od borghal příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Teď jsem se přestěhoval ze Židenic, kde jsem měl 15Mbit UPC, na ulici Roubalovu na Žlutém kopci, a nemůžu najít žádné slušné připojení po lince/kabelu. Vítě někdo o poskytovateli, který v té oblasti nabízí garantovaných alespoň 10Mbps (bez agregace). Už mě to deprimuje, všude se na stránkách chlubí, že nabízejí až 25 a podobně, a když tam člověk zavolá, realita je někde jinde - 3,4, max. 8 Mbps. >:-( Přinejhorším se spokojím i s wifi, ale v tom případě hledám připojení bez úvazku. |
---|---|
od svestka příspěvků: 143 IP: (zobrazit) | jestli mate vyhled na hotel Continental, tak wifi pokryti tam ma www.brnet.cz zavazek na 12 mesicu se da u vyssich tarifu umluvit na pulku :) jinak jsem koukal, a upc pise ze na roubalove maji pripojky. ne ze bych doporucoval konkurenci, ale pokud byste radeji kabel, chapu to ... internet brno a okolí |
---|---|
od warman příspěvků: 1 115 IP: (zobrazit) | Praveze nemaj, aspon ja to zkousel na 5ti domech a nikde dostupnost nebyla (to ze to zde http://www.upc.cz/internet/kde-objednat-internet/ najde ulici neznamena ze tam je pokryti, musi se kliknout i na cislo baraku.). Brnet nenabizi 10mbits garantovane. Navic myslim ze budes chtit dost stahovat, tak to by chtelo v tom pripade radej domluvit. a co se divam tady na testy http://rychlost.cz/isp/pc-servis-brno-cz/ tak se mi zdaj hodne divne. |
---|---|
od svestka příspěvků: 143 IP: (zobrazit) | nejsou divne, to technici zkousi co da linka k zakaznikovi, kdyz neni zaply omezovac. a jiste, 10 mbit/s garantovane na wifi nabidne s klidnym svedomim malokdo. nerikam ze to tak nemuze jet, to klidne i vic, ale pak nekdo neco zapne v okoli, a hned to je jinak. internet brno a okolí |
---|---|
od borghal příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Ono se to možná zdá, že hledám nějaký "luxus" kvůli stahování, ale skutečnost je taková, že je to studentský byt, na kterém je 6 lidí a majitel má tu přípojku rozvedeneou ještě do dalšího bytu. A stávající připojení od O2 je pomalé už tak a nechci si ani představovat, co se stane, až tu budou přes semestr všichni. Na nějakou soustavnou práci na internetu nebo registraci předmětů bych nejspíš mohl zapomenout. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 115 IP: (zobrazit) | No kvuli temto testum existuje na strance s merenim kouzelna kolonka "nezapocitavat do statistik" :) zde http://www.internetprovsechny.cz/wifi/poskytovatel/1181 mate prumer 3,5mbits, oproti tem 13 co je tady je to pekny rozdil ;) |
---|---|
od svestka příspěvků: 143 IP: (zobrazit) | Řeknu jim to :) I když jen tím to nebude, my pravidelně v pozdějších večerních hodinách vypínáme shaper, tak na hoďku, dvě, ať se lidi mají dobře :) internet brno a okolí |
---|---|
od warman příspěvků: 1 115 IP: (zobrazit) | a za ty 2 hodky je 10x tolik mereni jak pres celej den :) |
---|---|
od svestka příspěvků: 143 IP: (zobrazit) | Šťouro :) Vždyť říkám, "jen tím to nebude". internet brno a okolí |
---|---|
od warman příspěvků: 1 115 IP: (zobrazit) | to "jen" jsem prehlidl, za to se omlouvam :) ja nestouram, ale hodne lidi bere tady ty mereni v uvahu a pak se divi... |
---|---|
od melory příspěvků: 1 IP: (zobrazit) Poskytovatel: UPC internet | Nějaká změna na Roubalové? :) |
---|---|
od svestka příspěvků: 143 IP: (zobrazit) Poskytovatel: BrNet.cz | Pokrytí tam máme, vždy po montáži dáváme 14 dnů na testy, bez smlouvy. Pak to zákazník buď bez sankcí zruší, nebo si přípojku nechá. BrNet.cz internet brno a okolí |
---|---|