od joint007 příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Zdravím. Hledám hledám a nenacházím. Jedná se mi o tohle, mám jedinou možnost připojení a to pomocí xDSL. Nyní jsem u O2, ale nepostačuje mi rychlost uploadu. Dostupnost k ústředně je 100Mbit/s download a 50Mbit/s upload. Nicméně O2 prostě nepoleví a nedokáže dlouhodobému zákazníkovi udělat nabídku dle jeho potřeb, i když k tomu má prostředky. Proto se začínám poohlížet jinde. Zajímá mě, zda-li tu jsou nějací jiní poskytovatelé xDSL připojení, kteří pochopili, že download není vše a dokáží mi nabídnout alespoň 8Mbit/s na upload. Co se týče downloadu, rád bych nešel pod 20Mbit/s. Veřejná a pevná IP v IPv4 je samozřejmostí, ale chápu že bude potřeba si připlatit. Nějaká doporučení či zkušenosti? |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) hodnocení reakce: 1 | neni zadny xdsl operator, co by ti za nizky penize nabydl hodne muziky. Jedina moznost je prejit na jinou technologii. Samozrejme ti dokazou protahnout po DSL 20/20 mbits, ale to uz se dostavame do jiny cenovy kategorie (x10). |
---|---|
od frantisek příspěvků: 86 IP: (zobrazit) | Existuje symetrické DSL. Telefonica O2 jej nabízí např. jako službu Internet Business - http://www.o2.cz/corporate/192013-profesionalni_pripojeni_symetricke/168005-internet_business.html. Vašim požadavkům by vyhovoval tarif 20 Mb/s za 12 900 Kč (+ DPH) měsíčně. |
---|---|
od mazinek příspěvků: 2 IP: (zobrazit) hodnocení reakce: -1 | Úsměvné. Kterýkoliv ISP připojí v pásmu 10Ghz za poloviční cenu. |
---|---|
od slawall příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | No, ale tenhle symetrický tarif je jen pro firmy, tzn. je tam taky asi důraz na stabilitu, kvalitu a bezpečnost. Takže WIFI by nepřipadalo v úvahu. |
---|---|
od tomasek1234 příspěvků: 438 IP: (zobrazit) hodnocení reakce: 0 | Za nekolik jednotek tisic Kc ti kazdy lokalni provider udela exra P2P spoj. A ten bude 100x kvalitnejsi nez praseci DSL. |
---|---|
od ferenze113 příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Bydlím v Praze a mám osobně spoustu zkušeností s internet providery a ne vždycky to bylo úplně dobrý.. Teď jsme připojeni od www.casablanca.cz a zatím bez problému. |
---|---|