od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Tady naměřím okolo 80mbits, speedtest 120mbit(upc, brnet, tmobile,...), internetprovsechny nejde nad 30mbits :D Kazdopadne, brnet.cz by stalo za to kontaktovat, jestli ma speedtest bod u brnetu, tak by ho mohl poskytnout i vam (s prihlednutim na to, ze ten dotycny semka chodi). |
---|---|
od clan-x příspěvků: 11 IP: (zobrazit) | Já moc děkuji, že se to zkusilo, otestovalo a myslím, že to klaplo: |
---|---|
od lopata01 příspěvků: 8 IP: (zobrazit) | Objeví se zase ve výsledku testu připojení údaj, kolik MB/GB je možné stáhnout za hodinu, za den, za týden...? |
---|---|
od adam moderátor | Bude, ono tech informaci co se da vyvodit je hodne a jeste neni jasne codat jako "zaklad" a co dat pod zalozku vice info. |
---|---|
od adam moderátor | Nahodil jsem novy graf http://rychlost.cz/statistika/ip/ prozatim jen zde. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Supr, ještě domluvit někde nějaký měřící server a bude to paráda :) třeba wedos, brnet,... ti by šli určo překecat :) |
---|---|
od adam moderátor | no wedos neni v praze je v ceskych budejovicich a brnet je brno, jako sekundarni servery by byt mohly |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Nejde ani tak o vzdálenost... na speedtestu na wedosu a brnetu (a dalších, upc,...) dosahuji nejlepších výsledků, vodafone a sitel se dží níž. |
---|---|
od adam moderátor | No prave, toje ale specifikum pro urciteho poskytovatele pripojeni. Ostatnim by hazeli treba mene. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Naopak. Wedos nedodava providerum a ma dost velkou kapacitu, takze nikdo neni zvyhodnen a ani diskriminovan. |
---|---|
od adam moderátor | To je jen vec nazoru. Vzdy ma nekdo lepsi a nekdo horsi cestu k serveru. |
---|---|
od tomasek1234 příspěvků: 438 IP: (zobrazit) | Presne tak, linky maji obrovske rezervy ale ta routa to je zaklad. To ze mas 100Mbit do Brna neznamena ze pujde do Plzne nebo Prahy. Speedtest ten meri divne a spis pridava nez ze by ukazoval realitu. Ukazuje spis totalni spicku rychlosti. Verim tedy vic rychlosti.cz, protoze ukazuje vic realitu. :) |
---|---|
od adam moderátor | No toho jsem si dnes take vsiml, jedna konkurence udava vyslednou rychlost jako namerene maximum alespon v jednom segmentu. Zde je bran prumer. Asi casem prejdu take na to maximum, ale jeste jsem se nerozhodl. |
---|---|
od tomasek1234 příspěvků: 438 IP: (zobrazit) | To je otazka presvedceni. Prumer ukaze vic realitu, max se bude vic libit honicum rychlosti :) Hlavne aby to nedoslo moc daleko a merici weby neukazovaly jako prumer max*1,8 koeficient vylepseni :) |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | tak muze se ukazovat prumer i maximum :) v tabulce je na to misto. |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Vyzkoušejte náš speedtest. Fungující i bez Flashe, čistě na Javascriptu.