O2? už nikdy..

Toto téma diskuze se týka poskytovatele připojení O2, zobrazit všechna témata v diskuzi o O2.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od zeretka
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

Mám už rok od O2 internet. Platíme asi 815kč měsíčně a měla by to být rychlost 1Mb, ale kdekoliv se připojím tak se mi to připojuje rychlostí 115kb/s. Nedávno jsme se přestěhovali a ze začátku mi šel internet jako dřív, ale pak se to zhoršovalo a dneska jsem už vůbec neměla signál. Pak jsem si dělala test rychlosti a ukázalo mi rychlost mého internetu 45Kb/s což je docela dost pomalý. Mám zavolat do O2 a zeptat se jich jestli s tím budou něco dělat, nebo mám doufat v lepší budoucnost? Myslím, že lepší budoucnost s O2 nebude...

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Ta rychlost stahování je normální- 1M=120Kb/s.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

1Mb = 1mega bit!!! nikoli byte = 1.000.000 bitu = 1.000.000/8 tj 125.000 = 122 kB (125.000/1024)

Z toho co jsem napsal je snad jasne ze 1Mb = 122kB a pozor na jednotky - male b znamena bit coz je jedna osmina bytu a mnozstvi kilo = 10^3 (deset na treti) a mega = 10^6 (deset na 6). Velke B je byte a velikosti kilo, mega, giga nejsou udavany v mocninach desitky ale cisla 2. Takze

1kB= 2^10 B = 1024 B
1MB = 2^20 B
1GB = 2^30 B

a tak dale. Bohuzel nekde pracuji diletantni kteri oznaceni jednotek spravne nedodrzuji a matou tak ostatni (nekdy umyslne).

Jinak zde na Rychlost.cz jsou veliciny uvadeny tak jak maji byt jen kilo byte je pro 1000 bytu misto 1024. Ale jinak je to v poradku.

Takze pokud pisete ze mate zmerenou rychlost 45kb/s zde na Rychlost.cz tak se jedna opravdu o kb a tudiz je to podstatne mene nez byste mela mit. Asi pouzivate GPRS/EDGE a v tom pripade z vaseho prestehovani plyne ze ve vasi lokalite je vice uzivatel GPRS a pasmo sdilite s jinymi.

Zkuste se na O2 obratit

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Nevíte co mám udělat, když mi net už skoro 2 roky jede kolem 7kB/s. A to to O2 už 2x zrychlovyli?

Download: 59.54 kbit/s (7.44 kB/s)
Upload: 82.91 kbit/s (10.36 kB/s)
Web odezva: 52.6ms53.3ms54.7ms
Stabilita: 47.6 %

Vůbec to nechápu. Nikdy jsem nepřetáhl limit ani nic podobného a jede to jak posrané. A když jim napíšu, tak mi vždy odpoví na úpně něco jiného co mi je na ho*no. Nevíte co bych měl udělat aby mi to zrychlili?

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

možná by stálo za to upřesnit jaké připojení používáte. ADSL, CDMA, EDGE, GPRS? Všechny tyto technologie O2 nabízí...

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tato rychlost (115) se předpokládám ukazuje hned po připojení vravo dole v oznamovací oblasti. Vězte, že to není rychlost připojení ale rychlost portu. Ta je naprosto dostatečná pro technická maxima O2 CDMA připojení. Tato rychlost se dá změnit v programu Easy Wireless Net. Mimochodem vámi naměřená rychlost je určitě nad průměrem CDMA připojení.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Milá slečno, nebo co to jste za hloupé stvoření, soudím dle nicku, podívejte se první na smlouvu jaký máte tarif, potom se něj podívejte na stránkách o2 jakou máte mít rychlost a pak tady něco pište že o2 už nikdy nebo další takové sračky. Že vám to píše v počítači 115kb/s neznamená že vám to tak jet musí, je to rychlost portu, jak už zde někdo uvedl, a jelikož dle tohoto poznatku máte zcela určitě GPRS, tak rychlost 45kb/s je luxus, tak co si sakra stěžujete, ja jsem byl rád že jsem měl 40kb/s a neposral jsem se z toho. A jestliže chcete něco rychlejšího tak si pořiťe ADSL, jestliže není v dosahu, tak třeba UPC. Ale nepište tady prosím vás že O2 už nikdy, internet mám od nich už od dob vytáčeného připojení přez GPRS až k ADSL a nemůžu si stěžovat. Ani jednou mi to nespadlo a jede to jak má, dokonce mě i nějaký ten měsíc v roce potěší, že jim nejde FUP, takže stahuju třeba i 50GB za měsíc plnou rychlostí, a na to že mam FUP 3GB tak je to velmi slušné. Neznalost neomlouvá a debilní kecy nesnáším, ověřte si info a pak mektejte.

 
od ehud
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

<span class="t-red">Jdi raději do wifi pokud to jde.Já to mám a jsem spokojen.Rychlost je od 800 až do 1,9.Tak není co řešit a abez omezení......Sokolovsko Wolf net...bez problémů::::::::::::

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

O2 už mám asi rok vsechno slo v pohode mel jsem naky 2M a v květnu mi psali že budou zrychlovat na 4M a od ty doby mam furt 1M furt to pada O2 už nikdy přechazim k někomu jinymu!!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

zdravim,

nevim co vas tak naprdlo ze urazite pravdepodobne zenu.Internet a komunikace s O2 neni zadny med a pokud tomu clovek norozumi tak je v prdeli prilis pomaly net je na hranic funkcnosti a nemeli by ho lidem nabizet v eu to maji gratis a plati od 1Mb .Znam lidi co maji cdma a beha hodne pomalu resi to uz rok a jen a jen plati.

Jinak diky za prispevek

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

O2 má bezplatnou linku na rozdíl od ostatních společností a operátoři problém vždy vyřeší.800123456

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

O té jejich lince 800123456 si nechte zdát, tam jsou takový analfabeti. Už přes měsíc s nimi řeším neustálé NEOPRAVNĚNÉ uplatňování FUPu u mého tarifu <u>O2 internet mobil 1024 plus</u>.

 
od becvys
příspěvků: 16
IP: (zobrazit)

Je to bohuzel pravda Kdyz problem vetsinou odkazuji na placenou linku datovych techniku. Nezbyva nic jineho nez hledat ten spravny signal bohuzel .A volat nekam nema opravdu smysl a spis hledat ruzna fora a brat to s rezervou. Snad bude lepe

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

S tím O2 už nikdy dá se řict že souhlasím. Protože opravdu není ta rychlost co uvádí jednak na svých stránkach tak jednak ve smlouvě. Bohužel pravda je ta že sicew uvádí až 6Mb ale vždy mám tech 3-4Mb a pořád s ebrání tím že tam mají to slovíčko až tak zbytečně tak okrádají lidi kteří musí platit tu rychlost až 6Mb (950,-) proto jsem od O2 odešel a pořídil jsem si připojení od jineho poskytovatele kde mám tež sice 3-4 Mb ale už jew to o polovinu levnější proto youhlasím o2 nikdy. možná časem až začnou udávat pravdivé údaje

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>C.Ronaldo</legend>Milá slečno, nebo co to jste za hloupé stvoření, soudím dle nicku, podívejte se první na smlouvu jaký máte tarif, potom se něj podívejte na stránkách o2 jakou máte mít rychlost a pak tady něco pište že o2 už nikdy nebo další takové sračky. Že vám to píše v počítači 115kb/s neznamená že vám to tak jet musí, je to rychlost portu, jak už zde někdo uvedl, a jelikož dle tohoto poznatku máte zcela určitě GPRS, tak rychlost 45kb/s je luxus, tak co si sakra stěžujete, ja jsem byl rád že jsem měl 40kb/s a neposral jsem se z toho. A jestliže chcete něco rychlejšího tak si pořiťe ADSL, jestliže není v dosahu, tak třeba UPC. Ale nepište tady prosím vás že O2 už nikdy, internet mám od nich už od dob vytáčeného připojení přez GPRS až k ADSL a nemůžu si stěžovat. Ani jednou mi to nespadlo a jede to jak má, dokonce mě i nějaký ten měsíc v roce potěší, že jim nejde FUP, takže stahuju třeba i 50GB za měsíc plnou rychlostí, a na to že mam FUP 3GB tak je to velmi slušné. Neznalost neomlouvá a debilní kecy nesnáším, ověřte si info a pak mektejte.</fieldset>

Nechápu jak se někdo může vyjedřovot tak vulgární způsobem. To máte nějaký požitek z těch urážek? Je mi vás líto.

Karel.

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.