Wifi, ztráty při vytrvalém dešti, zastínění stromy

Wifi, ztráty při vytrvalém dešti, zastínění stromy

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>Pavel2:12.11.2006 14:12</legend>Lepsi je v noci navrtat do kmene diru tesne pod urovni zeme a vypnit ji treba kyselinou. Pak to zahrnes a je to. Paklize ty smrky nejsou nejak chraneny nebo pamatecny, a ty nemas jinou moznost, lze to pochopit. Muzes ale treba mestu nebidnout, ze za ne vysadis nove ne? Zvazoval jsi i treba reseni signal odklonit pomoci nejakeho dalsiho AP, ktere bys soupnul treba sousedum vedle tech stromu? Je vice moznosti...</fieldset>

Bacha, tohle zavání kriminálem....

Jinak to, že zbouráte vzrostlý zdravý strom jenom proto, aby vám jel internet, tak to považuju za zločin I.třídy. Na místě bych vás nechal zastřelit a pověsit pro výstrahu.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mno... my nemáme taky &quot;přímák&quot;... Máme tam Třešeň! Na Jaře, když obroste - Skoro nic... Jitter i ping děsný! Net vypadává... Když pingnu na nix.cz, - čas a čekám 2 minuty, zráta byla nejednou přes 7 procent!! A tohle se opakuje když prší, v zimě, když padá sníh, ... Prostě Hrůza!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>Adam:22.07.2005 13:48</legend>Ja sem mel, kdyz to zapojovali, pocit ze to nebude delat dobrotu. Ale oni rekli ze to pude, tak to &quot;jde&quot;.

Jen je problem, co sem videl jaky maj anteny ktery davaj na strechy, vejs. To jsou velky kravy, a nedavno sem videl fotku te anteny v jednom clanku, jako nevyhovujici dle norem.

Velky vyzarovani a ruseni okolnich frekvenci/kanalu.

Takze nevim nevim, jak to vyresim.</fieldset>

celkovo je dost problem ani nie v prekazkach ako stromy bo cez to to prejde s min stratami aj pri dazdi...aspon mne co mam 19db antenu a Ovislink ap.

Vacsi problem predstavuje MMDS TV anteny(priecne rebrovanie) s ktorymi sa navzajom rusi moje ap...+samozrejme po celom meste je plno ap bo kazdy d...nt si vystrci antenu z okna a sietuje sa s kamaratom takze je tu mierne dost velka anarchia takze vacsina chanelov mam tak 2-3 ap=&gt; rusenie s cca 60%packet stratou...wifi sa oplati na kratke vzdialenosti v nezaludnenej oblasti alebo aspon mierne...2km cez mesto neodporucam z vlastnej skusenosti :

 
Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.