od rom příspěvků: 1 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 13,4/1,22 Poskytovatel: AVONET | Zdravím, pokud poskytovatel nabízí stahování 50 Mb/s, jaká by měla být reálná rychlost stahování? Stahuji většinou kolem 1,5 MB/s - nezáleží odkud, rychlost je +- pořád stejná. Připojení xDSL |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 19,6/4,84 Poskytovatel: Bartanet | Zkuste si občas z toho jsou videt zajímavá čísla. Lze nechat puštené například 48 hodin. |
---|---|
od milhaus500 příspěvků: 30 IP: (zobrazit) | 5MB/s |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 29,6/9,47 Poskytovatel: JaroNet | Pokud je nabídka 50 Mbps, mělo by to jet "až" kolem 6 MB/s, záleží ale na uplatňované agregaci, tj. mezi kolik dalších lidí je to děleno. |
---|---|
od pcwifi příspěvků: 14 IP: (zobrazit) Poskytovatel: BOXNET - Internetová | 50Mbit VDSL a realne 6MB, v modemu link speed 55,1Mbit minus rezie. VDSL je v tomto v pohode, vsak se rika, kabel neunavis. Agregace bude nejaky mytus, Cetin ji zrusil nedavno a operatori ji nemaji duvod uplatnovat, snad maj sakra dostatek konektu aby to utahli... kdyby oni nemeli, tak uz nevim kdo jiny :o) Me nepadla realna speed na VDSL za 2 roky pod 90% maxima, znami na VDSL stejne zkusenosti. VDSL 50/5, vektoring neprinesl v podstate nic, 650m od ustredny se zazrak uz nekoná... |
---|---|
od oldalien příspěvků: 1 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 34,7/4,79 Poskytovatel: O2 | Pořídil jsem si O2 Smart box, s balíčkem 50MB/sec. Zatím spokojenost: |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 32,0/17,1 Poskytovatel: PointNET | Já měl kdysi, cca 10 let zpět také DSL a spokojenost byla též. Tj měl jsem to co inzerovali, ale tehdy tam asi bylo ještě FUP, už si moc nepamatuju. Dost záleží na lokalitě. |
---|---|