Rychlost.cz Fórum Všeobecná diskuze o různych typech připojení Lze sirit ADSL Extreme od O2 dalsim lidem ?

Lze sirit ADSL Extreme od O2 dalsim lidem ?

Lze sirit ADSL Extreme od O2 dalsim lidem ?

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od mmike
příspěvků: 145
IP: (zobrazit)

Lze sirit ADSL Extreme /bez FUPu/ od O2 dalsim lidem ?

Jde o situaci kdy v dane lokalite je k mani jen adsl /nebo edge,skutecne nic jineho/ a tak zpristupnit net aspon par zajemcum.

samo ze by dotycni platili urcitou sumu co by pokryla naklady,takze vlastne sireni netu za uplatu da li se to tak rici.

jako vim o dost pripadech kdy si clovek koupil 4mbit a rozprodal to s klidem 15 lidem a jeste na tom vydelal...

Nedela mi problem bez optani to adslko sirit dal,jen bych radeji na to sel legalni cestou,je li ne prilis komplikovana desitkami podminek a formularu.

diky
MMike

 
od frantisek
příspěvků: 86
IP: (zobrazit)

<span style="color:#00BF00">VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB, VČETNĚ KONVERGENTNÍCH SLUŽEB, ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM PEVNÝCH A MOBILNÍCH SÍTÍ SPOLEČNOSTI Telefónica O2 Czech Republic, a.s.

--------------

4.11 Zákazník je oprávněn umožnit využití Služby i jiné osobě. Jeho odpovědnost vyplývající z využívání Služby, včetně povinnosti platit vyúčtované ceny však není tímto dotčena.

4.12 Zákazník je oprávněn umožnit užití Služby Uživateli a/nebo třetí osobě za úplatu pouze s předchozím písemným souhlasem Poskytovatele. Žádost Zákazníka o souhlas bude Poskytovatelem vyřízena nejpozději do 6 měsíců ode dne doručení žádosti Poskytovateli.

----------------
Zdroj:

http://www.cz.o2.com/file_sup/313008/C_SMLDOCS_VSPOD_01032007_web.pdf

----------------

Tedy řečeno jinak, bezúplatné sdílení služby je legální, úplatné sdílení služby bez předchozího písemného souhlasu Telefónica O2 je ilegální.</span>

 
od mmike
příspěvků: 145
IP: (zobrazit)

no takze pohoda,udelam lokalni sit,za jejichz chod se bude platit prispevek a internet v ni bude siren zdarma :o) a je to.

MMike

 
od kremilek
příspěvků: 10
IP: (zobrazit)

On uz samotny problem byva v tom, ze se od nekoho vybiraji penize za neco.At uz je to za pristup k netu, nebo za pristup k mistni siti. to je pak otazka pro financni urad, kde se zrejme jedna o kraceni dani a nedovolene podnikani.To, ze se vybira za pristup k mistni siti, by melo byt jasne uvedeno v provoznim radu site. Clovek nikdy nevi, ktery &quot;dobrak&quot; ho bonzne, lidi jsou bohuzel ruzni :(

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

No on neni jediny problem v podminkach O2. Jakekoliv poskytnuti internetu nekomu mimo vlastni domacnost je telekomunikacni sluzba, podlehajici registraci CTU

 
od mmike
příspěvků: 145
IP: (zobrazit)

ono kdyby kazdej kdo siri net mel bejt reglej u CTU + platit nejaky dane apod.,jejejeje z meho okoli by to byli aspon 3 lidi co maji svoji malou sit pro par lidicek a v klidu jedou...

v lokalite kde bych chtel plan snad realizovat,jeje tam nezavita jak je rok dlouhy ani policie natoz nejaky CTU :o))) je to pomalu bohem zapomenuta oblast,coz vyhovuje v podstate.

MMike

 
od mmike
příspěvků: 145
IP: (zobrazit)

no ono zase CTU rika,ze pokud existuje nejake spojeni mezi par lidmi a nefiguruje tam zadne placeni za tento provoz,pouze se musi dodrzet limity vysilani v pouzivanych bezlic.pasmech,tak je vse ok a pohoda.

Je to prosty,bude existovat spojeni rozumeno mala sit a oficialne se nebude platit nic,hotovo.

Co je neoficialni to uz je druha strana mince :o)

MMike

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.