Hranice (okr.Přerov)

Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>Jakub Rášo, SVT Group, a. .:28.12.2006 09:26</legend>pro IP:217.197.150.220

&quot;Bohužel invektivy z rozsahu ip adres mladého Flajšara mě nechávají chladnými, resp. jsou pro mě znamením, že svou práci dělám dobře. Jakub Rášo, SVT Group, a.s.&quot;</fieldset>

sem rád že jsi ten nesmyslný blábol o AutoContu smazal .

dvakrtá měř, jednou řeš, ale to už si se snad naučil...

nejsem si jist, jeslti si správně ty znamení vykládáš :-)

od smazáno

Něco málo k tématu:

TomNet mám pár let, a jsem velice spokojen, jako asi každý jejich zákazník.

Ostatní firmy bohužél komentovat nemůžu, ikdyž bych velice rád, protože by se tu mohla po mých výrocích strhnout BITKA!

od smazáno

<fieldset><legend>H@Dy:02.01.2007 21:00</legend>Něco málo k tématu:

TomNet mám pár let, a jsem velice spokojen, jako asi každý jejich zákazník.

Ostatní firmy bohužél komentovat nemůžu, ikdyž bych velice rád, protože by se tu mohla po mých výrocích strhnout BITKA!</fieldset>

Vole, to nesmazal on ale admin po tom cyklu :D

od smazáno

ja ficim pres SpeedWay a mam zname i na jinych sitich. Je to asi tak, ze nejvice i wifiny zalezi na signalovem pokryti. V zarusene lokalite nepomuze ani svecena voda a provajdr se muze klidne stavet na hlavu. Na to bych se ale ja osobne za tech par susnu, co ted net stoji, asi vykaslal - a podle zkusenosti napric posytovateli se to i deje. Prilehavy primer jsem o tom slysel u jednoho z wifickaru, ze to mate jako kdyd jdete nakupovat k Vietnamcum.

Rozumna kriteria tady formuloval Cgn a ja je znovu pripomenu a trochu doplnim:

1. Preferujte mistni providery - dockate se zpravidla rychlejsiho servisu a kdyz ne, nepropalite benal, kdyz pujdete provajdrovi dat do ryngle ;o)

2. Pokud zijete v panelaku, mate zpoloviny vyhrano - vetsinou uz jej nekdo pripojuje a vice ucastniku na jednom zarizeni dovoluje vyssi investici do kvalitnejsiho spoje.

3. Ptejte se sousedu (NE znamych na druhem konci mesta) jak jsou se svym pripojenim ve vasi lokalite spokojeni - o sto metru dal uz muze byt signalove pokryti uplne jine (a casto i byva)

4. Pokud bydlite v rodinnem dome, zvazte si velmi dobre investici do wifi, ktera neni stale nijak zanedbatelna (cca 5000), pricemz kvalitu vam nikdo dlouhodobe nemuze garantovat (at tvrdi cokoliv)

5. NECEKEJTE OD WIFI ZAZRAKY. JE A VZDY TO BUDE NESPOLEHLIVA A NEGARANTOVANA SLUZBA. vzduchem lze garantovat pouze vysilani na licencovanych frekvencich, ale ty jsou cenove uplne nekde jinde.

... jak rikam, jsem u speed way a jsem spokojen - pripojuju se totiz v panelaku - bydlet jinde, mozna bych taky nadaval a asi u kterehokoliv z mistnich provajdru, takze univerzalni doporuceni proste NENI MOZNE a POCTIVE!

od smazáno

pokud mate net od 802 napiste sem ....., a ja vam napisu pac mam ftp na kterym povalime 400kb/s ;)

Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.