od zufan příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Dobrý den, mám problém se svým VDSL internetem, u kterého obzvláště ve večerních hodinách klesá rychlost internetu na nízké hodnoty. Na adrese kde bydlím není možné jiné připojení než VDSL (rychlost max 20 Mbps - kvůli vzdálenosti od ústředny) a některé z nabízených wifi připojení. Mám zájem o nového poskytovatele WifiMax, který poskytuje připojení přes bezdrátovou technologii. Nabízí tarify s agregací 1:1, což je velmi lákavá nabídka. Ovšem nenašel jsem jakékoliv recenze na tohoto poskytovatele. Proto prosím, pokud někdo má tohoto poskytovatele, zda-li by se nepodělil o zkušenosti? |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 181/20,5 Poskytovatel: UPC internet hodnocení reakce: 1 | Dobré zkušenosti jsou s brnet.cz ;) |
---|---|
od omarrychlost příspěvků: 5 IP: (zobrazit) | Jo v Brne krom UPC a netboxu je to asi dobra volba no |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 33,5/16,3 Poskytovatel: JaroNet | Nerad bych se dopustil zavádějících informací, ale vypadá to že WifiMax je de facto Netdatacomm http://rychlost.cz/isp/netdatacomm/ , možná by se dalo něco vypátrat touto cestou, samozřejmě z důvěryhodných zdrojů. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 151/20,5 Poskytovatel: UPC internet | Jop je to netdatacomm, jen nevím, co že udělali druhou company. Každopádně máme v práci jejich linku jako zálohu (Kuřim) a s něma problém nikdy nebyl. |
---|---|
od zufan příspěvků: 2 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 22,6/2,49 Poskytovatel: Český bezdrát ( Eri | Děkuji za informace. Zjistil jsem že zřejmě Cetin provedl nějaké opravy na stávající lince, protože už přibližně měsíc jde internet stabilně rychlostí 16,5 Mbps a to i ve večerních hodinách. Takže zatím asi zůstanu u Českého bezdrátu. |
---|---|
od omarrychlost příspěvků: 5 IP: (zobrazit) | akvizice? |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) Poskytovatel: UPC internet | to ani ne. Spíš to mají takový promýchaný. Wifimax vlastní z 50% VFT s.r.o. A VFT vlastní stejní lidé jak netdatacomm :-) asi to borci z netdatacomm nezvládali sami - moc rajónů, tak pomohli jiné firmě za 50% podíl (celkem bežné). |
---|---|