Rychlost.cz Fórum Ostatní SOS: poradte SOS.

SOS: poradte SOS.

SOS: poradte SOS.

Ostatní
Strana:1 2
od kakaryk75
příspěvků: 6
IP: (zobrazit)

Zdravím. Potřebuji poradit.Při měření jsem zjistil že mám nuloví

Upload. Z tohoto duvodu nemohu nic vkládat na internetové stránky. Poradí někdo co s tím dělat. Poskytovatele jsem kontaktoval včera ráno, řekl že se na to podívá a zatím se nic nedeje.Za odpověd a radu předem děkuji.

 
od anders
příspěvků: 421
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: 1

Doporučuji zkusit na chvilku vyndat ze zásuvky napájecí zdroje od zařízení poskytovatele v domě a případně i domácího routeru, vysunout/zasunout síťové kabely..

 
od kakaryk75
příspěvků: 6
IP: (zobrazit)

anders:30.08.2014 11:24Doporučuji zkusit na chvilku vyndat ze zásuvky napájecí zdroje od zařízení poskytovatele v domě a případně i domácího routeru, vysunout/zasunout síťové kabely..

To vše jsem už dělal ale výsledek žádný.

 
od romix95
příspěvků: 10
IP: (zobrazit)

Asi by bylo dobré, kdyby jsi napsal jakého máš poskytovatele internetu a jaký tarif platíš.

 
od kakaryk75
příspěvků: 6
IP: (zobrazit)

Romix95:30.08.2014 11:48Asi by bylo dobré, kdyby jsi napsal jakého máš poskytovatele internetu a jaký tarif platíš.

Poskytovatel je: CLICK4NET.CZ />Tarif mam HOME-PROFI 8M
8144/3072kbps agregace 1:3 Za 300kč.

 
od anders
příspěvků: 421
IP: (zobrazit)

Romix95:30.08.2014 11:48Asi by bylo dobré, kdyby jsi napsal jakého máš poskytovatele internetu a jaký tarif platíš.

Jako jestli třeba nemá tarif s nulovým uploadem? :D

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

Kdyby mel nulovy upload, tak nenacte zadnou stranku, vzdy je potreba upload :-) k tematu, nerice rychlosti ti zneri nejaky upload?

 
od anders
příspěvků: 421
IP: (zobrazit)

Sorry že se do toho pletu, ale stačí se podívat do jeho profilu, pár testů tam je..

 
od kakaryk75
příspěvků: 6
IP: (zobrazit)

warman:30.08.2014 14:39Kdyby mel nulovy upload, tak nenacte zadnou stranku, vzdy je potreba upload :-) k tematu, nerice rychlosti ti zneri nejaky upload?

Někdy nějaký malí ano. Ale dost často to ukazuje 0.

 
od kakaryk75
příspěvků: 6
IP: (zobrazit)

anders:30.08.2014 15:00Sorry že se do toho pletu, ale stačí se podívat do jeho profilu, pár testů tam je..

Dekuji za podporu. Co s tím dělat asi nevíte.

 
od anders
příspěvků: 421
IP: (zobrazit)

S tím bude muset něco dělat poskytovatel..

 
od adam
moderátor

0 muze byt obcas napriklad kdyz se test nepovede provest, neznamena to nutne nulovy upload, protoze vzdy je upload nenulovy pokud jde download uz z principu

 
od kakaryk75
příspěvků: 6
IP: (zobrazit)

Děkuji za rady. Poskytovatel to přepojil, prý to rušila konkurence. Ted to maká jak má,tak snad to tak pojede i nadále.

 
od napismizpravu
příspěvků: 26
IP: (zobrazit)

kakaryk75:30.08.2014 11:53Poskytovatel je: CLICK4NET.CZ

Tarif mam HOME-PROFI 8M

8144/3072kbps agregace 1:3 Za 300kč.

Když koukám na tu rozdílnou rychlost, tak mě napadá, že tvůj poskytovatel má rozjetý nějaký služby na serveru (FTP,stream TV,kamery,cokoliv) a potřebuje upload do internetu, tak ho svým zákazníkům ořezává. K tomu jak tě odpálkoval tím, že to „přepojil”, že mu to rušila konkurence, tak to jeho konkurenci evidentně sviští. Není to důvod jít za rychlejším připojením? V tvým bydlišti spadá za úvahu jen Maiva, jsem s ní spokojenej, ping na nic.cz do 11ms. Ercom, jo má to rychlé (naměřil jsem 11/11Mbit/s;po bloknuti do 6/6Mbit/s), ale je vyhlášenej odpojovač stahovačů a sledovačů. Mě třikrát odpojil, že nadměrně využívám internet (IPTV), zřejmě mu nestačí linky a konektivita do internetu, že se stahovačů a těch co koukají na IPTV, videa a filmy online v lepší kvalitě zbavuje, aby přešli ke konkurenci. Co znám, tak odpojený většinou šli k Maivě a jsou spokojený. Nedoporučuji ty podvodníky z Chotěšova internetnet (ale teď si říkají jinak), aitex a už vůbec ne českousíť, ta prozrazuje svý zákazníky policii. ADSL jsem viděl běžet u šťastlivců 18/2Mbit/s.

Shrnu to, na Domažlicku internet jedině od firmy Maiva. Tu doporučuji všem co znám nebo neznám a nemusíte se tam upisovat na roky, abyste měli levnější platby....reklama jak vyšitá, ale nedělám v maivě abyste si nemysleli

 
od svestka
příspěvků: 143
IP: (zobrazit)

napismizpravu:31.08.2014 01:10... a už vůbec ne českousíť, ta prozrazuje svý zákazníky policii...

Nesmysl, proč by si ISP přidělával práci. Pouze na žádost policie (s povolením soudu), má povinnost vydat příslušné záznamy o aktivitě daného uživatele (IP adresy) za určené časové období. Tam je to ale povinnost, a je jedno jestli se připojujete přes O2 nebo malého lokálního providera.

Ze zákona se tyto údaje uchovávají 6 měsíců, týká se to drtivé většiny poskytovatelů internetu a mobilních operátorů.

internet brno a okolí
 
Strana:1 2

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.