od lonewolf příspěvků: 6 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 1,37/6,05 Poskytovatel: UPC internet | Dobrý den. Po najetí myší na odkaz "uživatel,"(který se velmi zvláštně zobrazuje) se vyrollují možnosti "zobrazit profil, mé testy, ... ale po najetí myší do možností - tyto zmizí. Vlastně se nemohu ani odhlásit. Prohlížeč Chrome. V IE to běží normálně. S pozdravem, TM |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 926/918 Poskytovatel: Centrio | mně se menu uživatel zobrazuje bez problémů v chromu, firefoxu i exploreru, co přesně máš za prohlížeč? fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) Poskytovatel: JaroNet | Je tam zmínka o Chromu. Zkoušel jsem to v aktualizovaném Chromu na win 7 a taky nevidím problém. Podobné věci to dělá jen na mobilu, kde je celé menu v jedné roletě, tam nejdou ani vepsat přihlašovací údaje.. |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 25,4/4,19 Poskytovatel: Bartanet | Prověřím ale chtělo by to napsat verzi toho chromu. |
---|---|
od lonewolf příspěvků: 6 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 12,0/6,10 Poskytovatel: UPC internet | Verze 40.0.2214.93 m |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 24,3/5,44 Poskytovatel: Bartanet | LOL, no tak to bude asi featura nikoli bug :) |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 926/918 Poskytovatel: Centrio | já mám v chromu taky adblock a bez problémů fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od evicka-aege příspěvků: 2 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 13,4/13,0 Poskytovatel: Tlapnet s.r.o. | Rolovací UŽIVATEL v diskuzi mi nejde z mobilu s Androidem vůbec načíst,sice se otevře ale jakmile chci kliknout na nějaký odkaz, ihned spadne a zavře se ! Prosím o úpravu ,obyč chodím na www.rychlost.cz z mobilu . Předem díky! |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 34,4/31,5 Poskytovatel: JaroNet | Toto se bohužel na mobilní verzi děje, přihlásit se tak lze jen v prohlížeči kde byly uloženy přihlašovací údaje ještě z dob staré verze. Vyplnění políček bez šance (chrome, opera mobile..) Uvidíme, snad se na tom pracuje. |
---|---|
od adam moderátor | Mam pocit ze prihlasovaci okno je duplicitini na strance "uzivate" tj staci namenu kliknout, neresit otevreni podmenu. V reseni to je ale ne vse lze vzdy vyresit tak aby to slo vsem a bez problemu. |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 34,5/29,6 Poskytovatel: JaroNet | Ano to jde, ale jen v případě že roletka nezajede hned při prvním doteku displeje a tedy dávno před tím než se člověk k potřebné položce vůbec doroluje, což je případ právě androidových variant Opery a Chromu (testováno na galaxy S3 Mini s poslední dostupnou stock rom). Ale každopádně dík za snahu a dobré zprávy.. |
---|---|
od lonewolf příspěvků: 6 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 48,3/9,86 Poskytovatel: UPC internet | Ode dneška eviduji, že již běží v pořádku, resp. záložka "uživatel" je ve stejném řádku jako ostatní a tabulka s vysunutými možnostmi / odkazy nemizí. Došlo k nějaké změně? Já jsem teď měl hromadu updates od microsoftu, to je jediné, co se u mne změnilo. |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 17,5/5,10 Poskytovatel: Bartanet | J, par veci jsem resil, drobnosti, vcetne tohoto. |
---|---|
od lonewolf příspěvků: 6 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 52,0/8,61 Poskytovatel: UPC internet | Paráda. Díky. |
---|---|