od profa1 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Můžete mi, prosím, doporučit nějaké stabilní a kvalitní připojení k internetu v této lokalitě? V současné době používám ADSL Internet Optimal od O2 a jeho rychlost v mém případě (údajně velká vzdálenost od ústředny) již působí jako relikt. Díky |
---|---|
od jakuub příspěvků: 197 IP: (zobrazit) | Ahoj, zkus www.jmnet.cz. |
---|---|
od mildap5 příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | zkuste http://sxg.cz/netprog.php |
---|---|
od profa1 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Díky za reakce. JM Net se mi líbí jednak podle výsledků testů tady na stránce a taky podle jejich filosofie. Bohužel nemám přímou viditelnost na jejich nejbližší použitelný vysílač :-( Na druhy odkaz, ktery jste mi sem vložili, se jeste podivam... |
---|---|
od profa1 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Určitě Vám děkuji za odpověď. Ale tato firma snad přišla z pravěku. Mám teď na mysli připojení v pásmu 2,4 GHz a jejich FUP.Nejsem žádný notorický stahovač,ale přemýšlet nad tím, zda jsem nepřesáhl limit a že budu platit 100 CZK za každý GB navíc, se mi fakt nechce. Díky |
---|---|
od mikro příspěvků: 10 IP: (zobrazit) | Zkuste se podívat na mapu vysílačů http://vasesit.cz/map/, ale obávám se, že v Uhříněvsi je hluché místo. |
---|---|
od profa1 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Diky, koukal jsem tam a podle teto mapy je Uhrineves opravdu hluche misto. A obavam se, ze ne jen z techto duvodu :-) |
---|---|
od jakuub příspěvků: 197 IP: (zobrazit) | Zkuste napsat presnejsi adresu, klidne jen me zpravou.. |
---|---|
od profa1 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Jakube, omlouvam se, ze reaguji na Vasi zpravu pozde. Prochazel jsem vsechny moznosti a nakonec jsem se rozhodl pro Satimant. Po prvotni situaci s nizsi rychlosti nez bylo slibeno se vse vyresilo a ted to funguje OK. Diky za reakce. |
---|---|
od profa1 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Dekuji vsem za reakce. Nakonec jsem se rozhodl pro spolecnost Satimant a v soucasne dobe jsem s jejimi sluzbami spokojen. |
---|---|
od ipsace příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Jsem ze stejné lokality Praha - Uhříněves. Používám také od O2 ADSL Internet Optimal. Mám problém s přehráváním videí (TV zpráv apod.), obraz i zvuk se sekají a hodně. Poradíte mi někdo ? Ještě lepší by bylo, kdyby nějaký šikovný pán přijel a opravil mi to za úplatu, jsem stará neschopná baba :-) |
---|---|
od ipsace příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Jsem ze stejné lokality Praha - Uhříněves. Používám také od O2 ADSL Internet Optimal. Mám problém s přehráváním videí (TV zpráv apod.), obraz i zvuk se sekají a hodně. Poradíte mi někdo ? Ještě lepší by bylo, kdyby nějaký šikovný pán přijel a opravil mi to za úplatu, jsem stará neschopná baba :-) |
---|---|
od frogale příspěvků: 6 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 460/276 Poskytovatel: JM-Net z.s. | Napiš svou adresu na info@jmnet.cz nebo zavolej na 211 222 000 nebo mrkni na www.jmnet.cz |
---|---|