nejspolehlivější router ??

nejspolehlivější router ??

Síťový hardware
Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

ano zatim nejlepe slapal Alcatel ale ten byl pro stare ADSL a pro nove zatim tento:

modem ADSL ZyXEL 660H Ethernet http://www.zyxel.cz/product/model.php?indexcate=1079416273&indexcate1=1021877946&indexF cena 1500,- pocitace@hradeknadnisou.com

od smazáno

Používám SMC Barricade -TM (1000 korun) . Ale bez úpravy ( bez nastavení mi to nechodilo ) Poskytovatel mi to brzdil až do úplného zablokování. Nyní už přes půl roku bez závad ani chybička. Přesto si myslím ,že 100% jistota neexsistuje. Před tím jsem likvidoval týdně až deset útoků "data miner" Dnes ani jeden. Možná že se na tom podílí i Mozila ale tu jsem používal i před tím. Nyní mám ale poslední aktualisaci 1.7. 13.

od smazáno

podle dotazu chces neco s QoS, aby daval prednost VoIP a "hernim paketum" pred ostatnim trafficem, ze? To muzes postavit na jakym koliv starym PC + linux nebo treba CISCO. Ale myslim, ze zadny z vyse uvedenych QoS nepodporuje.... (aspon ty levny "ADSL" routery)

Sam mam edimax a QoS si hlidam tak, ze pri hrani a skypovani stopnu P2P :-)

od smazáno

www.appro.cz

od smazáno

<fieldset><legend>Petr</legend>Mám SMC Barricade jak je tu již uvedeno. Chci připomenout, že pro profi bezporuchový provoz si nikdo nemůže koupit router za patnácet nebo dvaapůl litru. Každej bude trošku zlobit (občasnej restart nutností). S tím je nutné se smířit.

Doporučuji router s tiskovým serverem, pokud máš doma síť, dáš si tiskárnu dou routeru a můžeš na ní tisknout ze všech PC v domě (bytě).

Se svým zařízením jsem spokojen.</fieldset>

Mnohokrat jsem na ruznych forech cetl, jak kdyz nekdo chce spolehlivost a profesionalitu, ze nema kupovat lacine kramy. Plati to, ale opravdu dnes jiz skoro ne. 99% vyrobku delaji 3 ÷ 4 firmy v Cine, nebo Malaysii a jen meni krabicky, firmware, nekdy ani ne tistaky a tak nejak. Mel jsem SMC a behal dobre, jenze EDIMAX AR-7024-B za ani ne 650 Kc funguje zrovna tak spolehlive a dobre !!!

od MMike

OvisLink IP-1000R , prozatim mesic v chodu,zadny problem...pohoda...jedou na nem prozatim 3 PC,casem pridame... :twisted:

MMike 8)

od smazáno

OvisLink IP-1000R je v pohodě, instaloval jsem ho mockrát a můžu ho jen doporučit. Na rozdíl od zmíněného SMC nemá problémy s propustností na WAN portu (dle výrobce zvládá až 90 Mbps). Stačí připojit, správně nastavit a .........zapomenout. Je ale vhodné si pár desítek korun připlatit a koupit OvisLink IP-1000UR s USB tiskovým serverem.

od pet007

Docela luxusní věc dělá i ASUS - viz web dovozce www.joyce.cz

od smazáno

???<b>

od durannn

<fieldset><legend>:17.05.2006 13:42</legend>podle dotazu chces neco s QoS, aby daval prednost VoIP a &quot;hernim paketum&quot; pred ostatnim trafficem, ze? To muzes postavit na jakym koliv starym PC + linux nebo treba CISCO. Ale myslim, ze zadny z vyse uvedenych QoS nepodporuje.... (aspon ty levny &quot;ADSL&quot; routery)

Sam mam edimax a QoS si hlidam tak, ze pri hrani a skypovani stopnu P2P :-)</fieldset>

Novej D-Link co nabizi O2 QoS ma ... měl jsem jej pujčeny a už bych asi router bez toho nechtěl.. ale bohužel mam bo jsme ho měl jen dočastně při reklamaci.. teď mam zas XaVi.. - TO JE SHIT NEJVETSI PANOVE

od smazáno

<fieldset><legend>Milan78:25.04.2006 16:39</legend>Já používám Edimax BR-6104K víc jak rok a zatím bez problému.</fieldset>

A já ho mám taky ale ne rok, a zatím vše naprosto OK

od smazáno

ja pouzivam D-link DIR-100 ze zacatku celkem nic moc, ale jak jsem mu upgradnul Firmware tak super :-) sice sem prisel o celkem pekny rozhrani na starym FW , ale novejsi FW lip reaguje na zakazy podle MAC adress v menu je sviznejsi. visi mi na nem v prumeru 6-8PC a za 4 mesice stahovani a pareni po netu se jeste nezasekl :-) predtim jsem mel 3Com 3CR860-95 upgradoval jsem na nem FW pokazdy kdyz vysel a ten se nepravidelne zhruba 2x za mesic (nekdy i casteji) seknul a musel jsem ho natvrdo restartovat. 3Com uz nikdy vic!!

od smazáno

Mám Draytek Wigor 2600Vgi, stál mě sice 7500, jenomže o něm už dva roky nevím, protože mi ani jednou nespadnul. A prý je dobrý na slabé linky, máte stím někdo zkušenosti?? moje linka je docela silná, jsem 1 km od ústředny.

od smazáno

Ja som sice zo Slovenska,ale uz 4 rok pouzivam Thomson SpeedTouch 510iV4,bez jedineho problemu,a za tuto dobu nebol nikdy odpojeny z elektrickeho napajania,a ani jeden krat sa samovolne nezresetoval,ani nezamrzol.Net pouzivam hlavne na stahovanie dat,mesacny traffic mam okolo 200Gb.Vsetkym odporucam!

od smazáno

Mam SMC Barricade pripojenej na UPC kabel a za nim WiFi OvisLink a bezi mi to uz tri roky bez problemu. Mam na tom poveseny dva NB přez WiFi a 3 PC pres LAN. Vstupni WAN je na 4M rychlost. Po celou dobu jsem nemusel resetovat.

Strana:1 2 3

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.