od markys příspěvků: 1 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 9,60/10,1 Poskytovatel: Lbnet cz | Zdravím, píši sem kvůli tomu, že bych se s Vámi chtěl poradit ohledně mého nového připojení. Pocházim ze Šimonovic, což je kousek od Liberce no a v momentální chvíli mám internet od lbnet.cz. Kde platim za internet 8+8 Mbit nějakých 440kč měsíčně (http://lbnet.cz/internet/internet-home/internet-home-cenik/) no a popravdě mi tento internet tak nějak nestačí z důvodu toho, že většinou stahuji tak maximálně 1mb/s když se fakt poštěstí no a ping je takový nestabilní, že jednou je schopný se 10 minut držet na takových 500ms a pak zase spadnout na 20ms a prostě je to takový na nic, když nevíte co od toho internetu máte čekat. No a proto by jsem se Vás tedy chtěl zeptat, zda by mi někdo nemohl doporučit nějakýho opravdu kvalitní poskytovatele, který by byl schopný mi nabídnout jak velký download tak i upload a hlavně aby byl stabilní. A ještě mám takovou otázku, která mi už nějakou tu dobu vrtá hlavou no a jde o to, že jak mám správně chápat ty tarify? Respektivě jeden poskytovatel uvádí třeba tarif 8mb/s a další 100mb/s, ale to asi není přímo udávání rychlosti stahování/uploadu a proto by mě zajímalo jak to můžu zjistit, jako kolik budu schopný stahovat s nějakým určitým tarifem? Kdyby mi to někdo dokázal vysvětlit tak bych mu byl vděčný. Každopádně hlavní otázka zní - Jaký poskytovatel je dle vašeho názoru v Šimonovicích úplně nejlepší? Jsem ochotný klidně platit i tisícovku měsíčně, ale jde mi hlavně o to, aby jsem měl opravdu kvalitní a stabilní internet. Díky za odpověď. |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 935/770 Poskytovatel: Centrio | a co by to bylo jinýho než udávání rychlosti? :D taky se hodí vědět, že 8 Mb/s = 1 MB/s fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od z-minem příspěvků: 4 IP: (zobrazit) Poskytovatel: Lbnet cz | DobryDen ,nevim jestli uz jste problem s internetem resil,ale muzete mi rici , proc nejdrive nezavolate svemu poskytovateli?Zcela urcite spolecne problem odstranite a budete spokojen.chce to jen komunikovat!!!!!!! |
---|---|
od balin-tomas příspěvků: 1 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 12,9/5,49 Poskytovatel: Náš NET | Zdravim, Nejsem z Liberce, ale tak zběžně jsem se koukl a asi se podívej sem http://www.artemis-liberec.cz/levny-wifi-internet-liberec.html Jinak rychlosti záleží hodně i na agregaci. |
---|---|
od pidin příspěvků: 1 IP: (zobrazit) Poskytovatel: Vodafone | No, o artemisu jsem slyšel, že jim to zase tak moc dobře nechodí.. |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 16,8/16,4 | Já jsem u ArtemisNET rok a půl ( WiFi), žádný problémy jsem nezaznamenal, chodí to bez problémů a nestalo se mi že bych byl bez netu, jako u konkurence. Vstřícný a ochotný lidi, výpadek ani nepamatuju, rychlosti i odezva v pohodě. Měl jsem tu a-net a cerberos, katastrofa. |
---|---|