od adam moderátor Rychlost (Mbits): 13,1/10,0 Poskytovatel: PointNET | Zdravím, máte tu někdo funkční wifi síť na 6Ghz. Tj koncové wifi pro lokální síť a koncové zařízení s OS Android s podporou 6Ghz? Potřeboval bych něco otestovat. |
---|---|
od pubso příspěvků: 1 IP: (zobrazit) Poskytovatel: UPC internet | 6 Ghz (Wifi 6e) ešte v Európe nie je schválené, takže tu nie sú ani zariadenia, ktoré to podporujú. Možno máte ale na mysli Wifi 6, ktoré beží na 2,4 a 5 GHz. Wifi 6 router doma mám a mám iPhone s podporou Wifi 6. Možno by som vedel pomôcť. |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 13,1/10,0 Poskytovatel: PointNET | Diky, poslu vzkaz. |
---|---|
od bazim příspěvků: 2 IP: (zobrazit) Poskytovatel: Tlapnet s.r.o. | Wifi 6 též mám |
---|---|
od mov příspěvků: 1 IP: (zobrazit) Poskytovatel: PODA | Mam doma akorát 1gbit optiku se svým wifi 6 routerem pro opticky kabel a na samsung telefonu mam výsledky mezi 650-1090mbit (zalezi asi na vytizeni site). Na tabletu kde jsem udělal upgrade na wifi 6, tak mam 650-700mbit a mezi 2-5ms ping. |
---|---|