od smazáno IP: (zobrazit) | Ahoj Sem připojenej přes adsl Internet Expres (externí modem, úžasný to Sagem Fast 840 :) a pořídil sem si noťas (vestavěný modem Motorola SM56 Speakerphone), kterej bych rád taky připojil na net... Technik O2 mi řekl, že to propojit přes tyhle modemy nejde a ani když si seženu ještě jeden Sagem tak si nepomůžu. Prosím o radu, jaký možnosti mám a co by bylo nejlepší. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Zbyňa:08.01.2007 15:21</legend>Ahoj Sem připojenej přes adsl Internet Expres (externí modem, úžasný to Sagem Fast 840 :) a pořídil sem si noťas (vestavěný modem Motorola SM56 Speakerphone), kterej bych rád taky připojil na net... Technik O2 mi řekl, že to propojit přes tyhle modemy nejde a ani když si seženu ještě jeden Sagem tak si nepomůžu. Prosím o radu, jaký možnosti mám a co by bylo nejlepší.</fieldset> SM56 můžeš použit na vytáčené připojení, to je na prd nejjednodušší je strčit kabel/USB/ ze Sagemu do NB nainstalovat ovladače a JE TO. Jestli ale chceš propojit NB a PC a sdílet na obou internet musiš si vytvořit nějakou síť.Zdraví jiri |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>jiri:09.01.2007 17:20</legend><fieldset><legend>Zbyňa:08.01.2007 15:21</legend>Ahoj Sem připojenej přes adsl Internet Expres (externí modem, úžasný to Sagem Fast 840 :) a pořídil sem si noťas (vestavěný modem Motorola SM56 Speakerphone), kterej bych rád taky připojil na net... Technik O2 mi řekl, že to propojit přes tyhle modemy nejde a ani když si seženu ještě jeden Sagem tak si nepomůžu. Prosím o radu, jaký možnosti mám a co by bylo nejlepší.</fieldset> SM56 můžeš použit na vytáčené připojení, to je na prd nejjednodušší je strčit kabel/USB/ ze Sagemu do NB nainstalovat ovladače a JE TO. Jestli ale chceš propojit NB a PC a sdílet na obou internet musiš si vytvořit nějakou síť.Zdraví jiri</fieldset> Jo, chci připojit na net oba. Samotnej by nebyl problem... jak říkáš. Asi mi nic jinýho nezbyde než síť. Nemůžu aspoň koupit do PC adsl modem kombinovanej s wifi a na NB že bych frčel bez kabelu? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Nejjednodušší a nejspolehlivější je propojení kříženým UTP, no ale pokud má NB wifi, karta do PC se dá pořídit okolo 500,- a poznáš kouzlo bezdrátu. Jiri. |
---|---|