od stamahto příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Hele bydlím na vesnici a s mým poskytovatelem je to stejný :D online hraní po odpoledni není vůbec možný ... můj poskytovatel je ochotnej mi z 1mB/s snížit internet na 50kB/s a s 5% stabilitou, 4000 ms odezvou |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Ano poskytovatel ti urcite sam od sebe snizi stbilitu a zvysi odezvu. Nepremyslels nad rusenim a ze bys kontaktovatl providera? ;) jinak miliBajt je určitě miň :D to je jen narážka ;) 1MB=8Mb=1024KB=8192Kb, to jen pro začátek ke skratkám M=Mega, K=Kilo, m=mili :) |
---|---|
od cukyz příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | http://rychlost.cz/rh/20143951401.html takhle mi to 'frčí ' už několik hodin. I podělanej seznam se načítá snad minutu... |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Klasika, když je problém tak např. tracert seznam.cz , na kterém bodě naroste odezva nebo kde jsou ztráty, tam je chyba. Zkopírovat a poslat anetu na mail. |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 25,6/13,6 Poskytovatel: Artemis net | Tak ten Cerberos byla osudová chyba :D |
---|---|
od jack93 příspěvků: 26 IP: (zobrazit) Poskytovatel: FreeNet Liberec | Dobrý den, jako jeden ze správců občanského sdružení freenet, bych Vám chtěl nabídnout možnost připojit se do naší sítě, výhodou členství je, že nevzniká žádná smlouva, jako přidanou hodnotu v cenně členského příspěvku máme IPTV a VOIP. www.lbcfree.net SPrávce sítě, elektrotechnik projektant, programátor průmyslových aplikací |
---|---|
od jurasekcz příspěvků: 7 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 12,4/1,89 Poskytovatel: O2 | Pokud máš na dosah VDSL,tak rozhodně běž do toho.Rozhodně je to lepší než wifi.U O2 si nastavíš porty sám na hraní,aby jsi byl open a nemusíš se doprošovat poskytovatele wifi. |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) Poskytovatel: Vodafone | Dobrý den, připojení už mám,popotával jsem se i u free netu,ale to nějak nedopadlo,asi jsem byl moc náročný :-D po pár otázkach zůstala konverzace na mrtvém bodě a bez odpovědi, momentálně jsem spokojený tam kde jsem :-) |
---|---|
od jack93 příspěvků: 26 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 40,8/41,6 Poskytovatel: FreeNet Liberec | Tak to záleží samozřejmě v jaké oblasti :). Já tu mám svých 40-50Mb :) SPrávce sítě, elektrotechnik projektant, programátor průmyslových aplikací |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) Poskytovatel: Vodafone | Lokalita a připojení problém nebyl,nevim do jaké míry by to spoj zvládal,pokud bych to měl doma :-),šlo mi taky o možnost umístnit jeden stroj v serverovně,popřípadě zřídit vps. Co mám teď je luxus,jak spoj samotný,tak služby kolem serverů :-) Vše je to jen o domluvě a umět si vzájemně vyjít vstříc,což mě u lbfree trošku zklamalo ;-) konverzace zamrzla a já se musel poohlídnout jinde :-) |
---|---|
od jack93 příspěvků: 26 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 40,8/41,6 Poskytovatel: FreeNet Liberec | Když oni byly sdužení dvě, lbfree a lbcfree, aktuálně lbcfree pohltilo lbfree :). Mimochodem serverovnu i VPS máme :) Možnost i umístění stroje v NIX ;) SPrávce sítě, elektrotechnik projektant, programátor průmyslových aplikací |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 3,23/1,20 Poskytovatel: Vodafone | O2 tady sice je,ale jen ADSL 8Mbit/s max.UPC tu není a s tou wifi to zas tak horký není :-) |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 3,23/1,20 Poskytovatel: Vodafone | No řeč je o lbcfree,že serverovna je to vím,ale údajně sdílená s gsm operátorem a dalši stroj nebyl žádoucí,umístnění vlastního serveru je možný jen aktivním členům a po schválení rady atd. Dál už jsem se bohužel nedozvěděl nic,jelikož na dotazy už dotyčný neodpověděl,nicméně ta má situace je už vyřešená,netřeba to dál rozvádět :-) |
---|---|
od jack93 příspěvků: 26 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 40,8/41,6 Poskytovatel: FreeNet Liberec | Já vás také nelanařím, bohužel máte pravdu, hodně záleží s kým jednáte, tím že to máme jako koníček tak to záleží jak se kdo vyspí :/ SPrávce sítě, elektrotechnik projektant, programátor průmyslových aplikací |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) Poskytovatel: O2 | A to je asi ten zásadní problém,kdo se jak vyspí. |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.