Rychlost.cz Poskytovatelé připojení Eurosignal Hodnocení poskytovatele připojení

Eurosignal - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

65 % zákazníků doporučuje
Eurosignal
z celkem 18 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení Eurosignal poskytuje připojení přes bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika, kabelová tv. Tato firma má sídlo v obci/městě Praha 3 a poskytuje připojení v okresech Praha hl.m., Benešov, Beroun, Praha-východ, Praha-západ, Příbram. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 812 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí Eurosignal v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
12.11.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
23 %
+
Když zrovna funguje, tak funguje dobře (až 4Mb/s download) během bežného stahování.
-
Vetsinou nejde - velmi často padá, popř. jeho rychlost klesá na 40-100Kb/s při běžném stahování, což je opravdu málo.
Poté, co jsme s nimi problemy konzultovali, internet temer mesic fungoval stabilne..avsak bohuzel jen ten mesic, ted uz jsme opet tam, kde předtím.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.08.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
82 %
+
Optické připojení běží na své deklarované rychlosti kdykoli i během špičky.

Rychlé jednání a instalace.

Bez výpadků.
-
Cena tarifů, nicméně v přepočtu na Mbit skutečné rychlosti to nevypadá vůbec zle.

Technické detaily při stavební přípravě pro zavedení chráničky byly na pána na infolince příliš. Věcná domluva byla až s technikem.
Optické vlákno nemá konkurenci, prostě nemá. Zkuste optiku a už nic jiného chtít nebudete.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.07.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
41 %
+
chvilku to fungovalo dobre. Jdyz s nima telefonujete, jsou velmi pratelsti.
-
Nekompetentnost, 1 TCP stahovani totalne zahlti celou linku. Kdyz se jeden kouka na Netflix a druhej zacne neco stahovat, Netflix tim zastavi. ISP tvrdi, ze je to normalni chovani. Ne, neni to nornalni chovani!

Pisou si kladne hodnoceni sami na sebe, ve forech se sami sebe anonimne obhajuji.

Absolutne nekomunikuji. Kdyz se jim konecne dovolate, sladky hlas se vam pokorbe omluvi a slibi napravu. Tim to vsak skonci.
Mam z nich dojem, ze je to parta amateru co neumi spravne nastavit vlastni sit.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.04.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Odezva a rychlost.
Troubleshooting přes centrálu i technika v terénu.
Poměr cena / výkon.
Připojení nového či výměna starého zařízení za pár minut.
Stále zvyšuje rychlost připojení bez nárůstu na ceně.
Trvale zlepšují kvalitu svých sítí a zrychlují balíčky bez nárůstu na ceně. Při problému s hardwarem přijede technik a udělá troubleshooting zdarma pokud zákázník nemá zájem problém vyřešit, nice neplatí. Výměna zařízení trvala cca 15 minut. Ve špičce není znát pokles rychlosti ani odezvy, čemuž pomohlo natažení nové datové páteře skrz Mníšek pod Brdy. Nemohu nic vytknout byl problém s připojením kvůli staré anténě, technik přijel vyměnil anténu za novější/rychlejší a jako odezvu jel k vysílači kde také vyměnil anténu za novější, platili jsme pouze za náš přijímač.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
22.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
90 %
+
Vstřícnost techniků. Rychlosti odpovídají,není to 'až 10 Mb/s' je to
10 Mb/s
-
Odezva hotline je pomalejší
Internet od Eurosignalu nám taky kulhal, po kontaktování jejich hot line jsme se dozvěděli, že máme nejspíš zastaralé zařízení. Domluvili jsme si návštěvu technika a po výměně antény to šlape jako hodinky.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.12.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
57 %
+
- Rychlost co je ve smlouvě vážně dodrží.
-
- Velice časté problémy se zhoršenou kvalitou linky
- Technická podpora snad vůbec nic neřeší a hlavně vůbec nekomunikuje se zákazníkem
-Poměr cena/kvalita/rychlost je špatná
Bohužel nemám adekvátní alternativu tak nemám kam přejít, ale pokud máte tu možnost tak bych doporučoval přejít.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.12.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
38 %
+
- dostupnost v mé lokalitě
-
- rychlost málokdy dosahuje placených hodnot
- nulová komunikace se zákazníkem
- opakované servizní zásahy
- cena služeb neodpovídá kvalitě
Cca jeden měsíc bylo připojení na hranici použitenosti respektive nepoužitelné akorát na stažení pošty. Musel jsem platit LTE, abych mohl vůbec dál podnikat. Odeslal jsem stížnost a požadavek na kompenzaci (neplacení když služba nebyla poskytována dle smlouvy) na dva obchodníky a potom i na jednoho z majitelů. Po 3 měsící naprosto nulová reakce. S takovou mírou ingnorace zákazníka jsem se ještě nesetkal. Máte-li jinou možnost připojení, zvažte ji.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.03.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
42 %
+
Internet je absolutně dostačující, jak na filmy, yt, mail, cokoli.
-
Stabilita
Jakožto hráč CS:GO na vysoké úrovni potřebuju net stabilní, tady se toho opravdu nedočkáte. Pokud ve chvíli co hrajete neděláte nic jiného net stačí, (docela dlouho byl bez problémů), avšak, poslední týden má net neuvěřitelné množství microping lagů, že kompetetivní hra je nepřípustná. to si radši pustím hotspot na telefonu.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.06.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
46 %
+
Pokud nedochází k výpadkům připojení, pak společnost rozhodně dodržuje rychlosti stahování a odesílání dat v plné výši. Nikdy jsem nepozoroval pokles rychlosti z důvodu agregace.
-
Pomalé řešení problémů, špatná komunikace. Dohodnete se s pracovníkem infolinky, že se vám někdo ze společnosti (technik / pracovník infolinky) ozve (bohatě by stačilo e-mailem), jakmile bude znát bližší informace o problému, ale nedočkáte se.
V některých případech již vztahovačný tón pracovníka infolinky / technika automaticky svalující vinu na vás (restartoval jste router a podobné rutinní dotazy tónem, který zákazníkovi podprahově sděluje, že o problému nic neví a že je chyba pravděpodobně na jeho straně).
Za ceny tohoto poskytovatele bych si představoval daleko kvalitnější technickou podoru.
I na optikcé síti bohužel dochází k relativně pravidelným výpadkům, z toho dva již byly delší než jeden den.
Rychlost připojení přes Wifi bych nedoporučoval, přiliš nízká rychlost v porovnání s konkurencí, zláště pak upload.
Moje pocity vzhledem k Eurosignalu jsou rozporuplné. Na jednu stranu poztivní co se týká stabilní rychlosti připojení, žádné kolísání rychlosti z důvodu agregace. To je velké plus. Ovšem výpadky oběma jak poskytovateli tak zákazníkovi podrážejí nohy. Za nestandardně vyšší cenu připojení bych si představoval vyšší kvalitu a rychlost servisních zásahů, zvláště pak v optické síti.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.04.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
98 %
+
- skvělý ping
- staraj o síť, opravy, navýšení rychlosti
- technici jezdí vcelku rychle
-
- lehce dražší, ale vyplatí se
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
27 %
+
Instalaci zvládli rychle.
Líbí se mi systém předplácení na půl roku dopředu se slevou.
-
Před měsícem jsem psal na linku, dosud mi nikdo neodpověděl.
Rychlost a stabilita je značně kolísavá, je třeba si zvyknout na to, že internet někdy prostě nejde (o Vánocích, když vanul vichr) nebo je rychlost značně snížená (jak třeba teď na polovinu). Takže zapomeňte na vizuální volání přes skype, zprávy jsou spolehlivější...
Kéž by dopadly pro ČR dotace a Eurosignal by dostal konkurenci - optiku do domu. Budu fakt strašně rád, až tohle amatérské připojení budu moci vyměnit.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.07.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
67 %
-
kolísavá rychlost připojení, cenově ve srovnání se západní Evropou až o 50% dražší
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.12.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
rychlost zrizeni sluzby, pokud je vse v poradku tak velice solidni rychle pripojeni, skvela agregace a velmi slusny upload.
-
Bohuzel obcas dochazi k vypadkum pripojeni pres WiFi 5GHz. Zpravidla pak v tu nejmene vhodnou chvili :-)
Nicmene vzhledem k zapeklitemu umisteni obydli, neni v tuto chvili lepsi alternativa pripojeni. Idealni by byla optika, snad se jednou dockame i u nas na vesnici :)
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.02.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
80 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.11.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
58 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.06.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
85 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.03.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace