Rychlost.cz Fórum Všeobecná diskuze o různych typech připojení RioMedia - Veřejná IP adresa *2*

RioMedia - Veřejná IP adresa *2*

RioMedia - Veřejná IP adresa *2*

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
od k3min
IP: (zobrazit)

Prominte musím to založit znovu protože nemohu najít můj minulý post. Ptal jsem se na to jak u vás získat veřejnou IP adresu.

Takže veřejnou IP adresu prý dostává každý, jak je možné že když u nás byli nějací chlapi od vás, jasně jsem se jich ptal jestli bych nemohl dostat veřejnou IP. Na to mi odpověděli že už veřejné IP skoro nikomu nedávají.

Tady se dozvím že jí dostává každý zákazník RioMedia. Já jí prostě nemám.

-platím Data High

od warman
hodnocení reakce: -1

K3MiN:17.08.2012 14:12Prominte musím to založit znovu protože nemohu najít můj minulý post. Ptal jsem se na to jak u vás získat veřejnou IP adresu.

Takže veřejnou IP adresu prý dostává každý, jak je možné že když u nás byli nějací chlapi od vás, jasně jsem se jich ptal jestli bych nemohl dostat veřejnou IP. Na to mi odpověděli že už veřejné IP skoro nikomu nedávají.

-platím Data High

neumis vyhledavat???? http://rychlost.cz/forum/tema/2443/

navic nalevo v aktualnich diskzucich jde jeste videt (uplne dole).

od k3min

V aktuálních diskuzích nic tedy nevidím. :P

od warman
hodnocení reakce: -1

K3MiN:17.08.2012 17:30V aktuálních diskuzích nic tedy nevidím. :P

protoze uz mezi tim pribli 3 dotazy ;)

od marian-rychtecky
hodnocení reakce: 2

K3MiN:17.08.2012 14:12Prominte musím to založit znovu protože nemohu najít můj minulý post. Ptal jsem se na to jak u vás získat veřejnou IP adresu.

-platím Data High

Dobrý den,

pro přehlednost sem zkopíruji mou odpověd z Vašeho minulého dotazu:

"Dobrý den, veřejnou IP adresu dnes nabízíme standardně ke každé službě, konfigurace je vždy pomocí DHCP. Za poplatek nabízíme možnost zafixování IP adresy (DHCP Vám bude přidělovat stále stejnou IP adesu, která Vám bude rezervována a nedostane ji jiný zákazník), pokud ale máte doma router, pravděpodobnost, že o stávající IP adresu je malá a většinou se tak stane, pokud vypnete zařízení na déle než 4 hodiny. Vyjimkou jsou dnes pouze lokality Děčín a Cvikov, kde stále jěště nějteří zákazníci mohou mít služby na původních IP adresách neveřejných."