od lucie82 příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Dobrý den, dokázali by jste mi doporučit poskytovatele internetu v Praze 4. Rozhodně NE a nikdy více UPC nebo O2, protože O2 není stabilní a v UPC dle mé letité zkušenosti pracuje banda idiotů a na to už nemám nervy... Byla bych ráda, kdyby někdo věděl o poskytovateli, který má rychlý a stabilní internet a neúčtuje si za něj majlant, umí řešit SLA a případně reklamace a pokud možno umí vystavovat správné faktury. Poskytovatel by měl mít slušné jednání. Děkuji moc. |
---|---|
od gigaboy příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Bydlím v Michli a mám pranet.cz a dobrý, dřív sem měl eurosignal.cz taky dobrý, ale pranet je levnější. |
---|---|
od scooby6 příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Muzu Vas poprosit jeden vecer o zkousku latence do zahranici? Mam O2 a latence mi vecer lita od 100-300ms. Nechci objednavat nic novyho aby to nahodou nebylo stejny. Budu rad za odpoved s kontaktem na skype nebo icq aby sme to mohli zkusit. Diky. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Tim zahranicim myslis co konretne? jestli treba USA, tak lepší jak 100ms to nebude, neboť tu máme mimo jiné fyzikalní zákony :)) |
---|---|
od scooby6 příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Holandsko :) |
---|---|
od xroberto příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Mam doma na Praze 4 Pranet a jsem spokojen. |
---|---|
od mildy příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | |
---|---|
od karelf příspěvků: 18 IP: (zobrazit) | zkuste www.svobodnasit.cz 357 Kč. |
---|---|
od 285 příspěvků: 4 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 13,9/5,63 Poskytovatel: Eurosignal | My zase euroginal a je stabilní, že o něm ani nevíme :) |
---|---|