od warman příspěvků: 1 115 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 255/324 Poskytovatel: KmeNet | Tak sis odpověděl, rozpustili to do ceny :-) |
---|---|
od virten příspěvků: 11 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 306/47,9 Poskytovatel: Tlapnet s.r.o. hodnocení reakce: 1 | jasně, asi jo, ale já si nestěžuju, takhle rychlý a stabilní internet na úrovni skoro optiky jsem tady u nás nikdy neměl. Dřív jsem měl obyčejný 5Ghz cca 30Mbit/s za 400 :) |
---|---|
od milan-tuma příspěvků: 8 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 83,7/23,6 Poskytovatel: O2 | No jo wifináři, stejné jako tenkrát. Zlatý kabel, dnes už i optika. Tak jen info o 60 GHz. Pro provoz v 60 GHz je potřeba splnit specifikaci zařízení, která je v oprávnění definována a také se řídit uvedenými pokyny, např. je potřeba provést bezplatnou registraci. Registrace se provádí na portálu https://rlan.ctu.cz/ Vtip nakonec, jeden známý poskytovatel internetu měl Buben, anténu, když jsem se ho ptal, kolik tam mají rychlost, tak že to nesdělují, pak jsem si zjistil, že jim to dle frekvence, vzdálenosti od AP a přidělené kmitočtové šířky dává okolo 50 Mbit a to za dobrého počasí, na kus vesnice. Tak jsem si pomyslel svoje. A dál. Sice né v té vesnici, ale ve vedlejší, byl DSLam, to jsem jim už ani nepsal, protože, kdyby věděli, že tam je optika, tak by je z toho asi zmenclo. Několi gigabit kapacity a na každého účastníka desítky Megabit...a latence 1-2ms, wifinářům se o tom může jen zdát. |
---|---|
od virten příspěvků: 11 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 299/44,9 Poskytovatel: Tlapnet s.r.o. | Super, jediná alternativa, co se u nás nabízí je od Cetinu kabelem 20MBs, to si asi nechám ujít :) |
---|---|
od davidasis příspěvků: 7 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 62,6/20,7 Poskytovatel: NetDataComm | No a co 5G připojení, třeba od O2? Máme cca 300m vysílač na mobilu mně to valí až průměrem 250mbit/s download, 80mbit/s upload. Akorát ty modemy jsou drahý ... |
---|---|
od virten příspěvků: 11 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 307/49,6 Poskytovatel: Tlapnet s.r.o. | Nenabízí se u nás. Jsem rád, že tu mám jednu čárku LTE signálu :) |
---|---|