Rychlost.cz Fórum Diskuze k článkům Síťový kabel: Jak na jeho výběr? A kdy je lepší než Wi-Fi?

Síťový kabel: Jak na jeho výběr? A kdy je lepší než Wi-Fi?

Síťový kabel: Jak na jeho výběr? A kdy je lepší než Wi-Fi?

Diskuze k článkům

Diskuze k článku Síťový kabel: Jak na jeho výběr? A kdy je lepší než Wi-Fi?

Rozhodujete se mezi Wi-Fi a síťovým kabelem? Náš článek vám pomůže zjistit, kdy je Ethernet výhodnější volbou. Dozvíte se, jak vybrat správný kabel a jak ho zapojit a udržovat. Ať už hrajete hry, streamujete 4K videa nebo pracujete s velkými soubory, náš článek vám pomůže najít nejlepší řešení.

rychlost.cz - články
od 111franta
IP: (zobrazit)
Rychlost (Mbits): 42,9/7,05

Dobrý den. Mám problém s internetovým signálem, často se mě odpojuje od signálu. Mám router umístěný v jednom rohu velkého domu hned u vchodu a já obývám pokoj na druhém konci domu ve 2. patře. Signál musí procházet přes 2 stropy a asi 3 zdi. Ethernetový kabel použít nemohu, protože mě nefunguje konektor na základní desce. Wifi anténu mám nejnovější, tam problém nebude. Na chodbě za dveřmi je mnohem lepší signál, mohl bych to vyřešit tak, že bych si koupil např. 10-metrový kabel, kterým bych propojil USB 3.0 port a wifi anténu a tu wifi anténu na 10-metrovým drátě bych natáhl až na chodbu na 2. patře a tam zavěsil na zeď? Nehrozí ztráta signálu na těch 10 metrech drátu?