od centronet příspěvků: 2 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 3,62/30,5 hodnocení reakce: 2 | Dobrý den, nešlo by po každém testu doplnit od uživatele rychlost připojení, které si platí? Myslím, že by to ukázalo poskytovatele v reálném světle. Dekuji |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 504/141 Poskytovatel: PODA | To neni vůbec špatný nápad, akorát bych si potom nesměl na mobilech zkoušet na kolik my jede, když vám, že mi víc jak 100Mbs nedaj :-) |
---|---|
od centronet příspěvků: 2 IP: (zobrazit) Poskytovatel: Vodafone hodnocení reakce: 1 | Myslím, že ve velké většině mají lidé sotva 100/100, takže by to byl reálnější obrázek společností, které lžou o dodávaných rychlostech. |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 24,2/11,5 Poskytovatel: PointNET | To by snad mělo jít na začátku testu vybráním tarifu. |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 501/152 Poskytovatel: PODA hodnocení reakce: 1 | On pán myslel asi to, že ten tarif se nezobrazuje pro ostatní uživatele a nemají porovnání s tím co vidí, že jste naměřil. Například já mám 300/80Mbs, ale výsledek je daleko lepší. |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 924/936 Poskytovatel: Centrio hodnocení reakce: -2 | jinými slovy když uživatel před provedením testu vybere poskytovatele a tarif, tak se mu tenhle tarif bude zobrazovat v profilu a u příspěvků v diskuzi :D až provede nový měření a nastaví jinej tarif, bude se mu zase zobrazovat ten jinej fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 505/207 Poskytovatel: PODA hodnocení reakce: 1 | Nevím jak vy, ale já si to zkusil proklikat a nikde to nepíše, že platím za rychlost 300/80Mbs. |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 924/936 Poskytovatel: Centrio hodnocení reakce: -1 | koukám, že poda si tady to nastavení služeb vůbec neaktualizuje, ale taky koukám, že žádnou službu 300/80 nenabízej, nejspíš to teda zrychlili na aktuální 500/150 https://www.poda.cz/uploaded/dokumenty/cenik_PODA_2020_OV_PHA_VC_20210101_.pdf fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 505/208 Poskytovatel: PODA | Kupte si brýle: Vyplněno: Pevné připojení - kabel/optika, PODA, Praha hl.m., Modřany, Tandem Rychlý GPON (300/80 Mbits) |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 932/941 Poskytovatel: Centrio | použijte překladač - řikám, že v ceníku žádnejch 300/80 nemají a tím pádem vám z toho pravděpodobně udělali aktuálních 500/150, odkaz sem znova dávat nebudu fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 505/207 Poskytovatel: PODA | Vím co si platím, a já si platím 300/80Mbs za 540,- včetně TV. U vás taky asi moc data neaktualizujou, když přes rok patří Centrio Nej TV. Tedy panu Kellnerovi. |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 24,2/11,5 Poskytovatel: PointNET | Velmi často zrušené tarify dobíhají. Pokud jsou zrušeny, už nemusí být nabízeny, ale ti co už je mají si je nějaký čas ponechají. Neřešme prosím blbosti :) |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 932/941 Poskytovatel: Centrio hodnocení reakce: -1 | 1) já tady neřešim, co platíš nebo neplatíš, já řešim, že nejspíš zrušili neaktuální profil 300/80, proto máš rychlost přes 500/150 2) centronet, provozovatel služeb centrio, ještě úplně nezaniknul, tudíž je naprosto v pořádku, že se to tady hlásí jako centrio, ip adresy pořád ještě nejsou vedený k nej.cz, viz https://ipinfo.io/AS29321 3) co se týká služeb, ty už sou dávno stejný, jediná poslední odlišnost je u nejpomalejšího internetu 4) nej tv nepatří vůbec nic, nej tv je služba, nejspíš si myslel nej.cz https://www.nej.cz/ 5) kaprain a nej.cz nepatří panu kellnerovi, ale panu pražákovi https://www.kaprain.cz/lide/ fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 506/207 Poskytovatel: PODA | Tak jsem si to našel. Ano zvedli mi to, ale furt platím 540,- jako za 300/80Mbs, kdo jinej to může říct? GPON RYCHLÝ TANDEM Rychlost 350/100 Mbps. Volitelné varianty nastavení rychlosti a nekonečný datový limit. TELEVIZE: Televize pro běžné diváky. 100+ TV stanic, z toho 46 v HD kvalitě. Získáte až 8 oblíbených placených stanic z Rozšířené nabídky. Chytré funkce. PODA NET.TV: Mějte svou televizi stále po ruce! Součástí balíčku je vysílání PODA net.TV na 4 přenosných zařízeních. |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 932/941 Poskytovatel: Centrio | já koukal, že za stejnou cenu jako těch původních 300/80 teď mají 350/100 (540 kč s dph), ale ta naměřená rychlost víc odpovídá tomu 500/150 :D takže tam pouštěj i tak o dost víc, no sou to borci, ale hlavně je fajn, že to zvedaj automaticky, spousta isp drží zákazníkům historický a nevýhodný služby a pak se divěj, že lidi nadávaj nicméně mohli by pouštět stejnou rychlost i na upload, za to má poda velký a významný mínus :| fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.