od smazáno IP: (zobrazit) | Já tento modem mám rok možná a mám naprosto stejné problémy. Pak mám kámoše, kterému jsem doporučil zřidit si internet přes ČT (v té době), protože DSL je jedna z dobrých možností připojení k internetu a zaslali mu naprosto stejný modem a neměl s ním problémy.. Já občas mívám a je to pokaždé, když stahuji nějaké souborry a zároveň odesílám třeba kamarádovi nějaké obrázky apod. Když plně využívám internetové připojení, tak většinou spadne, ale jsou vyjímky, kdy vydrží takhle běžet i několik dnů. Ať dělám, co dělám.. Hodlám zakoupit HW modem za 1200 Kč, druhý kámoš ho má(i ten první, protože ho zničil ten 840 :lol: ) a jsou spokojeni oba, funguje výborně, akorát sehnat ty peníze je horší.. Jinak, obdivuju Vás v šedesáti čtyřech letech umět na PC, to máte můj obdiv. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Parana:20.08.2006 13:41</legend>Mám doma jeden modem na ADSL D-Link 362T od Telekomu. Jestli máte zájem, zašlu Vám ho. Nic za něj nechci, leží mi tady ladem. :D http://blog.macich.net/1152464851-sagem-fast-840-pozor-na-nej.html</fieldset> Pokud ta nabidka stale plati rad bych ji vyuzil a vyresil tim neustale problemy se Sagemem. Diky odpoved prosim na jan.dc@seznam.cz |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Parana:20.08.2006 13:41</legend>Mám doma jeden modem na ADSL D-Link 362T od Telekomu. Jestli máte zájem, zašlu Vám ho. Nic za něj nechci, leží mi tady ladem. :D http://blog.macich.net/1152464851-sagem-fast-840-pozor-na-nej.html</fieldset> Dobrý den, mám podobné problémy jako jsou zde popisované, jestli je jeste ten modem k mání tak bych ho klidne odkoupil. Brcko_o@centrum.cz icq: 332-275-992 |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Modem Sagem jsem dostal v instalačním balíčku TELECOMU (nyní O2) a byl jsem rád, že jsem ho prodal za 400 Kč. Pořídil jsem si modem D-Link G684T (router s 4x RJ 45 a WIFI) a můžu ho vřele doporučit. O2 ho prodává i s podrobným českým návodem, instalaci zvládne opravdu každý. (Chodí na všech verzích Windows, které umí síť tedy snad i na Win 95). |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Brcko_o:20.10.2006 20:10</legend><fieldset><legend>Parana:20.08.2006 13:41</legend>Mám doma jeden modem na ADSL D-Link 362T od Telekomu. Jestli máte zájem, zašlu Vám ho. Nic za něj nechci, leží mi tady ladem. :D http://blog.macich.net/1152464851-sagem-fast-840-pozor-na-nej.html</fieldset> Dobrý den, mám podobné problémy jako jsou zde popisované, jestli je jeste ten modem k mání tak bych ho klidne odkoupil. Brcko_o@centrum.cz icq: 332-275-992</fieldset> Jestliže tvoje nabídka o darováni toho modemu stále platí, tak mne prosim kontaktuj na ¨paveln1379@seznam.cz |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>:25.08.2006 00:19</legend><fieldset><legend>pet007</legend>Tak sem to asi špatně používal, když mi to fungovalo, no. Nemůžu za to, že nepo..ru na co sáhnu ;)</fieldset> Smím vědět, jak dlouho si ho používal? Den? Týden? Ona ta mrcha dokáže klamat tělem :evil: Ostatně na zapojení ADSL modemu není co podělat. </fieldset> Jo, tak tohle je trefné. Mně ten vazmek, kterýho jsem si koupil za víc než 1000 Kč, fungoval. Ano a bezvadně. Škoda, že jenom půl roku. Od té doby, chyba za chybou, více odpojeno než připojeno. Na druhou stranu ale byly dny, kdy fachčil normálně. Takže jsem se s ním zlobil víc než půl roku. Konečně jsem si koupil novej, protože Sagem - to je o nervy. Tolik jsem se nenazlobil ani u vytáčenýho připojení!!! Teď se chystam na telepoint, že jim tam ten krám omlátim o hlavu. Že s reklamací neuspěju...? Možná.. Ale to, co tý babizně, co mě na něj tenkrát nalákala a vychválila mi toho zmetka do nebes, řeknu, si za rámeček nedá!!!! |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>PAVELN:29.11.2006 17:49</legend><fieldset><legend>Brcko_o:20.10.2006 20:10</legend><fieldset><legend>Parana:20.08.2006 13:41</legend>Mám doma jeden modem na ADSL D-Link 362T od Telekomu. Jestli máte zájem, zašlu Vám ho. Nic za něj nechci, leží mi tady ladem. :D http://blog.macich.net/1152464851-sagem-fast-840-pozor-na-nej.html</fieldset> Dobrý den, mám podobné problémy jako jsou zde popisované, jestli je jeste ten modem k mání tak bych ho klidne odkoupil. Brcko_o@centrum.cz icq: 332-275-992</fieldset> Jestliže tvoje nabídka o darováni toho modemu stále platí, tak mne prosim kontaktuj na ¨paveln1379@seznam.cz</fieldset> Já ho mám. A zatím funguje bezproblémů. Navíc, na něm hezky blikají světýlka. Moc se mi líbí. Vypadá skoro jako rádio... Mohu jen doporučit! |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Modem Sagem 840 je nejhorší kus HW co se mi kdy dostal do ruky. 6e je ještě stále v nabídece mi připadá jako špatný vtip. Když se k tomu přidá chování pracovníků technické podpory O2, je změna modemu a operátora JEDINÉ rozumné řešení. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zdravím. Mám modem Sagem Fast 840 už asi rok a půl. Jako OS mám Win98. Prvotně jsem měl také problémy s připojováním, ale pak jsem přišel na tohle. Po naběhnutí systému se na liště (vpravo dole) zelený trojúhelník. Pokud hned spustím připojení (a to je chyba), hlásí to chybu. Pokud ale chvilku vydržíte, trojuhelník se změní na červený, pak žlutý a nakonec jako správný semafor na zelený. Potom už můžu v klidu provást připojení. Za celou dobu se mi nestalo, že by po korektním připojení došlo k výpadku spojení. Tolik můj poznatek. Snad to někomu ušetří pár nervů. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Také jsem měl problémy s modemem Sagem, ale poté co jsem podle návodu na pctuning.cz optimalizoval chod windows xp a zrušil všechny zbytečně běžící úlohy, běží můj modem jako na drátkách. Od té doby mi nespadl ani jednou. Tak snad to někomu také pomůže... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Viktor Portel:15.02.2007 19:01</legend>Také jsem měl problémy s modemem Sagem, ale poté co jsem podle návodu na pctuning.cz optimalizoval chod windows xp a zrušil všechny zbytečně běžící úlohy, běží můj modem jako na drátkách. Od té doby mi nespadl ani jednou. Tak snad to někomu také pomůže...</fieldset> No tak to by mě zajímalo více podle jakého návodu který máš na mysli je jich jako máku mimoto já jsem se setkal se zvláštím problémem kdy mi po připojení k netu přes tento modem po nějaké době kiksne celý komp pokud se nepřipojím tak je vše v pohodě. Viry tam nejsou používám firewall antivir i antispyware a winy jsou nově přeinstalovány bez zbytečostí několik dní bez problémů poté co jsem zrealizoval připojení je to v haj..... Poraďte mi někdo jestli jste se s tím setkali. Objeví se vždy modrá obrazovka s hláškou chyby v paměti atd ale jak říkám jen při připojení Díkes předem |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zdravím, má někdo poznatky s připojením přes Sagem 840 a klinta VPN (CheckPoint)? Bohužel nemůžu navázat vzdálené spojení. Když jsem měl vytáčené bylo vše v pohodě teď přes ADSL nejde. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Parana:20.08.2006 13:41</legend>Mám doma jeden modem na ADSL D-Link 362T od Telekomu. Jestli máte zájem, zašlu Vám ho. Nic za něj nechci, leží mi tady ladem. :D http://blog.macich.net/1152464851-sagem-fast-840-pozor-na-nej.html</fieldset><span class="t-blue"><b> Mel bych zalem o vas modem pokud ho jeste mate prosim kontaktujte me ma Margalik@sezman.cz dekuji. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Nezažil jsem den, kdy bych neměl problém s tímhle modemem, Sagem je ten nejhorší šmejd !!! |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Naprostý souhlas. Modem používám cca. 3 roky naprosto bez problémů... |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.