Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Sliby se mají plnit a tak Vám píši, jak jsem dopadnul. Vzhledem k tomu, že jsem k Eurotelu (Telefonica O2) neměl již žádný závazek, šlo to jako po másle. Nedoporučuji dávat výpověď. Lepší je požádat o převedení čísla na GO. Tím okamžikem končí paušál a sGO kartou si potom dělejte, co je libo.

U T-Mobile jsem si aktivoal datové služby a mám zatím rychlosti, které jsem u Eurotelu nikdy nedosáhl.

Kolem čtvrté odpoledne jsem byl kontaktován Eurotelem, že resetovali BTS a zda bych mohl ověřit, že je již vše bez potíží. S obrovským gustem jsem jim sdělil, že nemohl, neb již nejsem jejich zákazník a jsem u konkurence. Snad někomu dojde, že takto se k zákazníkům nepřistupuje. Ale to jsem asi velký optimista a to i přes to, že mi známí přezdívají "Dědek katastrofa". Srdečně všechny zdraví zatím spokojený zákazník T-Mobile.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Už jsem měl v kalendáři na pondělí naplánováno to samé jako BoD, ukončit smlouvu a odejít. Dnes se gprs k mému překvapení dalo do chodu. Tak uvidím na jak dlouho toto rozhodnutí odložím. Netušli jsem, že jde tarif převést na GO, to je zajímavá a užitečná informace. Jsem zvědavý zda za týden nefungujícího internetu třeba O2 zlevní měsíční paušál o 1/4. Slušná firma, která má zájem o své zákazníky, by to podle mého názoru měla udělat. Morálně by možná stačila i omluva u faktury místo obvyklého reklamního letáčku. Přeji všem ostatním aby už se jim to také rozběhlo.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

IP (host):160.218.41.4 (gprs41-4.eurotel.cz)

datum a čas:29.07.2006 11:05
stahování:38.928 kbps (4.866 kB/s)
upload:11.176 kbps (1.397 kB/s)

web odezva:min:1435ms průměr:1520ms max:1625.5ms

zatím zůstávám zákazníkem O2 ...možná že to fakt rozchodili...a nebo jestli to není tím,že spoustu lidí to psychicky nevydrželo a odešlo od O2 a tím se uvolnili BTS a teď to chodí ? :))

Jinak oblast Plzeň - jih (Štěnovicko)

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mno mě už to taky jede (zakládal jsem tuto diskusi) na původních hodnotách... Mno každopádně nevím jestli je to náhoda, ale rychlost se mi navrátila okmažitě poté co jsem rozebral modem, zjistil že si nevím rady, tak ho složil a použil jsem osvědčený servisní úder rukou... :oops: :wink:

Jinak ja do mesice take rusim GPRS a prechazim na ADSL ktere uz je konecne v nasi lokalite dostupne. (Domažlicko)

 
Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.