlnoci. Rychlost stahování dostačující, rychlost odesílání taky super, agregace 1:1 takže se s nikým nedělím. Kabelovka velký výběr programů, nejvíc programů v HD kvalitě, obraz čistý, neruší ani počasí. No prostě nemám nic negativního. Cena odpovídá kvalitě a za kvalitu se platí. 100% spokojenost.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.05.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
57 %
+
- Můžete surfovat bez problému, většinou
-
- Nestabilní
- Pravidelně je download speed 100 kb/s a menší
- Minimálně jednou za týden je potřeba resetovat router protože to buď celé spadne nebo se internet nedá používat
- Nepoužitelné k hraní her (ping je často 450ms a vyšší)
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.05.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
19 %
-
S pritelem jsme si poridily UPC internet i s Tv. Prvni den tady byl pan,ktery nam to nainstaloval..a rekl nam,prvni prihlaseni na WIFI zkuste tak za 20 minut,to uz Vam bez problemu pujde. 20 minut ubehlo a nic..z udajnych 20 minut,nam internet nesel 3 dny..!!! Volali jsme na UPC ,ani jsme se nemohli dovolat..dalsi problem je s Tv,dostali jsme tedy od UPC router,a krabicku k Tv..je to hruza,kazdy den Tv zapiname a koukame na ni..a problem je,ze krabicka prestane fungovat,a Tv nehraje,takze se to zase musi cele vypnout a restartovat..to mam pokazde co se chceme podivat na Tv ,zapinat a vypinat aby to fungovalo?! Tohle neni normalni..a to si vsichni tento internet chvali. Ja urcite ne,a to je to ma prvni zkusenost s UPC..moc pekna teda.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
86 %
+
Super rychlost a stabilita
Nízké ceny za tu rychlost
Solidní modem, ale stejně je dobré ho nastavit pouze jako Bridge
-
Pokuď jste u nich dlouho, tak se vám může stát, že UPC změní tarify a ten váš už v nabídce nebude, budete platit pořád stejnou cenu, ale internet vám nezrychlí. Je potřeba jim to připomenout!
Doporučuji UPC modem ať už ten starý černý Technicolor, nebo jejich nejnovější bílý nastavit do režimu Přemostěné nastavení (zároveň aby nevysílal žádnou wi-fi) a za něj dát nějaký opravdu kvalitní router, doporučuji MikroTik. Internet bude mnohem rychlejší stabilnější a modem se nebude přehřívat.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.02.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
16 %
-
Pomalý
večer nejde pustit ani film
už na 3 telefonech vypadává internet
velký ping
cena
výpadky
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.01.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
11 %
+
Bohužel žadne nejsou
-
Špatna kvalita internetu a předraženy internet same vypadky. Za dalši technicka podpora mizerna když se člověk po hodině dovola same přepojovani slibuji že se ozvou a nic. 4 měsice a nejsou schopni vyřešit technicky problem ktery mame a kompenzace? slibuji a nic.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.07.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
67 %
+
Bezporuchvost
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.07.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
79 %
+
Maximální spokojenost.Rychlý,spolehlivy WiFi router.Stabilni a silné připojení bez výpadků.Technik přišel,vše zapojil,uvedl do provozu a předvedl.Jeho návštěva trvala cca 30 minut.Všem vřele doporučuji.
-
Nejsou :-)
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.05.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
1 %
+
Nejsou žádné.
-
Nestabilní internet, slabý signál, přikoupení balíčku horizont go nedoporučuji vůbec, co slibují tak to nedodrží. 100 mb internetu a mám sotva 5mb.
Horizont go: garance zpětného zhlédnutí až 1 týden, kdyby to šlo se koukat na ty zpětné zhlédnutí, nonstop nějakou chybu mají. Doporučuji vám si připlatit za něco pořádného a stabilního. Chtějí z vás dostat peníze jen a nic vám nedají. Klamavou reklamu maximalně dávají.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
44 %
-
Co dali novej modem+tv tak mi nejde kabelove pripojeni a jen pouze Wi-Fi pripojeni k PC.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.02.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
66 %
+
internet je stabilny a nejrychlejší ve měste a je moznost kombinovat setboxu+modem (TV+NET), co pak výdě v rodinach mnohem min peněz než TV a NET rozdělene za stějnou rychlost...
-
muze pří kombinaci setboxu+modem (TV+NET) nastat problemy s IP, nebudete mýt veřejnou IP (82.x.x.x) ale nevřejnou IP (92.x.x.x) co známena že kamoš bež Hamachi se k vám nepřípojí ale když máte jenom Modem a ne 2 v 1 = setboxu+modem (TV+NET) ale jínak tak, docela supr...
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.12.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
Nejrychlejší dostupný internet
Modem 1Gbit v pronájmu
Levný (i s modemem výjde dohromady na 499, ostatní poskytovatelé za tuto cenu dají internet bez modemu a s 10x nižší rychlostí)
stabilní
-
nízký upload
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
15.11.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
38 %
+
Instalace internetu na druhý den.
-
Kolísavá rychlost připojení POD HRANICÍ minimální zaručené rychlosti kterou UPC udává v ceníku služeb. Při rychlosti internetu 200Mb/s je ve večerních hodinách reálná rychlost 1-10 Mb/s a téměř každý den je úplný výpadek signálu.Ping až 3000ms.
Nedoporučuji! Využívání služeb UPC je otřesnou zkušeností. Už nikdy více.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.09.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
79 %
+
Objednáno v jeden den kolem 18:00, druhý den v 8:00 ráno jsem měl internet zapojený.
Za 4 roky co ho mám byl pouze jeden neplánovaný výpadek (jinak byly výpadky vždy předem oznámeny a byly v nočních hodinách).
Rychlost (down: 80 Mbits, UP: 10 Mbits) naprosto dostačující.
-
Mají své modemy, které si musíte pronajímat (nebo za drahé peníze koupit), to je podle mě naprostá vychcanost.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.06.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
34 %
-
Velmi pomalý internet...bohužel i po opakovaných stížnostech.....
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.03.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
13 %
-
Neustále vypadává, tak 20x denně +-
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.03.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
23 %
-
Neústálé výpadky
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.03.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
42 %
+
televize funguje v pořádku
-
internet neustále vypadává během celého dne, nejvíce kolem 20 hodiny. Na to, jaký zato chtějí prachy je to hrůza
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.02.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
16 %
+
Poslední dobou nic,!!!!!!!
-
Co se týče UPC je to poslední dodou na velmi špatné úrovní,stálé výpadky TV+internetu bez kompenzací na faktuře,nejsou již druhý měsíc mi odpovědět proč mi zmizel CS-film,jednání na bodu mrazu,neochota,dělají si co se jim líbí,stále mám přeházené programy,mám i programy nesmyslné,které jsem si neobjednal,smlouvu mám již několik let,ale co se děje ted je neúnosné,žádná komunikace,chci od nich jít pryč,hladám jiného poskytovatele,běs,hrůza a utrpení s touto firmou.!!!!!!!!!
Neradím,aby se lidé nechávali od nich lákat na nesmyslné balíčky.!!!!!!!!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.01.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
67 %
-
Na to,že je zrychlení? ze 40MB/s na 100MB/s tak je rychlost do 40MB/s
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.01.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
66 %
+
Dostupnost, rozšíření,zázemí velké fa.
-
občas pokulhávající kvalita připojení, chabá cenová konkurenceschopnost
Tak tenhle testík docela vyšel, ale měl jsem tam i s rychlostí dl cca 4MB/s
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.01.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
67 %
+
rychlost vs. cena
-
špatný systém péče o zákazníka
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
95 %
+
i když mám jenom internet o rychlosti 2 mb/s tak se mi hry , soubory a filmy stáhnout docela rychle např 5 gb za 30 minut (podle kvality signálu a počasí)
-
ze začátku často vypadával ale jinak nic
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
25 %
často nestabilní a mizerný HW
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.12.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
36 %
-
Výpadky hlavně po 12 hod.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
39 %
+
Člověk si bez internetu začne všímat okolního světa a potká mnoho reálných přátel :)
-
Tento týden budu do UPC už po třetí volat kvůli výpadku internetu a blokování z jejich strany, prý kvůli virům.. Počítač jsem celý přeinstaloval a Antivirus mám taky.
Kvůli špatnému internetu nemůžu pracovat na ročníkové práci, tím pádem děkuji UPC za prodloužení mého studentského života ;)
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
6 %
+
Dobrý telefon, televize celkem také, někdy však zcela vypadne zvuk
-
Postupně se zhoršující rychlost internetového připojení, prakticky vypadne video
Dle UPC pracují na odpovědi, měla být v nejbližších hodinách, zatím nic nepřišlo
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
11 %
+
Jsou skoro všude
-
Připojení je nespolehlivé, drahé, technická podpora z vás dělá ..., neustále mění smlouvu a nikdy ne k lepšímu, vlastně všechno
Bohužel nemáme jinou možnost
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
88 %
+
Bez problémů
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.11.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
68 %
-
Viz.: doplňující text
Připadá mi ta změřená rychlost, jako hodnoty škodlivin motorů WV, v běžném provozu mizerie při měření super
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
23.10.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
71 %
+
Oproti bezdrátu není kabelové připojení náchylné na počasí. Rychlost dostatečná, i když nedosahuje deklarovaného maxima (v mém případě 100/10 je v reálu cca 35-40/10).
Nabídka využití wi-free - tj. připojení mimo domácí síť, prostřednictvím modemů ostatních uživatelů (na samostatném kanálu, tj. nemělo by to omezovat domácí síť).
-
Časté mikrovýpadky - např. aplikace typu Skype je problém použít. (pravidelně cca 8 výpadků za 5 minut hovoru). Částečně pomohlo změnit kanál wifi, ale pořád se výpadky vyskytují.
Wi-free nelze aktivovat, prý dočasný problém (používám UPC cca měsíc a doposud neopraveno). Neuznají reklamaci, protože to je služba zdarma, kterou negarantují.
Nedoporučuji zejména kvůli tomu, že jsem UPC vybrala kvůli nabídce wi-free, které ale nefunguje a při pokusu reklamovat (alespoň do výše aktivačního poplatku, tj.99 Kč), mě odbyli tím, že jde o negarantovanou službu zdarma a tedy nemám nárok.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.10.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
26 %
+
nic jiného po kabelu u nás není
-
tvrdí, že je u nás připojení po optice, přitom doma mám stále koaxiály a v okolí nikdo už 30 let nekopnul do země.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.09.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
35 %
-
výpadky, modem na houby ( má na svědomí odpojování třeba i několikrát za minutu )
čím novější modem, tím horší vlastnosti
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.09.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
86 %
+
když člověk chce, vyhandluje si dobrou cenu, ale musí chtít. Je to stejné jako u telefonních operátorů.
-
Nemají kamennou prodejnu. Při vypovězení smlouvu posíláte smlouvu do Prahy a zapůjčené zařízení do Budějovic. Proč nemá tak velká firma kamenné prodejny alespoň ve velkých městech opravdu nechápu.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.09.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
78 %
+
Stabilní a rychlé připojení
Ostatní služby - TV, Telefon
Rozumné ceny
Wi-Free
-
Přehlcená linka technické podpory
V poměru k rychlosti připojení nižší upload
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.09.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
81 %
+
V současnosti stabilní, při testech dosahuji na LAN či WLAN při plném signálu zaplacenou přenosovou rychlost
Zvládá P2P sítě současně s VoIP v plné kvalitě, dobře se na něm hrají i hry přes multiplayer
HD DVR mediabox umí dual band Wi-Fi včetně standardu 802.11ac
-
V minulosti časté výpadky a kolísání rychlosti, u modemu Technicolor jsem několikrát musel provést reset do defaultních nastavení
Neochota na technické podpoře a časté nedostatky v znalostech jejich techniků (občas mám pocit, že se v dané problematice vyznám lépe, než oni)
Při ohlášení problémů přes telefon došlo k nabízení služeb
Rozhodně proti kyslíkové konkurenci rychlejší, stabilnější a od přechodu na standard DOCSIS 3.0 celkově lepší
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.09.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
49 %
+
Rychlost downloadu velmi dobrá.
-
Hlavní problém časté vypadávání internetu. Slabší upload.
Co se doporučení týče, počkám s hodnocením dle toho zda bude UPC schopno odstranit častá výpadky internetu.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
04.09.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
80 %
+
funguje
-
od 1.9.2015 jede na 5% garantovaného výkonu
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
11.08.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
58 %
+
Fungují
-
Vždy slibují víc, než poskytují. Nikdy jsem se při uploadu nedostal přes 10 MB/s,
místo 240 někdy dosáhnu na 60.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.07.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
nic
-
nic
nejsou
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.07.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
27 %
-
platím 120 Mbit/s, dostávám mezi 20 a 30
opravdová hrůza
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
10.07.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
83 %
+
Kvalita připojení, odpovídající cena, celkem slušná podpora.
-
Set-top boxy dodávané pro příjem TV za moc nestojí.
Služby UPC využívám asi 2,5 roku. S tvrzením, že jejich služby jsou k ničemu nemůžu souhlasit, i když své mouchy mají. Např TV: KAON HD USB-PVR není odrušený. Může se u něj jevit drobná pixelizace obrazu - zejména u větších úhlopříček. HD-DVR MEDIABOX - nový Hybrid pro Horizon a MyPrime kombinovaný s routerem - tak to je kapitola sama pro sebe. Seřadit progrymy - nelze, Nastavit modemovou část do Bridge modu - neumí. atd. No HW pro TV se jim nepovedl!! Vrátil jsem se k standard modemu a pro TV využívám Cl+ přístupovou kartu. My Prime mám jen přes Pc a jsem absolutně spokojený. Co se týče internetu max spokojenost. Jednou výpadek a následovalo odškodnění v podobě slevy na faktuře. U "konkurencního" DSL providera nemyslitelné.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
26.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
59 %
+
V možnostech dané technologie velmi dobré parametry
-
Netransparentní cenová politika
Dlouholetí zákazníci jsou "přehlíženi", ti noví a dostatečně drzí získávají cenové výhody...
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
45 %
+
Dovnload v ramci tarifu celkem v poho a krome obcasnych vypadku dat o vikendech unosne. (41,4 Mbit/s)
-
AppLoad nechapu nic - 2,0 Mbit/s - pise se letopocet 2015 ???????
Bohuzel ac na "Optice" musim konstatovat ze UPC je v datovych sluzbach Dinosurus ..... je treba to zmenit jestli se nepohnou ....
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
Stabilita
nejvýhodnější připojení v poměru kvalita / cena
Bez agregace
velmi kvalitní pripojeni k internetu
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Super rychlý internet, videotéka v ceně služby komfort nebo komplet, výhodné volání, hodně televizních programů.
-
Wi-free zatím jen v Plzni.
Doporučuji
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.05.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
20 %
-
- instalace proběhla "jakože zdarma" v rámci zavedení do bytového domu ... překvapení bylo až vyúčtování = podvodné jednání
- arogantní technik
- drahé, ale neodpovídá poskytnuté službě
- jednání se zákazníkem mi připomíná silně nekalé praktiky
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace