od smazáno IP: (zobrazit) | Doporučtě prosím připojení pro Kroměříž Vážany. Do wifi se mi ale nechce, přijde mi pomalý. Zatím uvažuji o Premium od ČRa. Díky |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Hana:29.11.2006 13:56</legend>Doporučtě prosím připojení pro Kroměříž Vážany. Do wifi se mi ale nechce, přijde mi pomalý. Zatím uvažuji o Premium od ČRa. Díky</fieldset> zalezi jakou rychlost chcete, mne moje 2 - 3 Mbps co mam pres wifi vcelku postacuje jinak dost casto visim aj na cdma, rychlost 100-500 kbps ale nestezuju si, vetsina lidi chce vyssi rychlost protoze se chteji akorat vytahovat pred ostatnima nebo tahat filmy a jiny nelegalni obsah nerikam ve 100%, ale v 99% ano |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | zalezi jakou rychlost chcete, mne moje 2 - 3 Mbps co mam pres wifi vcelku postacuje A koho máte jako poskytovatele? Já to potřebuji na trvalou práci z domova. Díky |
---|---|
od pavel příspěvků: 69 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Hana:29.11.2006 13:56</legend>Doporučtě prosím připojení pro Kroměříž Vážany. Do wifi se mi ale nechce, přijde mi pomalý. Zatím uvažuji o Premium od ČRa. Díky</fieldset> Ty ČRa nevypadají vůbec špatně také o tom uvažuji.Teď jsem u Helemika.Dřív to bylo super ale teď se velmi pohoršili.Chvíli počkám a jestli se to nezlepší půjdu jinam.četl jsem nabídku RČa a je to docela dobrý. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Můžu jen potvrdit,že se helemik v Kroměříži šíleně pokazil,pokud si člověk stěžuje,nikdo z nich není ochotný se podívat k zákazníkovi a zjednat nápravu.Poraďte,prosím vás,jak od nich odejít a kam.Moc děkuju |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>petr07:01.12.2006 21:39</legend>Můžu jen potvrdit,že se helemik v Kroměříži šíleně pokazil,pokud si člověk stěžuje,nikdo z nich není ochotný se podívat k zákazníkovi a zjednat nápravu.Poraďte,prosím vás,jak od nich odejít a kam.Moc děkuju</fieldset> Jsem taky u helemika, ta kvalita poslední dobou=katastrofa!!! Co poslední dobou, už tak půl roku. Čra jsme s případnou objednávkou kontaktoval 2x během 14dnů ale dodnes se mě nikdo neozval. Doporučuji projít fórum na dsl.cz. Po zkušenostech s helemikem budu velice rád když se vrátím k O2. Cena O2 je sice vysoká díky paušálu, Fup atd. ale každý ať si přebere jak kvalitní připojení chce mít. V případě výpadku jsem je měl na druhý den doma, po 3 roky snad 3 výpadky v nočních hodinách o kterých mě dopředu informovali. Pánové z helemiku, proberte se!! |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | tak na stezovani si na helemik je to jina sekce, a sice http://forum.rychlost.cz/dotaz/2005-10-20-102-helemik-internet-kromeriz/ Pokud vim, tak ČRa jsou v Kromerizi jen na malym uzemi, kolem atletaku.... Takze nekde ve Vazanech bych s tim vazne nepocital... Helemik je vazne shit, stejne jako Antagiro (stejnej clovek...), taky bych nedoporucoval poskytovatele typu JIPE COMP, Keynet atd...Doporucoval bych CYRILEK.NET (pokud mate pokryti) nebo KmNet s.r.o. (pokud mate pokryti) nebo jeste 802.cz ... Ja mam WSC Net...(www.chropnet.wsc.cz) a jsem spokojenej....rychlost sice mala, ale vypadky zadny, pingy do 30 ms... Ale jinak rychly a levny pripojeni v KM neni... Znam par lidi, co jsou treba u Helemika a slape jim to fakt dobre, ale vetsina nadava... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Jsem z KM-Slovan a uz v baraku 2 lidi Helemika maji, ale ja jsem po tehle debatach zmaten. Takze dle vasich odpovedi zalezi na lokalite? Nekde to jede dobre a nejde to stoji za....??? Ten Helemik je drahej,ale zas nema datovy limity. ViaMedia a KMNET maji datovy limity. Nejlepsi by byl v KM Avonet nebo InterNext - 250 za mesic,bez datovych limitu, ale chteji min 3-4 lidi v baraku mit pripojeny,jinak nehcteji. Co ted,nechcu se Helemikovi upsat na rok a pak byt nespokojenej.Sakra,jak z toho ven... Budu rad,kdyz nekdo napise. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Fanin:16.12.2006 10:49</legend>Jsem z KM-Slovan a uz v baraku 2 lidi Helemika maji, ale ja jsem po tehle debatach zmaten. Takze dle vasich odpovedi zalezi na lokalite? Nekde to jede dobre a nejde to stoji za....??? Ten Helemik je drahej,ale zas nema datovy limity. ViaMedia a KMNET maji datovy limity. Nejlepsi by byl v KM Avonet nebo InterNext - 250 za mesic,bez datovych limitu, ale chteji min 3-4 lidi v baraku mit pripojeny,jinak nehcteji. Co ted,nechcu se Helemikovi upsat na rok a pak byt nespokojenej.Sakra,jak z toho ven... Budu rad,kdyz nekdo napise. Km-Slovan...hmm mozna www.mojewifi.net ... maji na Slovane vysilac... |
---|---|
od jiri-matous příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Máte problémi s Internetem?Malá rychlost,Slábý dosah Wifi !máme řešení rychlý internet 8MB od O2 + digitální televize start 11 programů bez Závazku stačí napsat na email jmatu@seznam.cz a domluvíme se .Internet nepádá je stabilní a strašně jednoduchá instalace.Jsme partneři O2. A navíc 1 měsíc zdarma |
---|---|
od psp822 příspěvků: 396 IP: (zobrazit) | Di do prdele ty dílere víš stejne jako ja že to jede na hovno pokud si pořídíš televizi tak ti rychlost klesne o 300kB a uploud ani nemluve 32 max 90Kb/s a pokud ste dál jak 3 km od ustředny tak si ani neskrtnete jinak nevim co maj vsichny proti Wifi pokud je dobrý poskytovatel tak z rychlosti se da vytáhnou s RB a 22db parabolkou v pohodě 20 Mbit tam i zpět a ping okolo 10 ms I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Jo jo, O2 je nutno propagovat jakýmkoli způsobem ! |
---|---|