od smazáno IP: (zobrazit) | Potřeboval bych poradit s připojením v Nýřanech.Hlavně nejaké které má malý<span style="color:red">ping</span>.Díky |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Klidně zavolejte, něco vymyslíme... Myslím, že umíme do 15ms... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Kontakt 777839930 |
---|---|
od Adam moderátor | <fieldset><legend>janky</legend>Klidně zavolejte, něco vymyslíme... Myslím, že umíme do 15ms...</fieldset> nebylo by lepsi sem hodit zamyslene technicke reseni a poskytovele pripojeni? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>janky</legend>Klidně zavolejte, něco vymyslíme... Myslím, že umíme do 15ms...</fieldset> Tak jsem tam volal a nikdo to nebre a ani na smsku neprisla odpoved :( .Zajimalo by me teda co to je za pripojení??? |
---|---|
od Adam moderátor | <fieldset><legend>p4c!3Nd</legend><fieldset><legend>janky</legend>Klidně zavolejte, něco vymyslíme... Myslím, že umíme do 15ms...</fieldset> Tak jsem tam volal a nikdo to nebre a ani na smsku neprisla odpoved :( .Zajimalo by me teda co to je za pripojení???</fieldset> zadejte zminene telefonni cislo do vyhledavace a zjistite ze to nebude zadny oficialni kontakt mozneho poskytovatele pripojeni |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Slysel jsem ze v Nýřanech je NETRO.Ale co jsem tu cetl tak stim nesjou moc spokojený a hlavne ty pingy :? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>p4c!3Nd</legend>Slysel jsem ze v Nýřanech je NETRO.Ale co jsem tu cetl tak stim nesjou moc spokojený a hlavne ty pingy :?</fieldset> Když Netro tak jedině s vlastním zařízením, abys nebyl vázán 2 letou smlouvou,aby když budou problémy(a to teda budou) mohl utect k jinému poskytovateli.. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Tak by me zajimalo,jaky je tam jiny poskytovatel mimo teda zminovane NEXTRY a Ceske Site? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Tak by me zajimalo,jaky je tam jiny poskytovatel mimo teda zminovaneho NETRA a Ceske Site? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Nevíte někdo kde má v Nýřanech NETRO APčko????? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zkus InetHome. www.inethome.cz |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Ferda:12.10.2006 10:12</legend>Zkus InetHome. www.inethome.cz</fieldset> netro ma v nyranech asi 4 Ap, ale vrele nedoporucuju, je to shit firma, shit pripojeni a maximalne shit jednani, hruza a nikdy nebrat, problem na problem ... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | V Nýřanech je to špatné. Noska má časté výpadky, ADSL je drahé, Žalio je podvodník. |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.