Rychlost.cz Články O2 v létě nabízí dvojnásobnou porci dat a nové produkty své vlastní značky

O2 v létě nabízí dvojnásobnou porci dat a nové produkty své vlastní značky

Autor článku: Jakub Janíček | 01.07.2024

Operátor O2 zdvojnásobuje počet dat v rámci balíčků Data naplno a nabízí tak neomezený internet po dobu 24 hodin až 10 dní v měsíci. Kromě toho představil kompaktní Bluetooth reproduktor O2 beam s dlouhou výdrží baterie a lokalizační čip O2 tag.

O2 v létě nabízí dvojnásobnou porci dat a nové produkty své vlastní značky

Léto je v plném proudu a s ním i touha užívat si slunce a zábavu bez omezení. A co by to bylo za léto bez možnosti sdílet své zážitky online, poslouchat hudbu u vody nebo mít o všem přehled i na dovolené? Operátor O2 přichází s lákavou nabídkou pro své zákazníky, která jim zpříjemní letní dny a zajistí bezstarostné surfování i zábavu.

Dvojnásobek Dat naplno: Neomezený internet po celé léto

Už třetím rokem je O2 5G síť hodnocena jako nejlepší v České republice a operátor se rozhodl tuto výhodu v létě ještě umocnit. Od 1. července do konce srpna si tak zákazníci O2 mohou užívat dvojnásobný počet Dat naplno, a to bez ohledu na den v týdnu.

Už nemusí hlídat datový limit a naopak mohou surfovat, streamovat videa, hrát online hry a sdílet své zážitky bez omezení po dobu 24 hodin až 10 dní v měsíci. Zákazníci si přitom sami vyberou, kdy chtějí Data naplno aktivovat.

Ať už se chystáte na výlet, potřebujete pracovat na cestách, nebo si chcete užít filmový maraton, Data naplno se přizpůsobí vašim potřebám. Aktivace je otázkou jen pár kliknutí v aplikaci Moje O2. Bonusové dny pak najdete v sekci Data naplno.

O2 představilo nové produkty ve své nabídce

K letní pohodě neodmyslitelně patří i hudba. Bez ohledu na to, jestli se chystáte na pláž, na piknik nebo jen tak relaxovat na zahradě, s přenosným Bluetooth reproduktorem O2 beam si užijete oblíbené melodie kdekoli.

Reproduktor se pyšní dlouhou výdrží baterie – na jedno nabití vydrží hrát až 25 hodin, takže vám hudba nedojde ani při celodenním výletě. Díky kompaktním rozměrům se O2 beam snadno vejde do kabelky, batohu i do kapsy.

Další novinkou v nabídce je lokalizační čip O2 tag. Stačí ho jednoduše spárovat s vaším iPhonem a máte přehled o tom, kde se nachází vaše cennosti. O2 tag je kompatibilní i s aplikací Apple Find My. Využití je opravdu široké – připevněte O2 tag na klíče, do peněženky, na kolo nebo na batoh a mějte jistotu, že vždy najdete to, co hledáte.

Hledáte rychlý a spolehlivý internet? Zadejte adresu a vyberte si.
Vyplňte adresu přípojky (ulice a č.p.):