Plánované novinky rychlost.cz

Plánované novinky rychlost.cz

O rychlost.cz
Strana:1 2 3 4 5
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

Tady naměřím okolo 80mbits, speedtest 120mbit(upc, brnet, tmobile,...), internetprovsechny nejde nad 30mbits :D

Kazdopadne, brnet.cz by stalo za to kontaktovat, jestli ma speedtest bod u brnetu, tak by ho mohl poskytnout i vam (s prihlednutim na to, ze ten dotycny semka chodi).

 
od clan-x
příspěvků: 11
IP: (zobrazit)

Adam:27.12.2013 08:27Objektivita je zajistena, vsem je mereno stejnou metodikou. Poskytovatele pripojeni kteri se citi byt poskozeni mohou nabidnout svuj testovaci bod k dispozici. Podminka tohoto testovaciho bodu je vsak takova ze musi mit na internet vetsi nebo stejnou konektivitu jako ke klientum. Tak aby testovaci bod nebyl pouze na LAN uzivatelu poskytovatele pripojeni.

Jeste detail, az vodafone, t-mobile a dalsi daruji zadarmo server projektu rychlost.cz stejne jako konkurenci ze zahranici tak se to nejspise zlepsi. To co muze poskytnout takovy gigant se neda ani bezne koupit.

Já moc děkuji, že se to zkusilo, otestovalo a myslím, že to klaplo:

http://rychlost.cz/rh/20140027262-a960dcbacb.html

 
od lopata01
příspěvků: 8
IP: (zobrazit)

Objeví se zase ve výsledku testu připojení údaj, kolik MB/GB je možné stáhnout za hodinu, za den, za týden...?

 
od adam
moderátor

lopata01:04.01.2014 11:37Objeví se zase ve výsledku testu připojení údaj, kolik MB/GB je možné stáhnout za hodinu, za den, za týden...?

Bude, ono tech informaci co se da vyvodit je hodne a jeste neni jasne codat jako "zaklad" a co dat pod zalozku vice info.

 
od adam
moderátor

Nahodil jsem novy graf http://rychlost.cz/statistika/ip/ prozatim jen zde.

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

Adam:10.01.2014 10:09Nahodil jsem novy graf http://rychlost.cz/statistika/ip/ prozatim jen zde.

Supr, ještě domluvit někde nějaký měřící server a bude to paráda :) třeba wedos, brnet,... ti by šli určo překecat :)

 
od adam
moderátor

warman:10.01.2014 10:36Supr, ještě domluvit někde nějaký měřící server a bude to paráda :) třeba wedos, brnet,... ti by šli určo překecat :)

no wedos neni v praze je v ceskych budejovicich a brnet je brno, jako sekundarni servery by byt mohly

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

Adam:10.01.2014 10:44no wedos neni v praze je v ceskych budejovicich a brnet je brno, jako sekundarni servery by byt mohly

Nejde ani tak o vzdálenost... na speedtestu na wedosu a brnetu (a dalších, upc,...) dosahuji nejlepších výsledků, vodafone a sitel se dží níž.

 
od adam
moderátor

warman:10.01.2014 11:08Nejde ani tak o vzdálenost... na speedtestu na wedosu a brnetu (a dalších, upc,...) dosahuji nejlepších výsledků, vodafone a sitel se dží níž.

No prave, toje ale specifikum pro urciteho poskytovatele pripojeni. Ostatnim by hazeli treba mene.

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

Adam:10.01.2014 11:33No prave, toje ale specifikum pro urciteho poskytovatele pripojeni. Ostatnim by hazeli treba mene.

Naopak. Wedos nedodava providerum a ma dost velkou kapacitu, takze nikdo neni zvyhodnen a ani diskriminovan.

 
od adam
moderátor

warman:10.01.2014 12:46Naopak. Wedos nedodava providerum a ma dost velkou kapacitu, takze nikdo neni zvyhodnen a ani diskriminovan.

To je jen vec nazoru. Vzdy ma nekdo lepsi a nekdo horsi cestu k serveru.

 
od tomasek1234
příspěvků: 438
IP: (zobrazit)

Presne tak, linky maji obrovske rezervy ale ta routa to je zaklad. To ze mas 100Mbit do Brna neznamena ze pujde do Plzne nebo Prahy. Speedtest ten meri divne a spis pridava nez ze by ukazoval realitu. Ukazuje spis totalni spicku rychlosti. Verim tedy vic rychlosti.cz, protoze ukazuje vic realitu. :)

 
od adam
moderátor

Tomasek1234:10.01.2014 15:20Presne tak, linky maji obrovske rezervy ale ta routa to je zaklad. To ze mas 100Mbit do Brna neznamena ze pujde do Plzne nebo Prahy. Speedtest ten meri divne a spis pridava nez ze by ukazoval realitu. Ukazuje spis totalni spicku rychlosti. Verim tedy vic rychlosti.cz, protoze ukazuje vic realitu. :)

No toho jsem si dnes take vsiml, jedna konkurence udava vyslednou rychlost jako namerene maximum alespon v jednom segmentu. Zde je bran prumer. Asi casem prejdu take na to maximum, ale jeste jsem se nerozhodl.

 
od tomasek1234
příspěvků: 438
IP: (zobrazit)

To je otazka presvedceni. Prumer ukaze vic realitu, max se bude vic libit honicum rychlosti :) Hlavne aby to nedoslo moc daleko a merici weby neukazovaly jako prumer max*1,8 koeficient vylepseni :)

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

tak muze se ukazovat prumer i maximum :) v tabulce je na to misto.

 
Strana:1 2 3 4 5

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Vyzkoušejte náš speedtest. Fungující i bez Flashe, čistě na Javascriptu.