ISP v Mostě návrhy připomínky

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
Strana:1 2 3 4 5 6
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od Lany
příspěvků: 47
IP: (zobrazit)

Jo to je taky jedna z věcí co mě s... Běžnej člověk nemá možnost kupovat cokoli bez dph. Taková cena je spíš klamání zákazníků. Ještě bych to pochopil u velkoobchodů.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

A konečně něco pořádnýho a kknet jako první pochvala du do toho.Koukám že boj začal :D

 
od Lany
příspěvků: 47
IP: (zobrazit)

KK-NET spokojenost

A z přístupu k zákazníkům by si Softex mohl vzít příklad.

 
od buritos
příspěvků: 16
IP: (zobrazit)

Pánové, já stále doufám,že se dožiju doby,kdy k nám do údolí sestoupí optická síť. :lol: :cry:

Stále Softexu věrný Buritos(co jiného mu chudákovi zbývá)

 
od Lany
příspěvků: 47
IP: (zobrazit)

Koupit Ovislink wifi za 800,- + anténu 1000,- a hurá ke KK-Netu

:D

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Právě jsem se moc pobavil a chtěl bych se podělit i s váma:

http://www.softex.cz/rekonstrukce.php.

Vypadá to, že tam, kde softex neuspěl (Síť na WINDOWSu) se snaží dohnat ve své bližší činnosti - zedničině :lol:

Panebože, snes do Mostu providera co tu natáhne optiku!!!!

 
od buritos
příspěvků: 16
IP: (zobrazit)

Možná,že když si necháš udělat ten záchod na obrázku,že v ceně bude optika tažená přes kanalizaci,a v hajzlu bude webová kamera. :D

 
od Lany
příspěvků: 47
IP: (zobrazit)

Kdyby to náhodou zmizelo. :lol: :wink:

http://img115.imageshack.us/img115/3006/softexjh2.jpg

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

tak to mě poser rači už nic neříkam, neprodávají taky řeba chleba.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Teda Vy tady opevujete KKNET moje znama to ma ... V patek volala ze ji to nejde a byla nastvanym technikem poslana do pr.. ze az v pondeli .... Jinak co se tyce navyseni KKNETU na 20 40 60 ... hahaha ... Vite 90 procent uzivatelu nepreleze 2GB ... ti zbyvajici co kradou filmy a hudbu at si koupi karneval, protoze po narizeni EU co chcteji udelat Vas zavrou... a kdyby KKNET byl solidni zvedne to vsem najednou bez nejakyho formulare se zadosti o navyseni ... ja sem u WMS na 5GHz a jede to cca 8-9Mbit/s, prej zvednou FUP na 10 20 40 ale vsem najednou ... to mi pripada solidnejsi kolik lidi leze na stranky providera aby se dozvedelo ze muze mit FUP 20 ... je to jen muj nazor ... ale asi ne uplne zcestnej .. teda snad :)

 
od Lany
příspěvků: 47
IP: (zobrazit)

Tak já mam zase jinou zkušenost. Ráno jsem napsal na KK-NET mail v kterém jsem žádal o změnu a za hodinu přišla odpověď: Tarif změněn.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

S naštvaným technikem má určitě zkušenosti i plno dalších klientů u jiných providerů. Bude to asi tím, že lidi, neznalí IT, jsou natolik hloupí, že sebemenší svůj osobní problém s PC (zavirování, zakázání síťového připojení atp., vypojení kabelu ze zásuvky, apod.) hází vždy sebemenší chybku na providera.

Věřím, že je těžký pak takovýmu člověku vysvětlit, že problém bude asi v jejich PC, který zaviroval jejich synáček :)

U navýšení limitů KKNETu je vidět, kdo v Mostě nasazuje laťku a kdo na to má a automatickýmu navýšení u KK-NETu docházelo vždycky co si já pamatuju.....začínalo se na 128kbit, pak 400, pak 600 a pak 1Mbit, atd. Zřejmě jsou nový paušály o dost odlišný od těch starých - měnila se rychlost i FUP a proto se asi nemůžou změnit všem automaticky.

Ale hlavně si myslim, že pokud se mění celej paušál (ne jen rychlost, ale i limit), pak není správný nebo možný měnit paušály lidem bez jejich vědomí.

Víte jaký sou lidi, dáte jim lepší paušál za lepší prachy a oni vás udaj že jste jim změnili službu bez jejich vědomí, atd.

Nedivim se z výše uvedených důvodů KKNETu, že paušály nezmění všem a mění je jen těm, co o to opravdu mají zájem a změna je provedena fakt rychle, u mě to bylo taky jak u Lanyho - ráno sem napsal, kolem oběda odpověď: "Změněno...".

A lidi, který sou líný se podívat na web a na novej ceník, tak ty ať si naprdí.

Dalším důvodem proč asi KKNET nemění najednou paušály všem je ten, že zase chtěli telefon, číslo smlouvy, e-mail, atd. Psal sem že už jsem jim to jednou psal a odpověděli, že to potřebují znova, protože maj lidi nový mobily, nový e-maily a když je pak chtěj kontaktovat, tak jsou e-maily nefunkční a mobily starý....Proto asi chtěj, aby se lidi pro novej paušál sami ozvali a rovnou uvedli nový údaje

Další věc je ta, že jeden mu známej ani neví, že se mu rychlost už 3× zvedla a kdyby si o tom za rok nepřečet, tak by to nevěděl dodnes :-), takže ani chudák nevěděl, že se pro něj udělalo něco zadarmo dobrýho, teď, když má možnost přejít ne nejlepší paušál v Mostě, bude se muset podívat na web kknetu a prečíst si tabulku s paušálama a třeba se přitom i naučí číst a trohu zgramotní :-)

Jinak ten 8Mbit bych taky chtěl mít, ale nechtěl bych si kupovat za 10 tis. technologii 5GHz, to mi stačí 1Mbit a technologie za 2 litry :-).

Jinak Dudku kdybys chtěl 50Mbit, určitě nebude ani u Kknetu problém, stačí si koupit 34GHz pojítko a máš ho tam a určitě bys ho měl tak za litr měsíčně :-)

Tím jsem chtěl jen říct, že klienti co sou na 2,4ce dostanou těžko ze zarušenýho modulačního 11Mbitu víc než 2Mbit a do 5GHz se jim z finančních důvodů taky nechce, ale ty co ho maj, tak si myslim, že z modulačních 54Mbit by určitě dostaly víc než jen pouhých 8-9Mbit :-)

Škoda, že všichni nejsou bohatý jako Dudek aby mohli vyhodit celou 2,4kovou sadu a koupit novou sadu 5GHz. Ale možná že je za pár šupů, můžeš mi tedy jednu darovat? :))

Rád bych aby sem napsaly taky lidi jak z kknetu tak z ostatních firem co sou na 2,4ce a jak jim to šlape......mohli by sem napsat lidi co jsou třeba u kknetu na optice jak jim šlape 10Mbit...

Rád bych tady hovořil o objektivních skutečnostech a neuváděl zavádějící informace, to co si myslim o těch paušálech (a o neautomatický změně paušálu) mi řek zdravej rozum a myslim, že mi dá většina lidí za pravdu.

Hezky se to tu rozjídží, jen tak dál...Díky za účast.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

FOR Martinek, ty jestli nejsi od KKNETU tak by to bylo divny :) ... WMS nam vzdycky zvedla pausaly a poslala dopisy o zmene .... takze mi prijde ze omlouvas blbostma jadro veci ... proste a jasne kdyz dam nekomu neco lepsiho aniz o tom vi za stejne penize tak sem blbej ... ale kdyz mu dam neco lepsiho a poslu mu dopis nebo mail tak to mi pripada normalni a seriozni... proto vyse popsane skutecnosti je jen divna hra s daty a slovy a omlouvani si neschopnosti napsat jeden mail ? 5GHz technologie nas nestala nic meli jsme 2,4 a provider sam bezplatne vymenil technologii na baraku - bylo nas 8 na pripoji, coz mi prijde solidni.... tak nevim ... ale asi se nema cenu hadat citim prilis velkou naklonost ke KKNETu a trosku posedlost ... ze ... jen chci rict ze KKNET neni jedina firma v Moste, ktera se chova normalne ... WMS mozna Softcontrol , Losan jak kdy ... Prusa na optice asi nebude mit konkurenci a to ze nema FUP tak nema ... clovek kterej netaha tak ho nepotrebuje je to jen obchodni trik ... Kdyby vsichni zacli vyuzivat limity naplno jde KKNET i ostatni do p*r*d*e*l*e ... ale ty nebudou psat do techto diskuzi ... protoze je nezajima kolik to jede a jaky maj FUP ale ze maj internet a ze jede kdyz zapnou PC a tech je 90 procent :)

 
od Lany
příspěvků: 47
IP: (zobrazit)

Podobnou taktiku má přece i Softex. Nikomu nic nenapsali a pro změnu limitu si musíš zajít. Nezajímá mě jestli 90% lidí tahá nebo ne. Zajímá mě jestli mě to jede. Až budu mít problém, tak se ozvu. Zatím problémy jsem měl jedině se Softexem a jeho přístupem k eMule.

 
od buritos
příspěvků: 16
IP: (zobrazit)

Hele Dudku, prosím tě a jaký jsou pingy na wmsku?Používáš VOIP?

 
Strana:1 2 3 4 5 6

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.