od stangla příspěvků: 1 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 57,8/45,7 | Dobrý den, jaký poskytovatel v Brno Řečkovice nabízí největší stabilitu, rychlost a objem. Okolí ulic Ječná, Sibiřská? Děkuji. |
---|---|
od davos příspěvků: 3 IP: (zobrazit) Poskytovatel: NetDataComm | Já mám teďka Netdatacomm (WifiMax) na 5Ghz WiFi, chytá se to z bývalého komína Lachemy. Nebo na Žitná 1 je 60Ghz WiFi poskytovatele WOSA či 5G od O2. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 115 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 511/925 Poskytovatel: KmeNet | Není tam cetin? bývalý netbox? vodafone? |
---|---|
od davos příspěvků: 3 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 55,4/20,4 Poskytovatel: NetDataComm | Je tady telefonní kabel, dost lidí to tak má, rychlost, když není špička 80mbit/s, ve špiččce to padá na polovinu. To je lepší ta WOSA nebo to 5G od O2. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 115 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 511/925 Poskytovatel: KmeNet | v tom případě volit 5g. Odezva sice kolísá v rámci pár ms, ale rychlost stabilní. Nebo si najít providera, co nabízí 60ghz, tam to bývá stabilnější, ale zas jsou vyšší pořizovací náklady (i když oproti 5g tam takový rozdíl nebude). Což umí například netdatacomm.cz, boxnet.cz,... |
---|---|
od davos příspěvků: 3 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 37,2/17,3 Poskytovatel: NetDataComm | NetDataComm tady nemá 60Ghz, je tady WOSA a ta ani nechce takové výpalné za zařízení narozdíl od NetDataCommu. |
---|---|
od cmgn příspěvků: 1 IP: (zobrazit) Poskytovatel: BOXNET - Internetová | Mám tam na Žitné 3 60GHz. Rychlost zatím do 200 Mbps. Stačí napsat - info@boxnet.cz s telefonem a domluvíme se. |
---|---|