od smazáno IP: (zobrazit) | <b>Rozhoduji se o zřízení internetu a neumím si vybratmezi O2-UPC.Mám zjem o 2048Mb a nevím když si zřidím od UPC jaký TV program musím mít spuštěný a co stojí aby to bylo vyhovující pro 2Mb.O2 nabízí 2Mb/128 kb/s s pevnou Ip a FUB 3GB,UPC má 2048/256 kb/s 10GB ale nemá pevnou IP adresu.Nemužu mít problém se stahováním.Nyní mam net taky bez pevný od T-Mobile Basic a na Rapidu mi to vždycky někdo vyfoukne.Jsem dostupný jak pro O2 (neplatím pevnou)tak i pro UPC (nemám spuštěné programy)Vysvětlí mi to někdo? a zaroveň prosím o porovnání cen i s DPH (kompletní poplatky za mněsíc)-a hlavně skušenosti.Poraďte.Dík |
---|---|
od mmike příspěvků: 145 IP: (zobrazit) | stahujes ? mam na mysli P2P apod. jestli ano,vem spise no limit ADSL od O2,mesicne to je 1069kc za 2048/128.Rychlost neni garantovana ale i kdyby to jelo aspon pulkou,tak nonstop 1Mbit taky nasosa pozehnane dat,za mesic az 43GB.Pevnou IP dostanes gratis od O2 co vim. U UPC za 475kc sosnes rychle 10GB a pak padas prudce na hubu resp.na sneka 64/64kbit. Ohledne TV nabidky u UPC nevim jak se veci maji...ale nepotrebujes li ju,neni moc co resit,moje rada je bez do O2,resp.si kdyztak zavolej Bluetonum jde li mit net od nich,cena by pak byla nizsi a samo ze bez FUPu. takze tak |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | No myslím si ,že To co si tu napsal je kravina . O2 bych nedoporučoval , protože až do 4Mbit/s je stále FUP ... já mám 2Mbit/s FUP (blokace neboli snížení rychlosti interneru po překročení datováho limitu max. limit stazenych i odeslanych dat 10GB) kde po prekroceni datoveho limitu rychlost stahovani pada na cca. 8kbit/s . Při rychlosti 4Mbit/s je datovy limit priznivejsi -20GB ale pokud chce nekdo stahovat tak ani toto moc nedoporučuji - bez FUP jsou až vyšší rychlosti např 8Mbit/s ale to by vyšlo dost draho ... ono 10GB nebo 20GB nepřipadá moc ale pitomé icq a skype ti postahuje dost ... semtam neco sosnes ty a zapaříš si hru po netu což je taky narocne na odesilani dat ... a v polovine mesice uz jen cekas do 1. dne dalsiho mesice aby ti sel net zase rychle abys nemusel cekat 4 minuty nez se podivas na mail .. Tvůj příklad zde měl být spíš o O2 a ne o UPC . UPC sice jeste nemam ale az vyprsi rocni smlouva s O2 tak prejdu na UPC,od známých vím o UPC dost a určitě do toho pujdu . Sice si budu i od nich muset poridit vysokou rychlost ale bude me to stat mene nez u O2. Popř. můžeš poradit nějakého jiného kvalitního poskytovatele internetu ale kdyz uz O2 nebo UPC tak UPC nebude prinejlepsim horší protože to už snad ani nejde. |
---|---|
od adam moderátor | U O2 ADSL je predevsim problem v uploadu, at uz nelimitovana 2048/128 nebo limitovana 4096/256 ho ma malej. A po aktivaci FUP po 20GB ti to spadne na 128/128. Ja osobne bych sel do UPC kdybych mel tu moznost. Ted co posloucham casto inet radia ten trafik jde velmi rychle nahoru. |
---|---|
od becvys příspěvků: 16 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Laďa</legend>Rozhoduji se o zřízení internetu a neumím si vybratmezi O2-UPC.Mám zjem o 2048Mb a nevím když si zřidím od UPC jaký TV program musím mít spuštěný a co stojí aby to bylo vyhovující pro 2Mb.O2 nabízí 2Mb/128 kb/s s pevnou Ip a FUB 3GB,UPC má 2048/256 kb/s 10GB ale nemá pevnou IP adresu.Nemužu mít problém se stahováním.Nyní mam net taky bez pevný od T-Mobile Basic a na Rapidu mi to vždycky někdo vyfoukne.Jsem dostupný jak pro O2 (neplatím pevnou)tak i pro UPC (nemám spuštěné programy)Vysvětlí mi to někdo? a zaroveň prosím o porovnání cen i s DPH (kompletní poplatky za mněsíc)-a hlavně skušenosti.Poraďte.Dík</fieldset> Prvni co bych udelal a mozna jsi to udelal najdi si alternativy UPC taky neni vsechno vse se musi porovnat ale nechci delat zbytecne chytryho mozna pro nekoho ja mam treba wifi 2/2mbit za 600kc a bez fupu coz neni zase tak spatna cena a problemy s wifi skoro zadne az na par vypadku presneji receno 1 5 minutovy za 2 mesice .Urcite bych nevolil O2 to uz radeji opravdu to upc. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>becvys</legend><fieldset><legend>Laďa</legend>Rozhoduji se o zřízení internetu a neumím si vybratmezi O2-UPC.Mám zjem o 2048Mb a nevím když si zřidím od UPC jaký TV program musím mít spuštěný a co stojí aby to bylo vyhovující pro 2Mb.O2 nabízí 2Mb/128 kb/s s pevnou Ip a FUB 3GB,UPC má 2048/256 kb/s 10GB ale nemá pevnou IP adresu.Nemužu mít problém se stahováním.Nyní mam net taky bez pevný od T-Mobile Basic a na Rapidu mi to vždycky někdo vyfoukne.Jsem dostupný jak pro O2 (neplatím pevnou)tak i pro UPC (nemám spuštěné programy)Vysvětlí mi to někdo? a zaroveň prosím o porovnání cen i s DPH (kompletní poplatky za mněsíc)-a hlavně skušenosti.Poraďte.Dík</fieldset> Prvni co bych udelal a mozna jsi to udelal najdi si alternativy UPC taky neni vsechno vse se musi porovnat ale nechci delat zbytecne chytryho mozna pro nekoho ja mam treba wifi 2/2mbit za 600kc a bez fupu coz neni zase tak spatna cena a problemy s wifi skoro zadne az na par vypadku presneji receno 1 5 minutovy za 2 mesice .Urcite bych nevolil O2 to uz radeji opravdu to upc. </fieldset> |
---|---|