od jack93 příspěvků: 26 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 40,9/41,7 Poskytovatel: FreeNet Liberec | Ale tak nějak se to musí očekáva, když to děláte ve svém volném čase a někdo(většina) vám ječí do telefonu že mu to jde jenom 30 a před měsícem 50 at to hned zařídíte ... ;) Jsme zájmové sdružení .... Ne firma ... SPrávce sítě, elektrotechnik projektant, programátor průmyslových aplikací |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 3,23/1,20 Poskytovatel: Vodafone | Tak to samozřejmě chápu,taky mám pár svých projektů,který jsou free a starám se o ně,financuju je sám,ale komunikace tak či tak,by měla mít nějakou úroveň :-) že se blbě vyspim nemusí znamenat,že na dotazy nereaguji :-) Aneb,chovej se ke mě tak,jak chceš abych se choval já k tobě ;-) |
---|---|
od jack93 příspěvků: 26 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 41,0/41,9 Poskytovatel: FreeNet Liberec | A proto říkám zkusit jineho správce ;) SPrávce sítě, elektrotechnik projektant, programátor průmyslových aplikací |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 72,8/58,6 Poskytovatel: Artemis net | No to bylo aktuální tak před 4-5 měsíci,není co řešit :-) mám net,mám serverhousing ,vše v jednom :-) za lidovej peníz,není důvod hledat něco jinýho. |
---|---|
od jack93 příspěvků: 26 IP: (zobrazit) Poskytovatel: Vodafone | To samozřejmě :). Změna bývá z většiny problematická. SPrávce sítě, elektrotechnik projektant, programátor průmyslových aplikací |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 72,8/58,6 Poskytovatel: Artemis net | Problematicá ,asi jak kde,ono hlavně není důvod,líp bych se jinde asi neměl :-) |
---|---|
od jack93 příspěvků: 26 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 40,6/42,8 Poskytovatel: FreeNet Liberec | Tak problematicjé to bývá, respektive minimálně pro mě by to byl opruz. Přesunout veřejné adresy, změnit DNS, přestěhovat server ... Každá práce navíc je problematická :) SPrávce sítě, elektrotechnik projektant, programátor průmyslových aplikací |
---|---|