od smazáno IP: (zobrazit) | to bartama: Eurnet. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | díky , ale od euronetu pokrytí nemáme , výhled nemáme ani na jednu stanici |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ahoj Dobrý den Můžete mi poradit chci internet v chrastavě bylím pod ovčí horou(ovčákem).Už jsem obvolal pár firem ale nikde nemám vizuelní kontakt.Jedině na vysílač na bílokostelecký nad dálnicí, ale nevím jestly tam někdo poskytuje inetrnet.Prosím jsem zoufalý.díky Tonda |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Tondo: ADV Net tam ma vysilac. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | to Skramusky: www.innet.cz |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | ADVnet - tel. 480 000 000 - pracovni dny 8.30-12 a 13-16.00, promereni zdarma |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Co ma spolecneho vitr a sila signalu? :( |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | to Vecernicek: Vzhledem k tomu, že elektromagnetické vlnění se šíří ve vzduchoprázdnu, nemají společného nic. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Nabidka na strankach vikinetu nevypada zle... jake mate konkretne zkusenosti s vikinetem a jeho 5ghz wifinou, resp. s proklinanym bohacem? v cem konkretne lze a podvadi? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Jirka278</legend>A ten podvodnik v mnisku se urcite jmenoval Daniel Bohac,ze??Koukam,ze ten kripl podvadi cele liberecko..</fieldset> Já nevim.Co názor,to se různí.Já jsem u něj napojený taky,zaplatil jsem si dražší a rychlejší konektivitu,ale jsem nadmíru spokojený.Jo kdo šetří pak spláče.Neříkám,že by neměl výpadky občas,ale jinak jede bez problémů.A to bydlím v Osečné. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Jirka278</legend>Tondo: ADV Net tam ma vysilac.</fieldset> Jinak u ADV jsem byl taky.Nejen,že se mnou zacházeli arogantně,když jsem si objednával internet a měsíc si mě přehazovali jako horký brambor,ale když mi už po měsící,kdy jsem tam neustále volal,že připojení opravdu potřebuji a to nutně,přišel technik a zapojil to,tak to pak stálo zato.Výpadky,zase reklamace a arogance.Jednou to šlo.podruhé ne.To asi jak se pánové vyspali zrovna a vůbec.Když jsem chtěl vypovědět smlouvu,tak jsem se pomalu bál o život,jak "mile" se tvářili.V té době jsem bydlel ještě blízko centra Liberce.tuto zkušenost mám půl roku nazpět.Pro ostatní. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | A v Osecne jste pripojen od pana Bohace?? Jak Vam pripojeni funguje? <fieldset><legend>Romanak</legend><fieldset><legend>Jirka278</legend>A ten podvodnik v mnisku se urcite jmenoval Daniel Bohac,ze??Koukam,ze ten kripl podvadi cele liberecko..</fieldset> Já nevim.Co názor,to se různí.Já jsem u něj napojený taky,zaplatil jsem si dražší a rychlejší konektivitu,ale jsem nadmíru spokojený.Jo kdo šetří pak spláče.Neříkám,že by neměl výpadky občas,ale jinak jede bez problémů.A to bydlím v Osečné.</fieldset> |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Já jsem spokojený.Internet jede a oproti předchozí zkušenosti je to nesrovnatelné.Kdykoliv mám nějaký problém,tak zavolám na kontaktní číslo,kde se dovolám přímo na pana Boháče,nebo jeho asistentku a nejdéle do hodiny je vše v pořádku.Většinou i dříve.Každý se mnou jedná slušně a korektně.Tady alespoň vím,za co platím.A platím rád. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Romanak</legend>Já jsem spokojený.Internet jede a oproti předchozí zkušenosti je to nesrovnatelné.Kdykoliv mám nějaký problém,tak zavolám na kontaktní číslo,kde se dovolám přímo na pana Boháče,nebo jeho asistentku a nejdéle do hodiny je vše v pořádku.Většinou i dříve.Každý se mnou jedná slušně a korektně.Tady alespoň vím,za co platím.A platím rád.</fieldset> Proboha už přestaňte tomu člověku dělat reklamu... Kdo ho zná,ví o co jde.... A sekretářku,že má??? Ha ha ha..tak to je vtipné... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>bartama</legend>ahoj,chci se zeptat jestli někdo nevíte jaká firma by mohla poskytovat internet z býlím kostelem nad nisou , kousek před dolní suchou , díky za odpovědi ????????</fieldset> Dobrý den. V Chrastavě a Bílém Kostele je nově možnost bezdrátového připojeni k internetu od firmy a-net Liberec. Stačí zavolat a domluvit si přeměření signálu, které je zdarma a přímo s technikem se na místě domluvit na podrobnosti a realizaci. Zřízení připojení je za 3.000,- vč DPH. Připojení je neomezené daty i časem. Na výběr jsou tři tarify: 1Mbps - 245 Kč vč. DPH |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.