od rpycha-gmail-com příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Dobrý den, v souvislosti s rozesíláním dopisů od O2 o slučování služeb s VOYO a předpokládanými změnami v oblasti tarifů a služeb a pravděpodobně i jejich cenami jsem se chtěl zeptat na zkušenosti s jinými poskytovateli. Jde mi v podstatě pouze a jen o INTERNET, platím si zvlášť šlužby NETFLIX a SKYSHOWTIME. Nepotřebuji tedy spřahávat další televizi od poskytovatele i když je to v dnešní době asi těžké - nevím, zda někdo nabízí pouze slušný internet. Momentálně mám od O2 - O2 INTERNET MAX Zlatý s O2 TV - DOWN až 50 Mbit/s a UP až 5Mbit/s za cenu 599 Kč se slevou 100 Kč - tedy za cenu 499 po slevě ale ještě s jejich skvělým modemem za 69 Kč měsíčně, který ještě splácím (jsem cca v polovině). Se službou jsem zatím jinak spokojen, ale nelíbí se mi pokud budu tlačen do něčeho za více peněz, když to ani nevyužiji. Vím, že CETIN spadá pod PPF a pod něj daní poskytovatelé tak je otázka zda si v tomto molochu vůbec polepším, ale přeci by měl existovat nějaký poskytovatel, který poskytuje kabelem pouze internet za slušnou cenu se slušnými službami. Doplnění: na stránách CETIN je v mapě, že jsem připojen na přípojku kabelem možnou rychlostí až 210 Mbit/s. |
---|---|
od qw84 příspěvků: 9 IP: (zobrazit) Poskytovatel: O2 hodnocení reakce: 1 | Osobně mám vyzkoušený Giganet a vše v pohodě. Měl jsem Nej.cz ty koupilo u O2 platím u nich 449kč za Internet Max (100Mbit víc nelze) + O2 TV Modrá. Po tom sloučení by měla cena za O2 TV modrá zůstat dál zadarmo k internetu jen se to bude jmenovat jinak tedy cena by měla zůstat stejná co jsem našel na internetu. Pokud by to nějak zvedli asi zkusím Interconnect nebo Eri za 100Mbit je cena kolem 550-600kč s dph. Levněji se VDSL stejně sehnat nedá je to všechno přes CETIN, případně bych zkusil místního ISP na 60Ghz bezdrátu. |
---|---|
od rpycha-gmail-com příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Já jsem si právě psal včera s operátorkou v chatu. Sdělila mi, že migrace proběhne automaticky až budu osloven, ale pravděpodobně mi skočí tarif také automaticky na internet o něco rychlejší - respektive z 50 Mbit mi rychlost navýší na 100 Mbit/s. Zasílám kopii odpovědí: Internet s TV na adrese ***** - cena internetu 549 Kč + OnePlay Komfort je za 199 Kč - obsahuje rozšířenou verzi Modré TV + je tam OnePlay originál - to nahrazuje VOYO Sleva tam bude 50 Kč - popřípadě jde TV OnePlay Komfort nahradit za Oneplay k Internetu - ta je k internetu zdarma - ale nemá tam OnePlay originál Takže po změně musím požádat o změnu toho TV tarifu na Oneplay k internetu, který je zdarma, jinak to budu platit 199/měs. Díky za zkušenosti, mrknu na ten Giganet. Jinak podle toho co psala paní v chatu se mi měsíčně zvedne cena o 50 Kč (slevu budu mít už jen 50 Kč místo 100 Kč) ale zase se mi zvedne rychlost internetu, což zase není tak špatné - původně jsem měl ve smlouvě těch 50 Mbit ale podle toho co psala už by mi teď měli pouštět minimálně těch 100 Mbit. Já stejně používám internet jen na sledování TV a sem tam nějaké stahování takže mi stačí jen stabilní net. |
---|---|
od qw84 příspěvků: 9 IP: (zobrazit) Poskytovatel: O2 hodnocení reakce: 1 | O2 jsou šmejdi zkuste na ně zatlačit. Jak koupili Nej u nich jsem měl cenu 379kč a hnedka mě to zvedli na 449kč. Tak jsem jim řekl rovnou, že jakmile to dají za plnou cenu tak u nich končím, protože nic rychlejšího nabídnout neumí. Giganet mě zařizoval bonding a terminátora, všechno rychle vyřízený. |
---|---|
od rpycha-gmail-com příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Díky, uvidím jak to bude po změně a dyžtak změním poskytovatele. Doufám, že už je zrušené odstupné - dřív bývaly smluvní pokuty za předčasné ukončení smluv. Teď už doufám to není? Musím si ji pročíst, ale myslím, že nemám smlouvu časově omezenou a tak snad mohu kdykoliv ukončit. Jen budu muset případně doplatit router.. |
---|---|